Nije Red Army toliko velika grupa da može 50 različitih ljudi nosit po 1 zastavu.donDondon je napisao/la: ↑05 maj 2024, 20:49Nisam u toj nekoj priči ultra mega,ali koji je fazon sa 70 krpa i da to jedan čovjek cuvaMostarskiSin je napisao/la: ↑05 maj 2024, 20:38Sve se drzalo na mjestu kojem se nijedan clan UM nije ni priblizio u zivotu a vecina njih nije nikad ni cula za tu adresu. Sad da im kazes pojedinacno evo pare odvedi me do tog mjesta vjeruj mi da te ne bi znali odvesti bez navigacije.Zagor je napisao/la: ↑05 maj 2024, 20:23
Al brate meni samo nije jasno gdje ćeš na jednom mjestu drzati sve zastave.. pa brate bas su glupi do bola ispali.. neopravdavam ni najmanje ultrase.ali... bukvalno sto si rekao od malih velikih, ja cu dodati do udarnih transeva .. sve zivo su uzeli.. jos poslije svega i otimanja ultrasima transeve, znao si da ce se na neki nacin osvetiti.. pa brate poslo bi pola zastava u konjic, jablanicu stolac gdje vec imaju svoje podgrupe nek nesto cuvaju
Neko je odlucio uzeti lovu i prodati 40+ godina tradicije i to je to, nikakvi dronovi i cuda.
Sad ko je uzeo, na koji nacin, koliko je placeno i kome da se ukradu itd je nebitno. Sve se izgubilo i bit ce pretesko da se bilo sta pokusa jer se pale u srijedu protiv Borca. Nece kao nasi cekati derbi pa da se sve tu pali sto je njihovo pravo jbg.
Dal tako rade i ostali ili sta
Vjerovatno niko nije htio uzet odgovornost na sebe, i tako da su sve držali kod ovog i eto.