Kako se brzo prebacio sa lika koji prije 20 dana ismijava navijace sto idu na gostovanja do ovog wannabe znalca. Kavih kretena ovdje ima to nema nigdje.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Još pišete o plaćenicima i pištoljima. Tješite, samo se tješite
Ljudi od puta se osvetili na skoro isti način, RA upao momku u haustor, UM upao u stan. I jedni i drugi su smiješni da im jedan lik nosi sve transparente, a RA još smiješniji jer su mogli očekivati osvetu. Ultrasi od sada mogu ponovno objesiti udarni transparent i ostale koji su im ostali, a RA ne znam šta će.

Ljudi od puta se osvetili na skoro isti način, RA upao momku u haustor, UM upao u stan. I jedni i drugi su smiješni da im jedan lik nosi sve transparente, a RA još smiješniji jer su mogli očekivati osvetu. Ultrasi od sada mogu ponovno objesiti udarni transparent i ostale koji su im ostali, a RA ne znam šta će.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Ma previse se paznje pridaje tim transparentima i zato se sve ovo desava. Prije je svaka mahala nosila transparent i takmicili se koga ce biti vise a sad od straha da se ne izgubi neki nema bise ni transparenata.
Sta sad neko napravi gresku i izgubi transparent i ispastaju sve generacije npr. ultrasa i ra i po tom nekom kodeksu ne postoje vise. Meni je to glupost. Ko je uopste napravio taj kodeks i ko ga prihvata a ko ne prihvata. Valjda je grupa tu da daje podrsku klubu dok klub postoji a ne dok izgube trasparent
Sta sad neko napravi gresku i izgubi transparent i ispastaju sve generacije npr. ultrasa i ra i po tom nekom kodeksu ne postoje vise. Meni je to glupost. Ko je uopste napravio taj kodeks i ko ga prihvata a ko ne prihvata. Valjda je grupa tu da daje podrsku klubu dok klub postoji a ne dok izgube trasparent
-
- Kontakt:
Ti vjerovatno znas jednu verziju price mi znamo druge verzije price. Ali evo i ti sam si rekao.TheNoblesMo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 19:48Još pišete o plaćenicima i pištoljima. Tješite, samo se tješite![]()
Prvo moras razlikovat sacekusu u haustoru nikakav upad u haustor to nije privatni prostor. A placenici su u mrkloj noci upali nasilnim putem u stan tj.provalili koji je privatni prostor. Postar dodje u haustor bez problema i krece se njim, ali ti sigurno ne udje u stan i krece se. Koliko znam nisu pronasli transove od ultrasa tako da je ista siutacija.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Stani, znaci tebi je isto sacekati momka poslije utakmice u zgradi, bez provale i hladnog oruzja kao i provaliti u stan s oruzjem 3-4 sata iza ponoci? Nemoj zajebavatTheNoblesMo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 19:48Još pišete o plaćenicima i pištoljima. Tješite, samo se tješite![]()
- TurkishAirlines
Dvije kriminalne grupe hladno upadaju jedni drugima po stanovima, a policija nema pojma o tome

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne zna se ko je jadniji, ovi što se slomiše kudeći ili ovi što se slomiše opravdavajući ovaj upad
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 04 maj 2024, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Sad imaju opravdanje sto ih je 200 na stadionu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
S obzirom da vise u Mostaru nema ni Ultrasa ni Crvene armije sad su glavne baje navijači Lokomotive
-
- Kontakt:
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ocekivan revans ,ali iskren da budem nisam ocekivao da ce na istu foru pijacari zijaniti svoje krpe ,ali fakat glupo
Nista 1-1 , hoce li biti produzetci 

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
I sta kazu, ostala im samo krpa "Mostarci"

-
- Kontakt:
Nije ni cudo da ljudi vec sa 25 godina prestaju biti dio navijackih tribina. Pola ovih stvari nemaju veze sa fudbalom i navijacima.
Prije je belaj bio smao kad je utakmica a sad se ganjaju svaki dan bez obzira sto im klub ne igra. Prije krenes na utakmicu, malo se popije, povuce te masa i dese se problemi. Sad ovo sto se desava nema veze sa fudbalom i navijacima i zato svi rano prelaze sa navijackih tribina na ostale tribine. Niko ko zasnuje porodicu ne zeli biti dio toga.
Prije je belaj bio smao kad je utakmica a sad se ganjaju svaki dan bez obzira sto im klub ne igra. Prije krenes na utakmicu, malo se popije, povuce te masa i dese se problemi. Sad ovo sto se desava nema veze sa fudbalom i navijacima i zato svi rano prelaze sa navijackih tribina na ostale tribine. Niko ko zasnuje porodicu ne zeli biti dio toga.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Bio bi ti u pravu, da su stvarno upali s oružjem, ali problem je što nisu.MostarskiSin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:05Stani, znaci tebi je isto sacekati momka poslije utakmice u zgradi, bez provale i hladnog oruzja kao i provaliti u stan s oruzjem 3-4 sata iza ponoci? Nemoj zajebavatTheNoblesMo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 19:48Još pišete o plaćenicima i pištoljima. Tješite, samo se tješite![]()
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa objavit će kad budu slike isto kao što su i za RA. Ako sada objave bez 'dokaza' to onda nije provjerena vijest.Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:36Kad je klixa sprečavalo to da objavi nešto. Kao oni uvijek čekaju dokaze pa da objave. Dasta nemoj ti da budeš smiješan.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:32Pa kad nisu gg.ba da na osnovu foruma pisu i dijele napisane clanke.Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:30Ali Klix.ba je prekucao igricu. Niti jedan članak o ovome, a kad je bila akcija RA odmah su požurili sa naslovima veličanstvena akcija i slično...i odmah navukao gomilu obožavatelja, naravno ovo sad im ne ide u prilog
RA je objavio sliku uzetih trabsova, ugaseni jos to nisu uradili.
I de nemoj biti smjesan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma zaboli me đon. Nego na fascinantan način zaluđuju čitatelje, posebno se to odnosi na B komponentu ili Bošnjake. Kad je obljetnica zločina u Ahmicima,ili Stupni Do onda ide nekoliko članaka i to na naslovnici. Kad su zločini u Uzdolu, Grabovici, Krizancevu selu onda jedva da i bude ijedan članak ,i ako bude obično ga maknu u sporedne vijesti. Ali svaka njima cast ,oni znaju svoj posao. A narod zaluđen
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ne tako davno na sjeveru Grbavice sjedili i zezali se navijaci Zelje i Sarajeva , a sad nije dobro da se na ulici sretnemo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:38Nije ni cudo da ljudi vec sa 25 godina prestaju biti dio navijackih tribina. Pola ovih stvari nemaju veze sa fudbalom i navijacima.
Novi klinci i njihova pravila.
Hoćemo titulu u gradu na Vrbasu 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Ma pod hitno trebaju dogovoriti da se biju samo na sake. Svo oruzje treba strogo zabraniti ili ce pasti mrtva glavaTMmanija2012 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:44Ne tako davno na sjeveru Grbavice sjedili i zezali se navijaci Zelje i Sarajeva , a sad nije dobro da se na ulici sretnemo.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:38Nije ni cudo da ljudi vec sa 25 godina prestaju biti dio navijackih tribina. Pola ovih stvari nemaju veze sa fudbalom i navijacima.
Novi klinci i njihova pravila.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska i 15 gostiju.