FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Žvaka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Žvaka » 26 mar 2011, 11:26

Popović Lazar je napisao/la:Treba mi slika Amara osima i ostalih pomoćnika na utakmici u mostaru,protiv veleža i njihova neprocjenjiva radost prilikom pogotka Željezničara. :)
Znači k'o ima sliku na računaru ili link nek stavi

Hahahaha, sjećam se te fotke al je ni ja ne spasih na žalost :oops:

Amar skočio sa stisnutom šakom, iza njega Dino i Cviko čini mi se, pljusak, blato, prejebena fotka...
Javi ako je dobiješ

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 mar 2011, 11:27

extra su ovi izvjestaji sa sc sporta na zvanicnoj fino su pokrili onu rupu od zeljo tv
edit: evo slike :mrgreen: :mrgreen:
slika
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 11:34

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.
Svaka cast Osimu...samo udarati po džepu, to je jedini lijek da igraju kao pravi profesonalci...neka zarade svoju platu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 mar 2011, 11:48

Bianconeri1988 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Veliko ti hvala što ne navijaš za Želju ako imaš takvo mišljenje :D
nadam se da razumijes znacenje rijeci atrakcija tj prolazna zajebancija !!! :mrgreen: :mrgreen:
Ti misliš da je tvoj voljeni klub prolazna zajebancija, alal ti vera na tom mišljenju :D
izvini al ti stvarno neznas citati ...momak iznad je napisao da je Zeljo trenutna atrakcija a ja sam napisao da to Zeljo nemoze biti jer atrakcija znaci otprilike prolazna zajebancija!!!a sad sta si ti povezao u svom mozgu ko zna ...ako mi ne vjerujes PROCITAJ!!!

citati,citati i samo citati!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 11:57

opusteno ljudi, bitno je da se igra da nema problema, da je vise ovakvih utakmica fudbal bi se digo na veci nivo, roditelji bi dovodili djecu da gledaju fudbal, nesto bi se pomaklo sa mrtve tacke... eh da sam Osim prije svake tekme bi slago visci i zebi da ih gledaju menadjeri iz njemacke :D vjerujte mi niko nam golu nebi priso :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 26 mar 2011, 12:08

Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 26 mar 2011, 12:12

Žbljohar je napisao/la:Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:
Ne valjaj gluposti jer u Zelji situacija oko finansija i plata igracima odavno nije bila bolja.Sve je redovno,a plate su i vise nego solidne za nase uslove.
AMAR OSIM!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 mar 2011, 12:32

Nema zajebancije sa Brkom. Sad ce se igraci dobro namuciti da zarade tih 5 glava :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 mar 2011, 12:36

zlaya_tm87 je napisao/la:Nema zajebancije sa Brkom. Sad ce se igraci dobro namuciti da zarade tih 5 glava :mrgreen:
Meni se cini da nema vise brkova :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 26 mar 2011, 12:42

@Buddy sad mi je jasan uzrok losijih rezultata :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 12:44

zubanovic89 je napisao/la:extra su ovi izvjestaji sa sc sporta na zvanicnoj fino su pokrili onu rupu od zeljo tv
edit: evo slike :mrgreen: :mrgreen:
slika
8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2011, 12:47

Kome do sada nije bilo jasno zasto je on najtrofejniji trener Zelje, sad mu je sigurno jasno!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 12:52

Znači jedna neočekivano dobra partija za rođendan, hvala igračima Željezničara za jučeranju tekmu sa Dinamom i gostima koji su naš jubilej učinili pravom predstavom. Ko bude trebao da se proda, šanse su mu sada porasle enormno.
A za ovu priču oko kažnjavanja, ja zaista ne znam koji k.urac sad hoće Amar, šta je trebalo da ih Dinamo torpeduje pa da ih ne kazni?? Nigdje još nisam čuo da je neko kažnjen za dobar rezultat i igru, tako da mislim da će sin slavnoga igrača i trenera promijeniti odluku, jer samo budala ne mijenja mišljenje.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 12:55

