FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2011, 12:47

Kome do sada nije bilo jasno zasto je on najtrofejniji trener Zelje, sad mu je sigurno jasno!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 12:52

Znači jedna neočekivano dobra partija za rođendan, hvala igračima Željezničara za jučeranju tekmu sa Dinamom i gostima koji su naš jubilej učinili pravom predstavom. Ko bude trebao da se proda, šanse su mu sada porasle enormno.
A za ovu priču oko kažnjavanja, ja zaista ne znam koji k.urac sad hoće Amar, šta je trebalo da ih Dinamo torpeduje pa da ih ne kazni?? Nigdje još nisam čuo da je neko kažnjen za dobar rezultat i igru, tako da mislim da će sin slavnoga igrača i trenera promijeniti odluku, jer samo budala ne mijenja mišljenje.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 12:55

Žbljohar je napisao/la:Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:
najdrazi su mi ovi sa seljackim doskocicama, duse drage...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 13:03

AMAR AMAR OSIM OSIM! platu platu kosi kosi! :mrgreen:
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 mar 2011, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 mar 2011, 13:04

Žbljohar je napisao/la:Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:

Dobro te je vise svega ti!!! Idi nekog drugog provociraj a ne najposjeceniju temu na ovom forumu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 13:05

Krvotok je napisao/la:Znači jedna neočekivano dobra partija za rođendan, hvala igračima Željezničara za jučeranju tekmu sa Dinamom i gostima koji su naš jubilej učinili pravom predstavom. Ko bude trebao da se proda, šanse su mu sada porasle enormno.
A za ovu priču oko kažnjavanja, ja zaista ne znam koji k.urac sad hoće Amar, šta je trebalo da ih Dinamo torpeduje pa da ih ne kazni?? Nigdje još nisam čuo da je neko kažnjen za dobar rezultat i igru, tako da mislim da će sin slavnoga igrača i trenera promijeniti odluku, jer samo budala ne mijenja mišljenje.
Šta šta hoce Amar?? :o :shock: hoce covjek zalaganje na terenu, a ne vucaranje...hoce da se pobjedi Široki u kupu, hoce da nam Sloboda ne uzima svih 6 bodova ove sezone i vec sad nas otpiše u utrci za naslov.
Jel to puno Osim traži od njih??

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 13:10

Buraz, ako nemaš pamćenje zlatne ribice, ti si već rekao da je ta tekma prodata zbog "viših ciljeva" saveza, qrca, palca, čak si to i citirao odnekud i dodao "pametnom dosta", zato ne skači sebi u usta.
Ako ti je cilj da sa juniorima završiš ovo prvenstvo, kazni sva igrače zbog dobrog jučerašnjeg rezultata sam. Ispada sad da navijači Željezničara umjesto aplauza za jučerašnju dobru partiju treba u kolektivnu hajku po željinim igračima, jer je to stav šefa struke, nesuvislo i nemoralno totalno!
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 26 mar 2011, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 13:12

Krvotok je napisao/la:Buraz, ako nemaš pamćenje zlatne ribice, ti si već rekao da je ta tekma prodata zbog "viših ciljeva" saveza, qrca, palca, čak si to i citirao odnekud i dodao "pametnom dosta", zato ne skači sebi u usta.
Buraz, tebe nešto opasno prenosi :o ...hajd ti malo izađi pa prošetaj, popij neko pice.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 mar 2011, 13:15

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.

Pa normala, odlika velikih trenera je da igrace nagradi ili kazni po zasluzi. Ako mogu igrati kao giganti protiv Dinama sto ne moug igrati kao giganti protiv BH ekipa??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 13:15

izzo je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:Buraz, ako nemaš pamćenje zlatne ribice, ti si već rekao da je ta tekma prodata zbog "viših ciljeva" saveza, qrca, palca, čak si to i citirao odnekud i dodao "pametnom dosta", zato ne skači sebi u usta.
Buraz, tebe nešto opasno prenosi :o ...hajd ti malo izađi pa prošetaj, popij neko pice.
Zato tebe ne prenosi, ti si jednostavno "takav"

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 mar 2011, 13:19

zeljocity je napisao/la:
Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.

