VažiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:26Jel te stid sto prvaka gleda 1000 ljudi u prosjeku?Aj Zvezda!bagniadiluca je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:21Tako je, ne mogu se milioni sapirati preko igrača iz RS, mora preko bareNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:17
Hahahahahahahaha jbt kakva je ovo banda
Horde moraju izvrsiti pritisak da vise nikada nijedan igrac iz RSa ne kroci u nas klub.Kakav je ovo olos kolektivnoAj Prevaranda !
Vidjet cu vas u Evropi to je jedino mjerilo
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mislim da sam ti fino sve napisao a ti se bori za ovakav klub tvoja stvar i tvoj obraz. Hristos VaskrsSuvorov je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:14Pa cekaj, kad je bio crveni karton pisali ste da nije ni faul i da je Kulasin sam pao.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:10Evo da bude jos shvacenije
Filip Račić, igrač GOŠK-a je večeras dobio direktan crveni karton već nakon 3 minute igre u Banjaluci. Ništa tu ne bi bilo čudno da Filip nije posuđeni igrač Borca i šura Vice Zeljkovića .
Sad je faul i Racic ga je namjerno napravio?
Dogovorite se jel faul ili nije.
....sve drugo će proći!
Sve je ovo sranje i uvod u jos vece sranje...Radobolja je napisao/la: ↑05 maj 2024, 10:18Cekala se derbi utakmica da se zapali ko sto rade svi ultrasi na svijetu,prvu akciju je RA uradio a ovo nema veze sa ultrasima-mislim nisu oni ucestvovali vec placenici preko granice.Sto se tice gasenja kako ce te mrtvi ljudi ugasiti i jos na ovaj nacin.Ovo ni blizu nije gotovo Mostar je mali grad vec se dosta toga saznalo,u obadvije grupe ima “pričalica” i ponovo kazem ovo su skroz druge stvari i zna se da im je receno “kako ste glupi” sad se mi moramo ukljuciti nakon prvog pada.Valjda si skontao na sta mislimVanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 10:02Nisam neko ko se lozi na kradju, otimanje, oduzimanje krpa, ali ako iko od RA moze da mi nesto objasni ?
Ako se vec izakcijalo i na jedan smekerski nacin pokupili transovi Ultrasa, zasto nisu spaljeni ?
Sta se cekalo s tim, posto vidim da Ultrasi vec u srijedu najavljuju gasenje RA ?
Zaista mi nije jasno, uzmes krpe, suparnickoj grupi i drzis ih nedogled, potpuno rasterecen od opasnosti da oni mogu nesto slicno napraviti i jos ih ne spalis i ne oduzmes im potpuno legitimitet za bilo sta da mogu da urade?
Vaistinu Vaskrse.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:32Mislim da sam ti fino sve napisao a ti se bori za ovakav klub tvoja stvar i tvoj obraz. Hristos VaskrsSuvorov je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:14Pa cekaj, kad je bio crveni karton pisali ste da nije ni faul i da je Kulasin sam pao.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:10
Evo da bude jos shvacenije
Filip Račić, igrač GOŠK-a je večeras dobio direktan crveni karton već nakon 3 minute igre u Banjaluci. Ništa tu ne bi bilo čudno da Filip nije posuđeni igrač Borca i šura Vice Zeljkovića .
Sad je faul i Racic ga je namjerno napravio?
Dogovorite se jel faul ili nije.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne postoje kodeksi.
Pisao sam to i prije 20ak dana kad su Veležovci pravili onu akciju, pišem i sad. Ni jedna ni druga akcija nemaju puno veze sa bilo kakvim kodeksom. Kod nas na exyu prostoru kodeks nikad nije ni postojao ili je postojao u tragovima, a rekao bih da ga sve manje ima i na globalnom nivou. Svaka grupa ga spominje i poziva se na njega kad joj odgovara... Sve se svelo na to da grupa bude što organizovanija, obavještenija, brojnija... i da se po cijenu bilo čega otme/ukrade neko obilježje protivničke grupe... na koji način će se to uraditi, hoće li biti 10/1, hoće li se kakvo oružje koristiti, manje je bitno. Dobro je samo dok se sve završava bez težih posljedica.
