Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljo obezbijedio opstanak. Premalo se pažnje tom poduhvatu daje.
Teze to bilo nego ukrast te krpice.
Teze to bilo nego ukrast te krpice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ljudi od puta ugasili RA.SHZ82 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:21a ko je oteo transove Red Armyu?
Ultrasi su po nekom kodeksu ugaseni, znaci oni kao navijacka skupina ne mogu sad doci i reci mi smo to oteli ili ono svaka jedinka moze doci ukrasti par transova nekoj skupini objaviti na fb i reci gasi skupinu.
grupa Ultrasi koja je prije pratila Zrinjski ne postoji vec duze od mjesec dana, sto znaci da je neko transove ukrao kao pojedinac i ne moze nista sa njima.
RA je ovde ispao smijesan ali mogu i dalje postojati
- kupus army
- Kontakt:
Treba sačekati dok se slegne, ako ima istine u inforamcijama da su ljudi profesionalci odradili krpe, vezali ljude itd onda su Ultrasi sebi stavili metu na čelo i neće im sigurno biti lako putovati na gostovanja. Ovdje je problem nacionalnog kljuca, jer je HDZ politika ogledalo Ultrasa.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Pa ja koliko se sjecam Grbavica je gorila kao i sve zgrade okolo... Samim tim sto su zapalili znaci da su bili tu... A linija sto se tiče,ja sam samo pisao i ranije nekad da se moglo lako desiti da stadion ostane na njihovoj strani... Pošto se uvijek šprda ovdje s Veležom i stadionom i što je najgore Bošnje to ismijavaju... Mene bi bilo sramota napisati nešto protiv Mostara i Veleža,zbog onih godina i svega sto je taj grad prošao i što i dan danas prolazi...svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2024, 13:41Ja irishovski je napisao/la: ↑01 maj 2024, 20:22Stadion Grbavica se nalazio na prvoj liniji tokom rata i bio je pod okupacijom Vojske Republike Srpske, a agresor ga je zapalio 4. maja 1992. godine.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 maj 2024, 16:46
Nikad Željin stadion ne bih ostao na onoj strani jer nikad nije ni bio na onoj strani
Nemoj da lupetaš kad ne znaš
Oslobođenjem naselja 19. marta 1996. godine i Plavi su se vratili na Grbavicu, a već 2. maja je odigran i prvi meč u Dolini ćupova.
Vodile se borbe na stadionu
Mi bili na Šancu i Lorisu
Povuci linije pa ces vidjet sve
Uostalom da su bili na stadionu minirali bi i srušili bi sjevernu tribinu kao što su popalili sve zgrade i stanove kad su odlazili sa Grbavice
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Zasto RA nije zapalio one transparente od Ultrasa onda kada su ih pokazali? Nisu smeli ili sta? Bez provociranja ali sam stvarno mislio da su u pitanju dve ozbiljne grupe, ovi dogadjaji su me demantovali. Cuj lik nosi transparente kuci, pa gde to ima?
- invincible1921
- Kontakt:
I onda se ovi iz GTRS bune kad kazem da se moraju spojit druge ligeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:07Slazem seHajdeee je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:46Ma ovo treba u startu zabraniti da ovakvi klubovi ulaze u PL. Neka imas ekipu, neka si prvi u entitetskom ligi...ne mozes uci u PL i zdravo. Ne ispunjavas uslove "licence". Koje ulslove? Pa uslove da si klub kojeg prati manje od 100 - 200 ljudi na domacem terenu. Mrs. Entitetska liga maksimalno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 maj 2024, 13:26Joj kad se ukljuce u ovaj Ugljevik i vidim standardni 20 ljudi na tribini(porodice od igraca)muka me uhvati.Ovo je grehota ko igra PL
Ovakvim ekipama ne bi dao da udju taman drugom pobjegli 35 bodova.Gledaj ti ovo ko da je medjuopstinska liga.Mene na terminu vise gleda
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Zbog koga im nece biti lako putovati na gostovanja?kupus army je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:26Treba sačekati dok se slegne, ako ima istine u inforamcijama da su ljudi profesionalci odradili krpe, vezali ljude itd onda su Ultrasi sebi stavili metu na čelo i neće im sigurno biti lako putovati na gostovanja. Ovdje je problem nacionalnog kljuca, jer je HDZ politika ogledalo Ultrasa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Stavila ih politika na čekanje,pa su rekli da ce za derbi tj. kupili vrijeme da ovi ugašeni "udare kontru" ,tako da se na kraju moraju pomiriti jer politika je tako naredila.Navijacki neredi loše utiču na biznis.
-
- Kontakt:
Šutnja je često jača i od rijeci, ali pjesma ruši sve.
Tako je,treba pohvaliti komunikaciju i sto je glavni sudija vidio sve kako i jeste bilo i donio ispravnu odluku na kraju .Odlicno*p!p!t@* je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:26Naravno da je čisto jer je Mešinović dodao loptu Vadzeu... Glavni sudija uz konsultaciju sa pomoćnim promijenio odluku, jer je bolje vidio. Ovo treba pohvaliti, a ne se bespotrebno blamirati...scudetto89 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:18Haj sto je sve amaterski , od lige i svega , ali brate sto su sudije **** goli , cuj zbununili se i priznase pogodak zvijezdi
Kaze ipak je sve cisto, braco mila koja sega![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Istina ,ovo su oni iz autobusa BBB i Torcide došli ,ujedinili se ,odradili RAhmetlije i opet kući u lijepu našu.
De bola odlučite se ,je li ovo bio dogovor ,plaćenici ,mosad ,mafija ….Ili su Ultrasi uradili sto su svi očekivali ili izgleda nisu očekivali pa im uzeli sve.
Čudan dogovor ,nećemo novac ,uzmite nam sve pa ćemo se kofol dogovarati.
Druže Tito na onome svjetu ….
Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
Naravno sve stoji, samo mi onako sega , dobro odradjeno na kraju svakakomiky_hz je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:32Tako je,treba pohvaliti komunikaciju i sto je glavni sudija vidio sve kako i jeste bilo i donio ispravnu odluku na kraju .Odlicno*p!p!t@* je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:26Naravno da je čisto jer je Mešinović dodao loptu Vadzeu... Glavni sudija uz konsultaciju sa pomoćnim promijenio odluku, jer je bolje vidio. Ovo treba pohvaliti, a ne se bespotrebno blamirati...scudetto89 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:18Haj sto je sve amaterski , od lige i svega , ali brate sto su sudije **** goli , cuj zbununili se i priznase pogodak zvijezdi
Kaze ipak je sve cisto, braco mila koja sega![]()
![]()
![]()