Pa normala, odlika velikih trenera je da igrace nagradi ili kazni po zasluzi. Ako mogu igrati kao giganti protiv Dinama sto ne moug igrati kao giganti protiv BH ekipa??
Ma nije zanimljivo uvijek pobjedjivat i osvajat :mrgreen:

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 26 mar 2011, 13:20

Krvotok je napisao/la:Znači jedna neočekivano dobra partija za rođendan, hvala igračima Željezničara za jučeranju tekmu sa Dinamom i gostima koji su naš jubilej učinili pravom predstavom. Ko bude trebao da se proda, šanse su mu sada porasle enormno.
Amar zeli ovim kaznjavanjem da dokaze i pokaze igracima, da mogu ali nece ili ne zele, tj. zeli da im da do znanja da svaku utakmicu moraju odigrati na vrhunskom nivuo kao sto je bila sinosnja protiv Dinama. Ova druga kazna poslije utakmice sa Dinamom, ima jos vecu tezinu nego prva jer im je time dao do znja da nema zezanja sa svetim dresom, ali im je istovremeno pokazao da veoma cijeni i da vjeruje u svoje igrace, i da oni mogu odigrati na jednom vrhunskom, zavidnom nivou ali nekad jednostavno to ne urade. Tako da ih ovim kaznjavanjem samo moze stimulisati a nikako ošteti jer, igraci imaju redovna primanja, nema zaostataka i sve se isplačuje na vrijeme. Tako da ako su oni redovni sa platama prema igracima sada Amar trazi od njih da i oni budu konstantni sa dobrim igrama i zalaganjem a rezultat ce doci sam po sebi. To je neko moje shvatanje Aamarovih kaznih koje u poptunosti podrzavam, jer smatram da ce pozivitno i produktivno djelovati na igrace.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 13:37

Da jedno apsolviramo, ljutnja Amara nakon jučerašnje tekme govori u prilog da teorije spašavanja saveza i slične teorije koje su plasirane ne stoje, tako da smo taj dio završili (nadam se za sva vremena). A što se tiče jučerašnje tekme, ko god je juče bio na stadionu siguran sam da nije pomislio da treba kazniti igrače, dok nije osvanula ta vijest, tako da razmišljanjem krda kojeg predvodi ovan se generišu i ovakva stanja tipa "neka ih kazni, zna brko najbolje". Sasvim sam siguran da 99,99% vas to nije imalo ni u primisli, bili smo sretni što se ne obrukasmo, što je Željo imao čak šansu da dobije tu tekmu itd. na kraju krajeva, da li ste ikad doživjeli da vas neko kažnjava što ste bili dobri?

Koji je razlog slabih igara protiv Slobode i Širokog, kada se vidi da se možemo nositi i sa doduše oslabljenim, ali ipak Dinamom, to je stvar na koju treba da odgovori klub i Amar. Bojim se da se sa dvije kazne za redom (pogotovo ovom najavljenom, a nakon odlične partije!?) ne pribiližavamo rješenju MOTIVACIJE.

I da, navijam za Željezničar.

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 26 mar 2011, 13:44

po meni je sinoc zasigurno najbolji igrac utakmice bio EDIN VIŠĆA ali pored njega nasem timu mi se svidjela igra radovanovica , zebe i povratnika u tim culuma i lazara . culum jest da je bio i suvise grub za jednu revijalnu utakmicu ali je slao nekoliko jako dobrih lopti za krila i imao je mnogo dobrih startova s cim je pokazao da moze kad hoce , sto se laze tice sinoc je pokazao sta nam on znaci u igri , sjajno se borio za svaku loptu cak je i dobro proigravao , gradio loptu , a pokazalo se da zebi i visci vise odgovara igrati sa lazom nego sa haubicom jer poopovic za razliku od bajre vise igra klasicnog spica dok bajro po meni previse srlja na protivnickoj polovini ... sto se tice radovanovica takodjer super utakmica mnogo je trcao i u fazi napada i odbrane te je poslao nekoliko dobrih ubacaja za nase napadace , osvojao je mnogo lopti.... bilo je jos dobrih pojedinaca ali po meni su ovi ponajbolji sinoc bili :D :D 8-)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 13:50

