Jedno pitanje za naseg cass pennanta ovog foruma:Devedesetka je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:04Uredno sve nešto slicno kao i vaši što su njih odradili..
Dobro njihovo je malo manje navijački, al' u suštini to je to.
Inace nisam pisao iz prve ruke neke stvari napisacu u vezi toga kako ih je RA odradio..
Vidjeli su 2 auta iz haustora, a i opcenito su upratili da 2 ili 3 auta prati momka do stana.
RA se nije napao auta vec samo 1 momka..
Inace jel se na snimku gdje jasno vidi pištolj ili pištolji?
Pismenost i vokabular očekivan , a i to sto kažeš stvarno jesam glupan što s tobom diskutujem …opalaopala je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:05da nisi ovoliko retardiran nebi ti ovoliko puta moramo objasnjavat sve ti fino nacrtam al ti jbg glup ne mozes skontat. ne mozes niko izjednacit i to je to pokusaji do sutra ne ide druze. sacekusa i razbojnistvo i provala u privatnu imovinu su dva sasvim razlicita pojma koja bi i ti kao deklarisani glupan treba shvatit. komsija pustio ljude u haustor i tu nema nikakvih problema. laku noc zelimTruba1905burazeru je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:01Laki je malo nervozan ? Smiri se polako nije smak svijeta , opušteno , ne vidim razlog nekakvog vrijeđanja ( al razumijem dugogodišnje frustracije ) ,al to je na tvoju sramotu . Da se razumijemo oba djela su za osudu i oba su krivična djela … obe pljačke ( za tvoju informaciju Haustor je vlasnistvo stanara , pa tu živio 1 ili 101 čovijek ) .opalaopala je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:56
kakvi bolan mlinovi o cemu pricas jel jos ne mozes da razlikujes sacekusu poslije tekme i razbojnistvo u 3,30 ujutro, zar stvarno nisi toliko inteligentan ?? posto ne znas detalje nemoj puno pisat. sam kazes decko sacekan i to je sacekusa niko mu nije provalio u stan niti ulazio. a drugi slucaj sam kazes pljacka jer je nasilni putem usli u privatni posjed. u svaciji haustor mogu uci a u svaciju kucu sigurno ne mogu. zar ne znas da ako me zatekenes u haustoru da to nije kazneno dijelo al ako mi udjes u stan to je kazneno dijelo. Da li ti trebam jos crtat retardu mutavi koji hoces da izjednacis uz sve napore ali stvarno ti lose ide i sve dublje tones.
Ja kad sam krio cigare od roditelja pola kutije u odjecu a pola negdje na putu do skole,nisam sve u isti stektutankamon1905 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:02Pa valjda su tolko pametni da su bar transparente od Ultrasa drzali na drugom mjestu. Ako su i to sve skupa drzali sa svojima onda nemam rijeci. Niti imaju sta za razmjenu nit imaju vise smisao postojanja na koji god im je nacin to oduzeto.
A prica o haustoru..ajmo se poubijat svi po haustorima, zatekli smo se tu, nije kazneno djelo..kakvi mozgovi bogati dragog.
Sad ce doc opala i rec, al nije niko nikog ubio.
Kako god, nit ultrasi nit red army nece na poso ujutro umjesto mene. Stoga laku vam noc dobri ljudi i oni malo manje dobri
Bas moras biti fanatik u budala da ulazes,pa ovo kunem ti se nikad nigdje neces vidjeti,niti je ovako ikad bilo u ovoj ligi,ovo je omalovazavanje protivnika,bukvalno ovo nije sport i zabranjeno je protiv ove gamadi igrat,ko im cestita treba odma ugasiti klub,sampion kojem ni prosli put ni ovaj niko cestitati nece,samo prosli put su mogli svi da ih pljuju i kritikuju a sad je Vico i to zabranio. Kad su osvojili titulu nema kluba i trenera da nije skandal napravio i popljuvo ihbrig je napisao/la: ↑04 maj 2024, 22:41Ulagat ozbiljne pare i igrat sranje od ove lige moras stvarno bit debil
Ovo nema nikakva smisla. Glavne karike suci i ko krade vise. I nitko nista.
Eno kazu i na Areni penal za Borac kontra ŠB nema nikakva smisla i ne kuze zbog čega je sudio penal. Iako su ovde neki pravdali ima kontakta.
Jucer dva za Zrinjski smijesna
Svaka smisao se izgubila
Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Ako je tebi isto da ti otmem sal jer te vidim na cesti ogrnut njime i da ti udjem u stan u po novi dok spavate ti i porodica, e onda ti nemas gram mozda, bez ikakve ljutnje.
Red Army su sačekali momka u haustoru, dakle može se reći ispred njegovog stana, a i on ima porodicu da napomenemo. Mislim ja se izvinjavam što ja kao Bošnjak Bošnjacima moram objašnjavati da i Hrvat može imati porodicu, ono ne mora neko biti "naš" da bi se sažalili na njegovu porodicu, razumijete? Sad da se vratimo na temu, tog momka koji također ima porodicu su prebili i oteli mu transparente ispred njegovog stana, gdje je također i njegova porodica valjda.
Ultrasi uzvračaju tako što na neki način saznaju gdje RA drži transparente i ukrade ih. Međutim sad ovaj od kojeg su ukrali ima porodicu, hvala Bogu što ima, ali šta ovaj Ultras nema porodicu? Da napišete da je djelo Ultrasa gore od djela Red Army (ne vidim po čemu je toliko gore ali hajde), pa uredu, razumijem, iz nekog razloga vam je krađa gora od razbojništva, ali razbojništvo i to u omjeru 10:1 predstavljati kao herojski poduhvat, a uzvraćanje na razbojništvo krađom predstavljati kao kriminal je baš licemjerno.
