Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..let3 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:16Time si ujedno izjavio da ste kar.ina od kluba i od navijacabagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
Znaci Samo Saraj'vo!bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
- Maroon1946
- Kontakt:
Nije. Koševo je broj 1. a četvrti smo. Ovi kupuju titule a opet slabo naroda pa i na najvecim derbijima nema navijaca. Da sa Realom Borac igra ne mogu napunit jedno Koševo. Pozdravbagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..let3 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:16Time si ujedno izjavio da ste kar.ina od kluba i od navijacabagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06
Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
![]()
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 04 maj 2024, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa ne ide ovako. Daj jos jedan crveni vidis da ne moze.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Kmenkake je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Znaci Samo Saraj'vo!bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
P.S. i Zrinjski je atraktivan protivnik kad je u borbi za titulu.
Crveni karton dobio je Filip Racic koji je u GOSKu na posudbi iz Borca. Dobri ste je.bem li vam tetku. Ovo je bas move
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo ce biti najsmijesnija titula u historiji ove lige.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:20Pa ne ide ovako. Daj jos jedan crveni vidis da ne moze.
Trebat ce godine I godine da Borac vrati ugled kluba koji je nekad imao.
- feniksptica
- Kontakt:
A sto je najgore imaju ekipu i trenera da se pofajtaju posteno.amypitar je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:23Ovo ce biti najsmijesnija titula u historiji ove lige.feniksptica je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:20Pa ne ide ovako. Daj jos jedan crveni vidis da ne moze.
Trebat ce godine I godine da Borac vrati ugled kluba koji je nekad imao.
Samo, jednostavno ne smiju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
E golema stvar biti vise raje nego kod Mostara, u vrapcicima.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..let3 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:16Time si ujedno izjavio da ste kar.ina od kluba i od navijacabagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06
Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
![]()
https://sc sport .ba/navijaci-kk-bosna-prozvali-ultrase-ugasena-grupa-bez-casti-i-huda/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0myDYG194BzeuZGmM8T7ZaPc1P6WRxRB2i9wG8tM6kTVusWdLrVfIA0yE_aem_Ab6rgeQTdaOMFBS33-99rf7VxxZ_KNnW_ku0dtENzuq3JEzrd52X9AzClBgWMbIdpIooxMiEZGuRcVgJbmZz_o1B
Na šta spadoše da ih ova omladina proziva
Na šta spadoše da ih ova omladina proziva
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 04 maj 2024, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vi čitavu sezonu kad spojite niste napunili jedno KoševoMaroon1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:20Nije. Koševo je broj 1. a četvrti smo. Ovi kupuju titule a opet slabo naroda pa i na najvecim derbijima nema navijaca. Da sa Realom Borac igra ne mogu napunit jedno Koševo. Pozdravbagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..
LETS GO FIGHTER
Smije li ovaj sudija svirati ijedan prekršaj za Gošk?
Gledate li ovo?
Raspisalo se o navijačkoj sceni nekoliko stranica, a ovamo još jedna lakrdija u režiji sudija kad igra Borac.
Gledate li ovo?
Raspisalo se o navijačkoj sceni nekoliko stranica, a ovamo još jedna lakrdija u režiji sudija kad igra Borac.
Moguce je i to al ja ipak vise mislim da je u pitanju problem u tome sto se raji ne ide na utakmicu kad i prije utakmice znas da ces pobjediti uz pomoc vise sile sto bi se reklo i samim tim gubi se draž.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06Ja sam danas 5 jarana pitao ocemo na Borac, svi su odg, ma dje cu gledat Gošk...to je od pamtivjeka u BL, ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika...nažalostnema to veze sa politikom ili bilo čim, jednoatavno je tako...
A ponavljam ti Banja Luka je dosta veca od Mostara,a Mostar ima 2 kluba dok Banja Luka samo jedan klub.
Fakat je ovo sramota koja se tesko moze oprati bilo kakvim izgovorima.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro je moj Željo opstao u ligi
Ne može Borac izdržat do zadnjeg kola bez koksa
I to baš mislim u idućem kolu gdje ce kiksat kod TC
U onda da nas Zrinja premira u zadnjem kolu protiv Borca na Grbavici
Sve legalno a Zrinja ima najviše love
Ne može Borac izdržat do zadnjeg kola bez koksa
I to baš mislim u idućem kolu gdje ce kiksat kod TC
U onda da nas Zrinja premira u zadnjem kolu protiv Borca na Grbavici
Sve legalno a Zrinja ima najviše love
- Bazinga12345
- Kontakt:
Borac podbacio, ovo bi Zrinjski dosad rutinski penalom riješio.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Hajde ti ne seri, otvori oči, pogledaj malo.bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..
Ovo sad je vec vadiona i preseravanjebagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..let3 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:16Time si ujedno izjavio da ste kar.ina od kluba i od navijacabagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:06
![]()
Ne znam, mozda ti je izletilo, al rekao si istinu - ljudi ne dolaze zbog Borca nego zbog atraktivnog protivnika, od pamtivjeka je tako u BL.
Ko prizna , pola mu se doda
Al nemoj se ti sad vaditi na vrapcice ili ostale klubove.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 maj 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- bagniadiluca
- Kontakt:
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Cekaj, ciji si ti ? Nisam tu na forumu cesto, pa da znam kako da odgovorim?bagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:25Vi čitavu sezonu kad spojite niste napunili jedno KoševoMaroon1946 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:20Nije. Koševo je broj 1. a četvrti smo. Ovi kupuju titule a opet slabo naroda pa i na najvecim derbijima nema navijaca. Da sa Realom Borac igra ne mogu napunit jedno Koševo. Pozdravbagniadiluca je napisao/la: ↑04 maj 2024, 21:19
Ajd ne rise, na svim stadionima je ista situacija, osim na Grbavici...ovdje sada ima pa bar duplo ako ne i više ljudi nego sinoc na areni vrapcici..P.S jel se uz paket jaja iz Binga i Jami jufke u Amki dobijaju karte za iduću domaću na Koševu ?
![]()
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Napapijri, THEC, Zigazaga i 16 gostiju.