Žbljohar je napisao/la:Joj providnog mangupluka,ponestalo para haaaa,pa ce udariti po dzepu igrace,cuj kazniti za rodendan,haha,to moze samo glup covijek uraditi,a jos gori podrzati. :D :lol:
najdrazi su mi ovi sa seljackim doskocicama, duse drage...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 13:03

AMAR AMAR OSIM OSIM! platu platu kosi kosi! :mrgreen:
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 26 mar 2011, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 mar 2011, 13:04

Dobro te je vise svega ti!!! Idi nekog drugog provociraj a ne najposjeceniju temu na ovom forumu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 13:05

Krvotok je napisao/la:Znači jedna neočekivano dobra partija za rođendan, hvala igračima Željezničara za jučeranju tekmu sa Dinamom i gostima koji su naš jubilej učinili pravom predstavom. Ko bude trebao da se proda, šanse su mu sada porasle enormno.
A za ovu priču oko kažnjavanja, ja zaista ne znam koji k.urac sad hoće Amar, šta je trebalo da ih Dinamo torpeduje pa da ih ne kazni?? Nigdje još nisam čuo da je neko kažnjen za dobar rezultat i igru, tako da mislim da će sin slavnoga igrača i trenera promijeniti odluku, jer samo budala ne mijenja mišljenje.
Šta šta hoce Amar?? :o :shock: hoce covjek zalaganje na terenu, a ne vucaranje...hoce da se pobjedi Široki u kupu, hoce da nam Sloboda ne uzima svih 6 bodova ove sezone i vec sad nas otpiše u utrci za naslov.
Jel to puno Osim traži od njih??

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 13:10

Buraz, ako nemaš pamćenje zlatne ribice, ti si već rekao da je ta tekma prodata zbog "viših ciljeva" saveza, qrca, palca, čak si to i citirao odnekud i dodao "pametnom dosta", zato ne skači sebi u usta.
Ako ti je cilj da sa juniorima završiš ovo prvenstvo, kazni sva igrače zbog dobrog jučerašnjeg rezultata sam. Ispada sad da navijači Željezničara umjesto aplauza za jučerašnju dobru partiju treba u kolektivnu hajku po željinim igračima, jer je to stav šefa struke, nesuvislo i nemoralno totalno!
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 26 mar 2011, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 13:12

Krvotok je napisao/la:Buraz, ako nemaš pamćenje zlatne ribice, ti si već rekao da je ta tekma prodata zbog "viših ciljeva" saveza, qrca, palca, čak si to i citirao odnekud i dodao "pametnom dosta", zato ne skači sebi u usta.
Buraz, tebe nešto opasno prenosi :o ...hajd ti malo izađi pa prošetaj, popij neko pice.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 mar 2011, 13:15

Daddo_tm je napisao/la: Osim kažnjava igrače

Da je Amar Osim definitivno unikat među našim trenerima pokazala je i njegova reakcija nakon utakmice. Dok su igrači Željezničara izlazili iz svlačionice, Osim ih je zaustavio i umjesto očekivanih pohvala za zaista izvanrednu igru uslijedio je verbalni napad.

- Kako vas nije sramota, sada igrate, ginete na terenu, grčevi vas hvataju, protiv Slobode niste željeli u duel da uđete, da skočite za loptu. Kaznio sam vas poslije Slobode, a sad ćete biti kažnjeni i poslije Dinama, još po 500 KM ću vam oduzeti od plate - grmio je Osim na zabezeknute igrače.

Preneseno iz dnasnjih dnevnih novina. Amare svaka ti čast na ovakvim mangupskim potezima, vidi se da znas sta radis i kakve su mogučnosti i kapaciteti nase ekipe.

Pa normala, odlika velikih trenera je da igrace nagradi ili kazni po zasluzi. Ako mogu igrati kao giganti protiv Dinama sto ne moug igrati kao giganti protiv BH ekipa??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []