Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa sta znaju portali. Vijesti su pokupili s foruma.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto je najzalosnije ultrasi sa ovim veze nemaju njima su samo odneseni!
E cuj fotografija oruzjadeantinho je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:53Sektor10 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:44https://istraga.ba/koristili-pistolje-n ... -red-army/
Ne znam ko se vise obrukao, ovi sto su se usrali ili ovi (AKO JE TACNO) sto su koristili hladno oruzje. A ako je tacno ovo sto momak napisa iznad o nekom "dogovoru" onda je bruka obe navijacke grupe. Da imaju casti i kodekse niti jedni niti drugi sad ne bi nastupali ubuduce pod istim imenima
Ima li negdje neka validna fotografija tog oružja ili je sve rekla kazala? Pitam jer se često kod nas furaju ti naslovi koji nemaju puno veze sa istinom.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Napisao sam AKO JE TACNO, ne ocekujem da istinu bilo kad saznamo tako da ce ostati nagadjanja. A opet, sto bi se "usrali" i predali sve ako nema bar malo istinedeantinho je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:53Sektor10 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 14:44https://istraga.ba/koristili-pistolje-n ... -red-army/
Ne znam ko se vise obrukao, ovi sto su se usrali ili ovi (AKO JE TACNO) sto su koristili hladno oruzje. A ako je tacno ovo sto momak napisa iznad o nekom "dogovoru" onda je bruka obe navijacke grupe. Da imaju casti i kodekse niti jedni niti drugi sad ne bi nastupali ubuduce pod istim imenima
Ima li negdje neka validna fotografija tog oružja ili je sve rekla kazala? Pitam jer se često kod nas furaju ti naslovi koji nemaju puno veze sa istinom.
Zadnja izmjena: Sektor10, dana/u 04 maj 2024, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ili neka ultrasi krenu navijati za Velež, a RA za Zrinjski kad već imaju njihove transparente ...
it's football day
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko je to para bilo u igri da je uspjelo nekome pamet okrenuti da se prodaju najvecem rivalu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
napokon slika
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Naprijed Igman!
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Pisalo se onda da je onaj Torabi(Kabiri) davao sto milja da se vrate krpe od ultrasafeniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 15:01Koliko je to para bilo u igri da je uspjelo nekome pamet okrenuti da se prodaju najvecem rivalu
Zadnja izmjena: Kmenkake, dana/u 04 maj 2024, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi vidio huligana.. jedne moleri pred vratima na prepad uzimaju, druge u njihovoj kući vežu.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pljačkaju se banke, a da je problem opljačkati stan. Potez očajnika koji nema nikakve veze sa navijačkim svijetom.
Odlično pitanje i na mjestu.
Ja sam opet ubjeđen da ovo nema nikakve veze sa ultrasima.
Velika lova je u pitanju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Kabiri
Mossad
Drone
Satelite
Mission Complete
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
19vendetta87
- Kontakt:
RA uveliko poceo angazovati osobe koje ce im donijeti udarni ultrasa...ne pitajte kako znam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja sam vam prvi dan kad su ih uzeli napisao da će ih prodati a ovo je predstava za javnost.
Da bude na kraju razmijenili. Jer glupo bi bilo da im samo daju.
Para vrti gdje burgija neće.
Da bude na kraju razmijenili. Jer glupo bi bilo da im samo daju.
Para vrti gdje burgija neće.
-
ordedelmale
- Kontakt:
Uz svo moje poštovanje svakoj većoj navijačkoj grupi,pa i ovoj manjoj mostarskoj prvom ugašenom,ovo mi je nekako najlogičniji komentar,jer stvarno ne mislim da su RA tako glupi da sve to drže,zamazes pištoljem da liči na događaj s druge strane i cao svi mirni,na kraju razmjena i deriKmenkake je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:35Liči na dogovor,prepisali scenario od prve situacije,malo obojili sa pištoljima...radi mira u gradu,turistička sezona je tu,nemoj da nam turisti odustaju zbog "nereda",aerodrom "prodisao".PolitikoooooMeraak1921 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 12:29Nije mi jasno kako jedan momak 50 krpica sa sobom nosi? Kakav je to amaterizam ? Naravno ako je istina sta se pise , i jedni i drugi su cirkus
Hz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.