Holyybotlom je napisao/la: ↑04 maj 2024, 18:04
Argentina je napisao/la: ↑04 maj 2024, 17:37
Mostarska TV Novela:
RA prati Ultrase, a oni kao amateri sve nose sa sobom na jedno mjesto.
RA im otima (Ultrasi se bune, RA slavi)
Ultrasi pokusaju maltretirati svakoga osim RA i okrecu na nacionalnu pricu i prave tenzije u gradu.
U nemoci, placaju kriminalce u sprezi sa politikom danodrade za njih stvari za koje su nesposobni.
RA kao i Ultrasi nesposoban i sve nosi na jednom mjestu ili je politicki dogovorio (sad su zamjenjene uloge, RA se buni, Ultrasi slave iako su prije mjesec bili unobranim situacijama)
Ultrasi cekaju na transove da dobiju kada plate iste, RA suti jer je dio dogovora.
Iscekujuci kraj mostarske novole gdje su se i jedni i drugi obrukali ibpostali predmet sprdnje.
Najvjerovatniji ishod. Niko nista, a i jedni i drugi siju&prave nove transparente jer se nista ne pitaju. Opravdanje su prebacivanje na nacionalne teme.
Toliko "razliciti", a isti. Grohot smijeha na mostarske "navijacke skupine"

Ultrasi ako govorimo o pravim ultrasima kao i pravim RA, niti su se bunili, niti si kukali, niti su puštali lažne informacije, da je napadnut vatrenim oružjem, niti su puštali lažne informacije ‘novinarima’, dostojno su došli na iduću utakmicu stavili transparent/ poruku, jaku koju je trebalo opravdati i to su učinili. Gore sam vam napisao istinu znaju samo oni koji trebaju znati, a forumski mahalasi i ovi i oni koji znaju sve neka nastave vjerovati u bajke. Ljudi sa svake tribine niti pišu po forumima niti će ikad pisati. Ono sto je sigurno da su ljudi od puta poslali poruku
Meni su i RA i Ultrasi smijurija. Ne znam ko je gori, mozda malo vise Ultrasi radi guranja nacionalizma, a i to na silu. Kad sagledas, isto sranje, samo drugo pakovanje.
Pokazali su i jedni i drugi da su NULA bodova, jer ovo sve ide na to da je dogovor na koji nemaju pravo glasa ni jedni ni drugi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)