Krvotok je napisao/la:Da jedno apsolviramo, ljutnja Amara nakon jučerašnje tekme govori u prilog da teorije spašavanja saveza i slične teorije koje su plasirane ne stoje, tako da smo taj dio završili (nadam se za sva vremena). A što se tiče jučerašnje tekme, ko god je juče bio na stadionu siguran sam da nije pomislio da treba kazniti igrače, dok nije osvanula ta vijest, tako da razmišljanjem krda kojeg predvodi ovan se generišu i ovakva stanja tipa "neka ih kazni, zna brko najbolje". Sasvim sam siguran da 99,99% vas to nije imalo ni u primisli, bili smo sretni što se ne obrukasmo, što je Željo imao čak šansu da dobije tu tekmu itd. na kraju krajeva, da li ste ikad doživjeli da vas neko kažnjava što ste bili dobri?

Koji je razlog slabih igara protiv Slobode i Širokog, kada se vidi da se možemo nositi i sa doduše oslabljenim, ali ipak Dinamom, to je stvar na koju treba da odgovori klub i Amar. Bojim se da se sa dvije kazne za redom (pogotovo ovom najavljenom, a nakon odlične partije!?) ne pribiližavamo rješenju MOTIVACIJE.

I da, navijam za Željezničar.

pa ne znam, nisam bas siguran oko mene je bilo ljudi sto ne propustaju ni jednu utakmicu i komentari su bili sto protiv slobode ne igraju ovako... nisu zlonamjerni i nisu pljuvaci...i od dosta ljudi koji su redovni na tekmama sam cuo ovo. ipak budimo realni zadnje dvije utakmice sto smo igrali kuci puno su vaznije od ove. ne ulazim u teorije zavjere samo kazem da treba naci mehanizam da ih motivise ako je odbijanje od platejedini lijek za to onda nek odbija :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 mar 2011, 13:56

Kud ces vece motivacije za igrace od nagrade na platu...sto ih Amar nije pocastio sa 300 km na platu zbog ove utakmice...tako ce igraci bolje shvatiti i imati motiv vise,a ne stalno rezati platu,kad se igra protiv slobode lose,pa ako je drugi tim primio gol protiv pofalickog,pa ako se odigra dobro protiv dinama,reze od plate zato sto ih treba biti stid kako su sad odigrali dobro...nigdje veze i @krvotok potpuno se slazem...najbolji motiv je da kad odigras dobro,treba im dati premiju a ne sad kao odigras dobro i to je normalno,a odigras lose odlomi pola plate...za dobru igru im treba dati premije a za losu kaznjavati,gdje ces veci motiv od toga...igraci ce znati sta im je u zavisnosti kako odigraju...treba nekad i nagraditi...da im je sad dao neku cifru na platu,sigurno bi igraci imali motiv vise da odigraju bolje u narednom periodu,a ako im sad pukne kaznu,pa ja bi se prvi ljutio da sam igrac...kazni me kad sam los,nagradi me kad sam dobar...najbolji motiv za dobre igre su dobre premije...nije da nema para za takvo nesto
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 14:12

Hoce li biti prilog K1TV, sa jucerasnje tekme??? :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 14:19

Što bi neko nagrađivao igrace nakon Revijalane utakmice koja nije posebno bitna :?: kažnjava se novcano, nakom vrlo bitnih utakmica (Široki i Sloboda)...Amar nije izmislio toplu vodu, u citavom svijetu postoje novcane kazne za loše igre.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 26 mar 2011, 14:28

Capt_Billy je napisao/la:Hoce li biti prilog K1TV, sa jucerasnje tekme??? :D :D :D
imaš li još kakvo glupo pitanje? :roll:

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 26 mar 2011, 14:40

Sinoć je bio prelijep ambijent utakmica odlična, navijanje na nivou, prelijepo vrijeme, sve za čistu desetku. Kakav nas samo očekuje derbi protiv jednog od tri Turska velikana u maju????? Fener, Galata ili Besiktas
Edin Višća i Zajko Zeba možda nakon sinošnje utakmice otiđu u modre jer su njih dvojicu nahvalili i Mamić i Halilhodžić.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 31 gost.