Mala ispravka,mi zbog izlaska u evropu a vi zbog golog opstanka19vendetta87 je napisao/la: ↑01 maj 2024, 14:18Mozemo zajedno stampati, dobicemo popust. Mi zbog opstanka, a vi zbog trofeja cetvrtog mjesta
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako onaj predstavi višesatnu torturu, ušli i izašli u roku od 2 min. Zatvor za svakog pojedinca, nadam se da ima kamera vani koja je snimila tablice i da će svi završit u muriji a krpe biti vraćene.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Opet pitam kako ugašeni i dalje mogu akcijati?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nijedan prvak na svijetu nema manje respekta od ovog jada iz BL. Ko im čestita od klubova sam je sebe.....Novi level kradje Račić posudjeni igrač Borca, dobija crveni u trećoj minuti....hahahaha.....
Ma kakve grupe kakvi fazoni i kakvi kodeksi ovo su nacionalističke podvale koje se serviranju,a narod nasjeda ko budale.Svaki se medi ufati ove teme ,a tema djecija igra koja se zove ja cu tebe ti ces mene....
Jesu ovi uzeli voje ili od redarmyja ?
Drugacije si pisao prije mjesec dana.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ovo je upad u kucu u 3h ujutru i to je tesko krivicno djelo. Ako su tu bile majka i sestra kako kazu mogu samo zamislit kakav sok su prezivjeli.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Tad su moleri u fer prici uzeli zastave ultrasa.
Nigdje tih pistolja na snimku. Neko je svjesno isjekao dva minuta.
U prevodu RA se obrukao i vise od Ultrasa.
Odmah da kazem ni jedne ni druge nikad nisam smatrao ozbiljnom grupom, ali ovo je bas smjesno. Ozbiljna grupa zastave ne cuva u privatnim stanovima.
Zadnja izmjena: Shadows, dana/u 04 maj 2024, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Po ovom klipu za cca minutu su zavrisli sve 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Da idemo malo zakonski,posjed "ultrasa" je njegov stan a ne haustor, a posjed"red armijevca" je odakle su izasli ovi pink panteriRubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:01Ma isti qrac. Tvoji su momka istukli pred kucnim pragom, kako nije isto. Kad ides hinjski i na kvarno tako ti se vrati. Ni jedno ni drugo nije navijacki. Sramotne "akcije".opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:57ti si izgleda dobro ozracen momak pa ne mozes razlikovat dvije rijeci - sacekusa i upad u stan.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55
Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qr
sackusa poslije utakmice
upad u stan u 3.30 ujutro
Da ne kenjas u prazno cijeli dan bezveze
-
- Kontakt:
RAhmetlije gdje su vam krpice?

-
- Kontakt:
Nisu ugaseni ako su vratili oduzete transove. A jos su sad skroz ugasili RA jer su im uzeli sve sto su imali od transova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hahahahaha, ovi su vec daleko od Mostara i uopste nisu iz ovog grada + su masno naplatili ovu pljacku i dodatno osramotili ultrase
Nisu više Red Army sad su Dead Army
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pametnjakovici, imate timestamp na videu... Momak izasao nekih 15ak minuta kasnije.
Celik!3,2,2.
Ne mogu vala ni jedne ni druge, ali Jel postoji neko ko ovo opravdava?
Ja vjerujem da takvi nikad tribine vidjeli nisu.
Ja vjerujem da takvi nikad tribine vidjeli nisu.
Ako nije prijavljeno onda mi svasta pada na pamet.
Ovo je krivicno djelo razbojnistva i ide se u zatvor od jedne do deset godina.
Katastrofa ..mogu mislit sta je ta majka i sestra prezivjela. Znam igrom slucaja ljude kojima je Sipa upadala u ta doba noci i znam kakav je to sok i njima kao kriminalcima bio. Mogu mislit onda obicnoj zeni kako je to bilo dozivjeti.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Hoces reci da ozbiljne grupe cuvaju krpe na stadionu kao tipa Delije ili?Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:18Drugacije si pisao prije mjesec dana.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ovo je upad u kucu u 3h ujutru i to je tesko krivicno djelo. Ako su tu bile majka i sestra kako kazu mogu samo zamislit kakav sok su prezivjeli.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Tad su moleri u fer prici uzeli zastave ultrasa.
Nigdje tih pistolja na snimku. Neko je svjesno isjekao dva minuta.
U prevodu RA se obrukao i vise od Ultrasa.
Odmah da kazem ni jedne ni druge nikad nisam smatrao ozbiljnom grupom, ali ovo je bas smjesno. Ozbiljna grupa zastave ne cuva u privatnim stanovima.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
I jedna i druga hinjski i kukavički. Ovi su upratili momka pretukli ga pred kucnim pragom i uzeli krpe. Ovi im sad vracaju isto kukavicki i nenavijacki. Uglavnom, taj izvikani Mostar uopste nema navijacki kodeks, sustina.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ni blizu isto. Isto je samo sto je RA bio naivan kao i UM pa su sve ostavili kod jednog momka. Ostalo je bas jadno. Sutra ce ovako nastradati svi drugi koji su iole normalni i bez neke kriminalne pozadine. I koji je onda smisao? Navijaci samo za dilere i kriminalce?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qrDirektorcic je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:48Evo objavljen video upada,ovo je u najmanju ruku presmijesno,necu nista dalje pisati. Ovo ako je navijacki,ja sam spajdermen
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska i 16 gostiju.