Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
RA je njihh uzeo na foru. Planirana akcija mjesecima. Korektno odradjena.
Ovo je cisti kriminal.
Ovo je cisti kriminal.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: 12345678922, dana/u 04 maj 2024, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto se uopste razmatra misljenje ovih preko Drine? Prvo biti navijac, pa onda pametovati. Drzava sponzorise vase mafijanje i vi kao dajete misljenje o ozbiljnosti.
Celik!3,2,2.
3 minute im trebalo da unutra nadju sve sto su odnijeli????
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Opet grijesis. Prva je bila hinjska, ali nije prva takva. Ovo drugo je cisti kriminal.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:26I jedna i druga hinjski i kukavički. Ovi su upratili momka pretukli ga pred kucnim pragom i uzeli krpe. Ovi im sad vracaju isto kukavicki i nenavijacki. Uglavnom, taj izvikani Mostar uopste nema navijacki kodeks, sustina.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ni blizu isto. Isto je samo sto je RA bio naivan kao i UM pa su sve ostavili kod jednog momka. Ostalo je bas jadno. Sutra ce ovako nastradati svi drugi koji su iole normalni i bez neke kriminalne pozadine. I koji je onda smisao? Navijaci samo za dilere i kriminalce?RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:55
Koja je razlika one vase "akcije" i ove ? Apsolutno isti qr
Celik!3,2,2.
Kakav majstorski ulet hahaha do prije mjesec dana susjedima ista ovakva akcija bila puna hvale a sad im nesto smeta
Forza njaZri
Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:18Drugacije si pisao prije mjesec dana.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ovo je upad u kucu u 3h ujutru i to je tesko krivicno djelo. Ako su tu bile majka i sestra kako kazu mogu samo zamislit kakav sok su prezivjeli.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Tad su moleri u fer prici uzeli zastave ultrasa.
Nigdje tih pistolja na snimku. Neko je svjesno isjekao dva minuta.
U prevodu RA se obrukao i vise od Ultrasa.
Odmah da kazem ni jedne ni druge nikad nisam smatrao ozbiljnom grupom, ali ovo je bas smjesno. Ozbiljna grupa zastave ne cuva u privatnim stanovima.
Ako hoces da izjednacis upad u 3h noci u kucu pred porodicom i sacekusu u haustoru zgrade u 19h navece onda nemamo sta pricat.
Prvo je tesko krivicno djelo za koje se robija nevezano za predmete koje si oduzeo, a drugo nije aposolutno nista po krivicnom zakonu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Kako jadno od putara
Al njima je u krvi da hinjski sve prisvajaju, odnosno kradu.
Sto neko napisa, kad se desi da neko radi zastite porodice i sebe isprazni rafal u njuske ovakvih, il ih bombom raznese.

Al njima je u krvi da hinjski sve prisvajaju, odnosno kradu.
Sto neko napisa, kad se desi da neko radi zastite porodice i sebe isprazni rafal u njuske ovakvih, il ih bombom raznese.
Volim tebe, više od sebe
Djecak od 20 god dobio zastave na cuvanje u gradu gdje se sve zna u ovakvoj situaciji 

- luckystrike
- Kontakt:
Nije ovo moja furka pa ne znam pravila igrice, no laički ako su vratili svoje krpe pa makar i na ovaj način, može se reći da cilj opravdava sredstva, jer ne znam kako bi drugačije.
Greška je RA što su čekali s paljenjem istih. Treba li su tu priču završiti na vrijeme i za sva vremena.
Međutim, ako su ovi došli po njihove krpe da bi se revanširali, oružanom pljačkom ne može se gasiti grupa.
Greška je RA što su čekali s paljenjem istih. Treba li su tu priču završiti na vrijeme i za sva vremena.
Međutim, ako su ovi došli po njihove krpe da bi se revanširali, oružanom pljačkom ne može se gasiti grupa.
-
- Kontakt:
Vidi ovo, UM da su samo ispratili momka do stana niko mu u stan usao ne bi. To je sustina i osnovna razlika. Pratili, vidjeli da je sam, da ih je bilo 5 napadnuti bi bili, al da ih je bilo 30 ne bi. Vrlo jednostavno, cak bi i RA mozda dobio degenek. Momku se i tu moglo u stan uci i pljackom uzeti jos stvari ali nije.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:26
I jedna i druga hinjski i kukavički. Ovi su upratili momka pretukli ga pred kucnim pragom i uzeli krpe. Ovi im sad vracaju isto kukavicki i nenavijacki. Uglavnom, taj izvikani Mostar uopste nema navijacki kodeks, sustina.