Juče sam pročitao sve što se ovdje pisalo vezano za ovu akciju, puno gluposti je napisano, ali dimenzija više su pojedinci koji prosipaju nekakvu patetiku tipa bila mu majka sestra žena djeca u kući, istraumirali se svi ovo ono... Podržavam sve što je sinoć napisao forumaš @Lewy vezano za obje ove akcije, otkud odjednom da su u priči bitni članovi porodice, ako nisu bili bitni prije 20 dana kad su Veležovci akcijali? I onaj momak što su mu čeku napravili u haustoru, i on valjda ima neku porodicu, majku, oca, brata, sestru, ženu... i svi oni su se sigurno istraumirali kad su saznali da im je član porodice završio u bolnici pretučen... Na kraju krajeva, ako već tako gledamo na stvari.
Snimak od sinoć sam odgledao nekoliko puta, ja nigdje ne vidjeh ni hladno ni vatreno oružje, nisam vidio ni da su plaćenici u pitanju, nisam vidio ni te istraumirane majke sestre tetke... nije bilo ni lisica na rukama... Istina, čini se da su ovom liku u šortsu vezane ruke, ali ne mora da znači da su u pitanju lisice. Ono što mi je posebno zanimljivo na snimku, ako su u pitanju ti neki navodni plaćenici profesionalci, nije mi jasno da su ostavili otvorena vrata dvorišta i ona tako stoje otvorena sve vrijeme trajanja akcije. Na kraju ovi izlaze sa torbama, nakon nekog vremena izlazi i ovaj momak u šortsu i zatvara vrata dvorišta
Ne navijam ni za jedne ni za druge, niti ih osuđujem, opet kažem dobro je samo dok se sve završava bez težih posljedica, zato ljudi u pamet se, dok nije kasno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Sretan Vaskrs svima koji slave.
Šta kaže četnički Sportklub. 10 000 ljudi, glavni grad entiteta RS nije Sarajevo i idu Zrinjskom po bodove a kup utakmica u srijedu. Da se sjebes šta ljudi pišu.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:23Koliko je gledaoca sinoc gledalo buduceg sampiona u jednoj od odlucujucih utakmica? Jel bilo 1000?

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesu li Rožmanovi puleni za evrope??
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Rekao Vico Vladi prije mjesec dana da povuce rucnu da Rozmanovi izadju u Evropu radi mira u kuci.
Nekad im se kup poklanjao, sad 4. mjesto. Daj sta das.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Istina ziva. Stefan Bulic potvrdio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- TurkishAirlines
Cuj to, predsjesnik saveza razgovarao sa trenerom jedne od ekipa o pustanju/zapinjanju protiv odredjenih klubova?
Kakvo iznenadjenje
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
To je vrlo vjerovatno tacno. Nezamislivo je da onakva dominantna Sloga pogotovo kuci odjednom stane, pretvore se u najgoru ekipu lige bukvalno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel Admir "No stres" Adžem igrao onu sad već čuvenu utakmicu na Grbavici, protiv Žepče Limorada kad su prodali/pustili gostima, a Borac ispao iz lige?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- svrakino1921
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
100 milja kemi je kapnulo u Zvorničku, bilo je i za suđuka i za kifli, mašalaalan_kardec je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:50Jel Admir "No stres" Adžem igrao onu sad već čuvenu utakmicu na Grbavici, protiv Žepče Limorada kad su prodali/pustili gostima, a Borac ispao iz lige?
LETS GO FIGHTER
- luckystrike
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:36Šta kaže četnički Sportklub. 10 000 ljudi, glavni grad entiteta RS nije Sarajevo i idu Zrinjskom po bodove a kup utakmica u srijedu. Da se sjebes šta ljudi pišu.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 11:23Koliko je gledaoca sinoc gledalo buduceg sampiona u jednoj od odlucujucih utakmica? Jel bilo 1000?
![]()
Da se ne vidi ko je objavio, ja bih mislio da je šatro.info!
Laž je srpski patriotizam. Vaistinu.
10 000, a kapacitet 9 720 mjesta 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U svakom slučaju, jedino je ispravno da kornjače upadnu na tribinu kad se prva zastava pojavi, za taj posao su plaćeni.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 maj 2024, 09:44To bi bilo tako da je ovo MUP KS i da je RA politicki zasticena grupa kao susjedi... Ali nije, cak naprotiv
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed, Riziko i 36 gostiju.