cuva se od povreda, hoce da se vrati spreman u Bešiktaš i proba izboriti...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Iako ne gotivim Sa kao klub, Hasic je igracima. To možete, ako znate nekoga od igraca iz PLBiH slobodno pitati.
A svi zaboravljamo kakvu je povredu imao prije 2 godine a kakve je igre pruzao tada.
I dalje smatram da uz jednu jaku pripremu pred sezonu, da se fizicki spremi i da se mentalno oslobodi, može uci medju 18 igrača u Besiktasu.
A svi zaboravljamo kakvu je povredu imao prije 2 godine a kakve je igre pruzao tada.
I dalje smatram da uz jednu jaku pripremu pred sezonu, da se fizicki spremi i da se mentalno oslobodi, može uci medju 18 igrača u Besiktasu.
Besiktas je realno los klub, sramote se po Europi. Hasic ako ne moze tamo igrati onda ne znam stvarno.
Belmin govorio za oslobodjenje, ugl za jasica se nista nije promijenilo, jos nije predao za sportsko
Naime, kako SportSport saznaje na Barbarezovom spisku za prijateljske duele u junu naći će se Stjepan Radeljić, pouzdani štoper iz Rijeke.
-
- Kontakt:
Dok ne ode iz Austrije, nece ni predati nazalost.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nisam siguran da ce se radeljic odazvati, pogotovo ako osvoje titulu
Nije korektno govoriti protiv Jašića.
Dečko je u trenutku kada je imao 19 godina, bio ponajveći austrijski talenat, dobio pretpoziv Ragnicka, samoinicijativno odlučio da napusti austrijsku U21 i igra za nas. Rijetko ko je učunio nešto tako i treba poštovati.
Šta se u međuvremenu zakomplikovalo, ne znamo, ali treba biti korektan i dati mu vremena da dovrši što je počeo.
Dečko je u trenutku kada je imao 19 godina, bio ponajveći austrijski talenat, dobio pretpoziv Ragnicka, samoinicijativno odlučio da napusti austrijsku U21 i igra za nas. Rijetko ko je učunio nešto tako i treba poštovati.
Šta se u međuvremenu zakomplikovalo, ne znamo, ali treba biti korektan i dati mu vremena da dovrši što je počeo.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Amaterski igrac Radeljic
-
- Kontakt:
Mislim da smo mu i mi premija nakon ovog 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od svih “Austrijanaca” koji su se spominjali, mislim da samo Jašić i eventualno Husković imaju potencijal igrati za nas. Omić, Jakupović i ostala kompanija su propali, a spominjali su se možda i više nego ova prva dvojica.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nemoj molim te tako, pa i za Jusufa su pisali mnogi ovdje da nije kalibar za repke!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Sanel Saljic debitovao za Austriju Bec protiv Lustenaua.
Njihovi navijaci kazu da je bio jedina svijetla tacka na terenu i ako je tek usao u 82.min

Igra na poziciji ofanzivnog veznog
Bog Bosna i Bošnjaci
Kakve to veze ima s bilo čim? Jusuf je samo ljudima koji se ne razumiju u fudbal bio igrač koji nije kalibar za reprezentaciju. Od Jakupovića definitivno nema ništa, čovjek s 26 godina “igra” u Sloveniji. Od Omića mooožda nešto bude, ali jako teško. Sve karte baciti na Huskovića i Jašića, posebno jer smo tanki na njihovim pozicijama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Kaze Belmin: ”Svaki reprezentativac kojeg sam pitao za mišljenje, odgovorio mi je sa oduševljenjem, jer su to momci koji su pratili Sergeja dok je izgarao na terenu”
Joj Beli

Demirovic / Hadzikadunic imali 7/8 godina kad je Barbarez bio pred kraj karijere 34/35 godina
Ahmedhodzic 6/7
Ostalo da ne pricamo
Mislio sam,da nista ne komentarisem ali sobzirom da je sportsport stavio tekst o Petru Sucicu moram reci fantasticna asiatencija na pocetku utakmice za Baturinu ovaj stativu pogodio..Vidjet cemo kako ce ici mu karijera dalje ali bas steta da nas je napustio sobzirom da nemamo puno igraca sa kreativnosti u igri i tim zadnjim pasom...
Inace za Radeljica im je svejedno jer im nije potreban ali spominju Galesica da bi trebalo kaparisati mada ja ne vidim vezu s Bosnom ??
Inace za Radeljica im je svejedno jer im nije potreban ali spominju Galesica da bi trebalo kaparisati mada ja ne vidim vezu s Bosnom ??
Sindikat12 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 22:38Kaze Belmin: ”Svaki reprezentativac kojeg sam pitao za mišljenje, odgovorio mi je sa oduševljenjem, jer su to momci koji su pratili Sergeja dok je izgarao na terenu”
Joj Beli![]()
Demirovic / Hadzikadunic imali 7/8 godina kad je Barbarez bio pred kraj karijere 34/35 godina
Ahmedhodzic 6/7
Ostalo da ne pricamo![]()

-
- Kontakt:
Znači Radeljić je Barbarezov Gojković.
Ni on neće nakucati ni deset nastupa.
Znam, sad će neko reći, ali Kovačević/Miličević. Slažem se, od njih je mrvu bolji, ali stvarno u nekoj široj slici vrlo neperspektivna opcija za koju se nadam da će igrati samo ako bude postojala neka veća nužda.
Ni on neće nakucati ni deset nastupa.
Znam, sad će neko reći, ali Kovačević/Miličević. Slažem se, od njih je mrvu bolji, ali stvarno u nekoj široj slici vrlo neperspektivna opcija za koju se nadam da će igrati samo ako bude postojala neka veća nužda.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, kakarut, L-Train i 39 gostiju.