jesul ovi kriminalci uzeli od RA samo njihove transparente ili su vratili i ove od UM?
moze i u pp
Mislim da je u pitanju to što nemam nikakav dokaz za ono što se desilo, nisu se ovi "pohvalili" ulovom.Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:30Ali Klix.ba je prekucao igricu. Niti jedan članak o ovome, a kad je bila akcija RA odmah su požurili sa naslovima veličanstvena akcija i slično...i odmah navukao gomilu obožavatelja, naravno ovo sad im ne ide u prilog
5 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
Ne seri vjeverice, klix je u vlasnistvu hrvata, ali nevezano ljudi objavljuju pravovremeno za sve zlocine, tako da ti to ne pije vodeVjeverica777 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:43Ma zaboli me đon. Nego na fascinantan način zaluđuju čitatelje, posebno se to odnosi na B komponentu ili Bošnjake. Kad je obljetnica zločina u Ahmicima,ili Stupni Do onda ide nekoliko članaka i to na naslovnici. Kad su zločini u Uzdolu, Grabovici, Krizancevu selu onda jedva da i bude ijedan članak ,i ako bude obično ga maknu u sporedne vijesti. Ali svaka njima cast ,oni znaju svoj posao. A narod zaluđen
Yebali ti pitari i rodjeni sve sto imas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:59Al ovo je komedija kako pojedini pitari pokušavaju da operu guzne havere
![]()
Pa zar nije Mossad, kakvi sad DubrovčaniRedred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:595 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
Redred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:595 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
Laz. Vrapcici su prodali sve sto su imali.Redred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:595 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
HvalaLakoste je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:00Yebali ti pitari i rodjeni sve sto imas.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:59Al ovo je komedija kako pojedini pitari pokušavaju da operu guzne havere
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, NeSamSafetee, supervizor i 28 gostiju.