Eto mangup si što si oteo transparente, bravo, ali kad ti se uzvrati na sličan način u čemu je sad problem? Ne smrdi samo kad ti prdneš? Apsolutno me ne zanima ko mi je ovdje sunarodnjak, a ko nije, to što mi je neko sunarodnjak me neće navesti na to da se vodim dvostrukim standardima, a koliko vidim većina vas je upala u tu zamku.
Zar stvarno pokusavas opravdat ovo razbojnistvo i provalu u kucu ? Zamisli da sad svaku noc se upada u kuce radi trazenja zastava od clanova ? I ti bi to pohvalio. Pa kralju to je za osudu da mi je brat to uradio a neki levati koji su placeni za to. PROVALIT covjeku u kucu u 3.30, to samo ti mozes bolestan opravdat. Tu s tobom zavrsajem raspravu jer si stvarno debil i nema potrebe da idemo dalje. zivioTruba1905burazeru je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:10Pismenost i vokabular očekivan , a i to sto kažeš stvarno jesam glupan što s tobom diskutujem …opalaopala je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:05da nisi ovoliko retardiran nebi ti ovoliko puta moramo objasnjavat sve ti fino nacrtam al ti jbg glup ne mozes skontat. ne mozes niko izjednacit i to je to pokusaji do sutra ne ide druze. sacekusa i razbojnistvo i provala u privatnu imovinu su dva sasvim razlicita pojma koja bi i ti kao deklarisani glupan treba shvatit. komsija pustio ljude u haustor i tu nema nikakvih problema. laku noc zelimTruba1905burazeru je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:01
Laki je malo nervozan ? Smiri se polako nije smak svijeta , opušteno , ne vidim razlog nekakvog vrijeđanja ( al razumijem dugogodišnje frustracije ) ,al to je na tvoju sramotu . Da se razumijemo oba djela su za osudu i oba su krivična djela … obe pljačke ( za tvoju informaciju Haustor je vlasnistvo stanara , pa tu živio 1 ili 101 čovijek ) .
Nego hoćeš se opet ugasiti na 3.mj kao poslije kupa i da da još uvijek smrdiš …
Bravo Lewy. Sve je tako kako si napisao.Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Ako je tebi isto da ti otmem sal jer te vidim na cesti ogrnut njime i da ti udjem u stan u po novi dok spavate ti i porodica, e onda ti nemas gram mozda, bez ikakve ljutnje.
Red Army su sačekali momka u haustoru, dakle može se reći ispred njegovog stana, a i on ima porodicu da napomenemo. Mislim ja se izvinjavam što ja kao Bošnjak Bošnjacima moram objašnjavati da i Hrvat može imati porodicu, ono ne mora neko biti "naš" da bi se sažalili na njegovu porodicu, razumijete? Sad da se vratimo na temu, tog momka koji također ima porodicu su prebili i oteli mu transparente ispred njegovog stana, gdje je također i njegova porodica valjda.
Ultrasi uzvračaju tako što na neki način saznaju gdje RA drži transparente i ukrade ih. Međutim sad ovaj od kojeg su ukrali ima porodicu, hvala Bogu što ima, ali šta ovaj Ultras nema porodicu? Da napišete da je djelo Ultrasa gore od djela Red Army (ne vidim po čemu je toliko gore ali hajde), pa uredu, razumijem, iz nekog razloga vam je krađa gora od razbojništva, ali razbojništvo i to u omjeru 10:1 predstavljati kao herojski poduhvat, a uzvraćanje na razbojništvo krađom predstavljati kao kriminal je baš licemjerno.
Eto mangup si što si oteo transparente, bravo, ali kad ti se uzvrati na sličan način u čemu je sad problem? Ne smrdi samo kad ti prdneš? Apsolutno me ne zanima ko mi je ovdje sunarodnjak, a ko nije, to što mi je neko sunarodnjak me neće navesti na to da se vodim dvostrukim standardima, a koliko vidim većina vas je upala u tu zamku.
Bravo!Lewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Dobar post realan ali moras se preselit u Mostar pa da vidis o cemu se radi.Kad malog ne mozes upisat u skolu koja ti je ispod zgrade nego ga moras vozit par kilometara autom,onda bi nekom yebo majku naravnoLewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.
Haha tačno. Jesu li ovi jadniji il ovi gluplji pitanje godineantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:46Hajd sto su jadni ovi putari, al sto su i glupi jbt
Po tebi bilo najbolje da su RA usli u stan i iznijeli sve krpe iz stana, a bile su i ostale unutra? Pojma ti nemas o navijanjuLewy21 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 00:08Nije isto ako mi otmeš šal na ulici i ako mi uletiš u kuću/stan, ali je krajnje idiotski i jedno i drugo i u bilo kojem slučaju bih smatrao da ne zaslužuješ udisati zrak ni ti ni onaj ko te odgojio tako. Jedino mi je pošteno ako smo obojica bili voljni da se marišemo, pokušavamo jedni drugima otet ili ukrast, itd.Beduin je napisao/la: ↑04 maj 2024, 23:52Oteti na stadionu, na ulici je jedna stvar, a uci u neciju kucu/stan gdje zivis s porodicom i oteti ti bilo sta je sasvim druga stvar.