04.10.2009 !
- kupus army
- Kontakt:
Zivi bili, pa vidjeli, jel ti misliš da će ostati na ovome, opet kazem treba unformacije uzeti za oprezom, ali ako ima istine da su profesionalci odradili oni su navukli bijes citave scene. Jedina mogucnost ovdje je razmjena transparenata, s tim da je RA gurao do kraja sa velikim m.udima, ljudi su nosili sve krpe na utakmice, mogli su baciti u kakav trezor i čekati da se situacija smiri19vendetta87 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:30Zbog koga im nece biti lako putovati na gostovanja?kupus army je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:26Treba sačekati dok se slegne, ako ima istine u inforamcijama da su ljudi profesionalci odradili krpe, vezali ljude itd onda su Ultrasi sebi stavili metu na čelo i neće im sigurno biti lako putovati na gostovanja. Ovdje je problem nacionalnog kljuca, jer je HDZ politika ogledalo Ultrasa.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Navodno je ugostiteljski lobi unajmio skupinu profesionalaca kako bi smirili strasti izmedju dvije zaracene strane i kako bi se RA mogli vratiti konobariti na zapadnu stranu.
Forza njaZri
-
- Kontakt:
Ovo ako je istinito da su upali sa oruzjem, je svakako pickasto nisu sposobni na sake pa sta bude , sa pistoljem moze svako, i naravno da ce ti svako dati transeve
Ultrasi su najvece picke !!!

Ultrasi su najvece picke !!!

04.10.2009 !
Kontam da bi se majorizovani mogli oglasit u 15:05
Pa onda cutis, ne pokazujes nigde a kamoli na utakmici gde ih ne spalis, i kad akcijas ne zna ceo grad vec par ljudi. Svi ti gradovi nisu nikakve metropole i sve se sa/zna. Ako nemas muda me kurcis se, prosto.. kad si ih pokazao trebao si da ih zapalis, u suprotnom cutis. U svemu tome je dobro sto nije pala nicija glava, **** transparente.
Ultrasi nisu sigurno.Marko1905 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:33Istina ,ovo su oni iz autobusa BBB i Torcide došli ,ujedinili se ,odradili RAhmetlije i opet kući u lijepu našu.
De bola odlučite se ,je li ovo bio dogovor ,plaćenici ,mosad ,mafija ….Ili su Ultrasi uradili sto su svi očekivali ili izgleda nisu očekivali pa im uzeli sve.
Čudan dogovor ,nećemo novac ,uzmite nam sve pa ćemo se kofol dogovarati.
Druže Tito na onome svjetu ….
Ovdje je novac odigrao ključnu ulogu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sto ce mijenjati transparente ako su im ovi jutros ukrali i udarne i sve sto su imali?kupus army je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:34Zivi bili, pa vidjeli, jel ti misliš da će ostati na ovome, opet kazem treba unformacije uzeti za oprezom, ali ako ima istine da su profesionalci odradili oni su navukli bijes citave scene. Jedina mogucnost ovdje je razmjena transparenata, s tim da je RA gurao do kraja sa velikim m.udima, ljudi su nosili sve krpe na utakmice, mogli su baciti u kakav trezor i čekati da se situacija smiri19vendetta87 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:30Zbog koga im nece biti lako putovati na gostovanja?kupus army je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:26Treba sačekati dok se slegne, ako ima istine u inforamcijama da su ljudi profesionalci odradili krpe, vezali ljude itd onda su Ultrasi sebi stavili metu na čelo i neće im sigurno biti lako putovati na gostovanja. Ovdje je problem nacionalnog kljuca, jer je HDZ politika ogledalo Ultrasa.
RA su glupi ispali, uhvatili i Ultrasi na istu foru kao sto su oni njih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.