S druge strane, ovdje jedino da je u pitanju zapadni baltimore pa da u stanu spava 5 likova spremnih upucati si se mogao odbraniti.
Kontas li sad ili ces i dalje poistovjecivati to dvoje? Koje su sanse da se odbranis od pljacke u 3:30?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 04 maj 2024, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Za ovo nema opravdanja, ovo je bas strasno i prevazilazi sve sto se do sad dogadjalo. Ovdje ima 10 godina robije za momke i 10 za nalogodavce, obzirom da su nalogodavci hdz vjerovatno nikad nista nece biti.
Pa ovako svakoj grupi se moze sve uzeti, plati ubice nek upadnu u 3 objekta i pohapaju sve.
2 akcije u mjesec dana sa ukradenim transparentima bez jednog jedinog samara. Cist kriminal.
Pa ovako svakoj grupi se moze sve uzeti, plati ubice nek upadnu u 3 objekta i pohapaju sve.
2 akcije u mjesec dana sa ukradenim transparentima bez jednog jedinog samara. Cist kriminal.
NEMA NAZAD
- TurkishAirlines
Ljudi su vatromet ispaljivali danas u cast oduzetih/ukradenih transova 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jesu ozbiljni valaKamaga11 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:24Hoces reci da ozbiljne grupe cuvaju krpe na stadionu kao tipa Delije ili?Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:18Drugacije si pisao prije mjesec dana.mostar_mo je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02Ovo je upad u kucu u 3h ujutru i to je tesko krivicno djelo. Ako su tu bile majka i sestra kako kazu mogu samo zamislit kakav sok su prezivjeli.
Zato se i ne slikaju sa transparentima jer ako su ljudi prijavili upad u kucu , a ovi se uslikaju i objave sami su dali dokaz da su to oni bili.
Mislim realno, ovdje su mogle mrtve glave pasti jer je vlasnik kuce mogao zapucati da je kojim slucajem bio naoruzan ali vjerovatno je sve to snimljeno da nece biti takvog otpora.
Dobar advokat cuda moze ovdje napraviti ako se ljudi od puta uslikaju sa transparentima jer ovo je puno vise od navijackih otimanja transparenata.
Odmah da kazem ni jedne ni druge nikad nisam smatrao ozbiljnom grupom, ali ovo je bas smjesno. Ozbiljna grupa zastave ne cuva u privatnim stanovima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj policija ih cuva dok nose zastaveH8Z7 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:30Jesu ozbiljni valaKamaga11 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:24Hoces reci da ozbiljne grupe cuvaju krpe na stadionu kao tipa Delije ili?Shadows je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:18
Drugacije si pisao prije mjesec dana.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da su dosli sa 50 ljudi na dan tekme i napravili sacekusu prilikom iznosenja zastava iz kuce, e to bi bilo koliko toliko navijacki.
Ovako, uzas.
Ovako, uzas.
To je to. Dovoljno je samo sebe stavit u poziciju "zrtve".AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:28Opet grijesis. Prva je bila hinjska, ali nije prva takva. Ovo drugo je cisti kriminal.RubikovaKocka je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:26I jedna i druga hinjski i kukavički. Ovi su upratili momka pretukli ga pred kucnim pragom i uzeli krpe. Ovi im sad vracaju isto kukavicki i nenavijacki. Uglavnom, taj izvikani Mostar uopste nema navijacki kodeks, sustina.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:02
Ni blizu isto. Isto je samo sto je RA bio naivan kao i UM pa su sve ostavili kod jednog momka. Ostalo je bas jadno. Sutra ce ovako nastradati svi drugi koji su iole normalni i bez neke kriminalne pozadine. I koji je onda smisao? Navijaci samo za dilere i kriminalce?
Da te neko saceka u haustoru i uzme ti nesto i da ti u 3h ujutru upadne pet maslkiranih likova u kucu.
Sreca je da je ovaj momak iz RA ipak bio neko ne tako "lud" jer su se ovdje stvari mogle otet kontroli totalno i da odemo svi 30 godina unazad.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Najrealnija izjava.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.