Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Drugi dio posta je bio sarkastican, ali ocigledno ne kontas taj vidi zajebancije...Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:13Bil ih ti vodio u taj pohod? Hajde lezi ujutro je škola moraš se naspavati.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:20Problem RA je sto nemaju nikakve saveznike, osim fake prijatelja sa Koseva, pa da se mogu izboriti sa ovim problemom.
Da ste braća sa nama, već bi prve ekipe Manijaka, Taurunuma i Crvenih đavola preokrenule cijeli zapadni Mostari, i vratili vam transove i jos pokupili njihove udarne...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vrijeme je da @admin sve ovo zakljuca i zaustavi orgijanje uzp bande
- tutankamon1905
- Kontakt:
Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:22Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.
Bilo bi dobro, ali mislim da nista od toga. Mrznja je prevelika da bilo koja strana popusti i pozove na mir.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:21Moze ako se sastanu momci iz oba tabora i dogovore mir ,jer je u interesu svima u gradu Mostaru.
Sad da li je to moguce u to nisam siguran.
Vi ste specifican slucaj , ne volite se iz drugih razloga koji nemaju veze sa fudbalom.
Nadam se da se varam
- MocMahale444
Dobro vam je rekao da nemate saveznike osim kona s lavora.
Jbga dok ste s nama mjenjali salove niko vas nije dirO
Jbga dok ste s nama mjenjali salove niko vas nije dirO

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ništa ti ne brini, oni koji su pozvali na nemir pozvati će i na mir. Previše je nelogičnih stvari da su dio spontane kontinuirane priče.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:26Amcho1 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:22Sutra/prekosutra sastanak, razmijena transparenata i svak na svoju stranu. Političke partije stale iza svojih navijača, predizborna završena i glasovi obezbjeđeni. Mediji odradili svoje, filimić kreiran super, akteri počašćeni, projekat "zavadi pa vladaj" realizovan.Bilo bi dobro, ali mislim da nista od toga. Mrznja je prevelika da bilo koja strana popusti i pozove na mir.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:21Moze ako se sastanu momci iz oba tabora i dogovore mir ,jer je u interesu svima u gradu Mostaru.
Sad da li je to moguce u to nisam siguran.
Vi ste specifican slucaj , ne volite se iz drugih razloga koji nemaju veze sa fudbalom.
Nadam se da se varam
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Nije ni mržnja problem koliko su uslovi problem. RA nema sta da ponudi u razmjenu, da bar imaju vas udarni, pa bi to sve imalo smisla.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:26Bilo bi dobro, ali mislim da nista od toga. Mrznja je prevelika da bilo koja strana popusti i pozove na mir.
Nadam se da se varam
A ovako ultrasi nisu ludi da za 9 zastava daju bukvalno sve zastave i transove koje je RA imao u vlasnistvu.
I neshvatljivo mi je da ides unistavati infrastrukturu kluba zbog navijackih sukoba. Teski debilizam...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
To je samo da se fokus skrene sa oružane pljačke od strane uja.
Ovako za teren ce murija odraditi svoje da se pokazu dok za
oružanu pljačku nece niko odgovarati.
Ovako za teren ce murija odraditi svoje da se pokazu dok za
oružanu pljačku nece niko odgovarati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Najgore kad lazeš sam sebe a i druge a znaš da to nije istina u dubini dušeRadobolja je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:34Zadnje godine manji od makovog zrna karanje na svakom koraku,upadali im u glavna okupljalista,i jos da nepricam.I nakon ove placene pljacke malo se ponovo uskurcili a kad vam prijatelji odu ostadoste ponovo sami,mi grijesimo kad kazemo ma necemo im to nije po pravilu,ma necemo ni to nije po pravilu,e **** vise pravila!
Vise su se padu transova obradovali plavi cetnici nego ultrasi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
-
- Kontakt:
Kakav “fejk” za travnjak ,provjereno
rođak iz Mostara:
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Fake poput onog "attacked Red Army after match and took banners"?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- TurkishAirlines
Gr0hot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:41100%Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:39Ne bi me cudilo da su mazlumi i pijacu zapalili kao nagovjestaj neki
samo ovo su malo vise sile, nultrasi su picke ovo je politicka igranka brate u kojoj im smeta jak Velez jak RA i jaka suprotna strana grada

Sve ste samo ne jaki.
Ljudi vas maltretiraju dole
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Ne nego se ništa nije desilo ,pustio neko priču da dodatno zakuhakillafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2024, 07:40Fake poput onog "attacked Red Army after match and took banners"?
- TurkishAirlines
Nece niko na homoseksualce.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 01:27Dobro vam je rekao da nemate saveznike osim kona s lavora.
Jbga dok ste s nama mjenjali salove niko vas nije dirO![]()
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Jesi to bio na stadionu pa vidio svojim ocima ili vjerujes svojim ljudima koji uvijek govore istinu?Krajina1999 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 07:48Ne nego se ništa nije desilo ,pustio neko priču da dodatno zakuhakillafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2024, 07:40Fake poput onog "attacked Red Army after match and took banners"?
- Beduin
- Kontakt:
Sjecam se kako su ga pravdali da je kisa padala i natopila sve pa morao papuce obuci.Suvorov je napisao/la: ↑05 maj 2024, 19:02I Manijacima je vodja vodio navijanje u papucama u Tuzli, mislim da je imao i cvjetni sorc tzv. havajski.Bosanac1997 je napisao/la: ↑05 maj 2024, 18:41Kakva ce grupa biti kad im vodja dolazi na gostovanja u papucama,isto tako i ova akcija je sve samo ne navijacki.
Lesinari su "cetnici"al su barem grupa za njih
Imam negdje tu sliku sacuvanu.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Od bagre koja je otela Veležu stadion i prisvojila ga ništa drugo ni očekivati. Čuj kiselinom posipati teren, baš moraš biti bolestan u glavu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], jurisicduska, Tuce11 i 11 gostiju.