NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jel ovaj sudija normalan?
Pa svaku 50:50 situaciju je dosudio u njihovu korist.
Pa svaku 50:50 situaciju je dosudio u njihovu korist.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako ikog dobijemo u gostima do kraja onda su to ovi. Šteta za ona dva Talhina mlaka suta sa lijepe pozicije.
P.S
Ipak nećemo nikog dobiti
P.S
Ipak nećemo nikog dobiti

Evo 1:0.
Ma bez veznog reda možeš samo slučajno pobjediti. Mi od početka prvenstva nemamo veznog reda i čudo je i ovo do sad što smo bodova skupili.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije mi jasno kako nasi ama bas niti jedan prekid nisu uspjeli odbranit ama bas niti jedan kao da i nece skocit
-
- Kontakt:
Cim je Horic izasao odmah raspad u zadnjoj liniji
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Dolaze teske utakmice sljedecih sedmica, nakon domace utakmice protiv Simm Bau, koji je 4.na tabeli se gostuje Slobodi.
Ljudi su u svim linijama bolji...od golmana do napadača...pa ovaj garo je bolji od sve i jednog igrača sa općine u svim ligama,što neko reče ko Drogba.Mi trebamo opstati,još više ustabiliti klub što se tiče tog računa,odblokirati ako se može a za sportski segment se ne treba sikirati ,to je tako i ovo je zaista teški amaterizam.Treba se pomiriti da smo donji dom prve lige...
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 05 maj 2024, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- Zenicanin988
- Kontakt:
- nicazedobagro
- Kontakt:
Ovo je sramota, gubimo od mrtvog Toska 2-0 pa **** mu vise i taktiku i igrace.
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Gledaj ti odbrane, sunce ti ****, pa ovo nije realno...Toliko loše igramo da nema smisla prigovarat sudiji, koji je UŽASAN. Ovo se ni na bajramskom turniru ne svira ko penal, al eto u ovoj ligi sela, vukoje.bina i pič.kojebina može.
Mi idućih 5 godina ne smijemo ni pogledat prema PL, a nakon skraćenja lige pitanje je kad ćemo se i vratit.
Daj Bože da, do tad, preživimo ko klub.
Mi idućih 5 godina ne smijemo ni pogledat prema PL, a nakon skraćenja lige pitanje je kad ćemo se i vratit.
Daj Bože da, do tad, preživimo ko klub.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 05 maj 2024, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nek mi niko ne govori nista, ovo je placeno, a i moglo se naslutiti. Kako god, dok neko ne plane, nece ni stati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
tankoslava ,nikad losiji nisu bili ,ajd valjda bude bolje
SAMO CELIK
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Znači...jedno 15x se u ovoj utakmici dogodila situacija da naš igrač prima loptu na sredini terena, pokušava predriblat protivničkog veznjaka i svaki...je.beni...ku.rčevi put gurne loptu direkt njemu u nogu, umjesto u for...
Pa je li ovo realno u pizdinoj materini?
Pa je li ovo realno u pizdinoj materini?
Ma nista se nesto drug puno nece promjeniti ni iduce,račun blokiran, para se nesto nema i šta ces za 3 mjeseca uraditi, a komplet remont ekipe ti treba od trenere pa na dalje.Jedino nekim cudom da se racun odblokira za mjesec dana.
Ovog smo svjesni bili onog momenta kada smo u proljetni dio usli slabiji. Uprava je svjesno usla i isla na rizik, zbog mnogih razloga, tako da strpite se do kraja, zavrsi ligu i idemo dalje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Dok je Horic mogao igrati odbrana je bila na nivou cim je izasao uvukli smo se i to su iskoristili. Nista privest mirno ovu sezonu i onda dobro o svemu razmisliti
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
U moj vakat se ovo ne bi smjelo desiti....nema dalje ,dno...
Ma ocekivano iskreno. Samo da uzmemo jos par bodova da ne bude drame u zadnjim utakmicama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.