UŽIVAJTE

Fear of the maniacs!!05 maj 2024, 18:42
nicazedobagro je napisao/la: ↑Şta je bilo ovo?
Sto su uletili robijasi
Snimali valjda Robiju s parkinga. Ne bi se iznenadio da je neko od strumfeta.
Kamo srece da ste bili frajeri i navijacki oduzeli, ali treba herca za to...
Mazlume ti da išta spremaš nebi ovdje pisaoMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Boga mi ultrasi ljudi od puta pljačkaši kako god vas zvali ČUVAJ TE SE ...sta se to sprema sta sto sprema...
Nesto te ne "vidjoh" prije skoro mjesec dana kad si oživio poslije smrti oneSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:04Mazlume ti da išta spremaš nebi ovdje pisaoMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Boga mi ultrasi ljudi od puta pljačkaši kako god vas zvali ČUVAJ TE SE ...sta se to sprema sta sto sprema...
Zar je to sve što imam jaaaaa od tebe , zar je to oooo sve što je ostaloooooo...![]()
Kako ste glupi to je nevjerojatno![]()
Kako su vas izdresirali covic i kordic doslovno ste isprogramirani da samo iste stvari ponavljate yebo li vam kabiri sestru i majkuSokolPravde je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:57Eto netko će od Ultrasa vama ići posipati teren kiselinom nakon ove povjesne akcije i gašenja RA....pa dajte se uozbiljite ljudi .
Ovo je ko ono kad je Hitler zapalio Bundestag pa optuzio Židove.
Glupane glupi bolje ti je traži te svoje kockare i narkomane što su prokockali babovinu za gram bjelogMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:06Nesto te ne "vidjoh" prije skoro mjesec dana kad si oživio poslije smrti oneSokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:04Mazlume ti da išta spremaš nebi ovdje pisaoMostarac12345 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:02Boga mi ultrasi ljudi od puta pljačkaši kako god vas zvali ČUVAJ TE SE ...sta se to sprema sta sto sprema...
Zar je to sve što imam jaaaaa od tebe , zar je to oooo sve što je ostaloooooo...![]()
Kako ste glupi to je nevjerojatno![]()
03.05.2024, ULTRAS MOSTAR attacked RED ARMY after the match Velež - Posušje and took revenge for the loss of 9 banners from a month ago. A large number of banners were collected, allegedly more than 50+ pieces www.hooligans.cz
Kao što i sam možeš zaključiti,jesu. Toliko su jadni. Jadniji nego je iko mogao zamisliti.
Digli 2 drona, barem sam 2 vidio na snimku. Ima fleka po terenu, sutra ce se vidjeti bolje sta i kako. Dolazila je policija pa sad…
Lokalni izbori
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.