Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa zato i jesu muda nekoga ugasiti.
Poslije toga znas da ce te par milja ljudi pokusati ganjati, da vrati istom mjerom. I onda ti pokazes koliko si jak i ozbiljan.
Ako nisi, onda i ti padaš. Jbg.
Poslije toga znas da ce te par milja ljudi pokusati ganjati, da vrati istom mjerom. I onda ti pokazes koliko si jak i ozbiljan.
Ako nisi, onda i ti padaš. Jbg.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fakat jaka svijetla na ovim dronovima.
Dobre recenzije 

sad kad zrinjevci pocnu da saju 10-ke
"Domacin ugodan, dao nam sve sro smo trebali"
"Izuzetan domaćin, otvorio nam je apartman cak i navecer kasno kada smo dosli iako smo ostali kratko. Sve preporuke."
"Domacin ugodan, dao nam sve sro smo trebali"
"Izuzetan domaćin, otvorio nam je apartman cak i navecer kasno kada smo dosli iako smo ostali kratko. Sve preporuke."
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
A misliš da Torcidu i BBB ne pretresaju ma hajde ....Pa Torcidi do Osijeka treba 6-7 sati putovanja bez pretresa pa skontaj koliko im onda treba ukupno, BBB do Splita isto tako. Kakvi uvjeti na Rijekinom stadionu ih stavi pod onu žicu kao životinje, sve je to isto što se uvjeta tiče.Nasao si uspoređivati gostovanje Horda po Travniku, Vitezu udaljenom 40 minuta ili Torcide u Zagrebu 5 sati ili BBB u Splitu ma daj.mma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:43Sta pricas ti,pa Hordi je znalo biti u Gradaccu,Banovicima ,Vitezu,Travniku,Zenici preko hiljade na gostovanjima.Vjeverica777 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:36Ma kakav kodeks , svakako u BiH i nema neke ozbiljne navijačke skupine . Imaju po 2 u Hrvatskoj i 2 u Srbiji i to je to. Dovoljno je vidjeti gostovanja BBB i Torcide pa čak u Armade po Hrvatskoj gdje na gostovanja udaljena po 400 kilometara dodje 2-3 tisuće gostujućih navijača, a Torcide često i po 4-5 tisuća, a ovdje čim je malo dalje gostovanje ne može nitko ni 150 ljudi skupiti....A da ne pričamo sad o gostovanjima po udaljenijim europskim destinacijama, smiješno
U Hrvatskoj stadioni,odnos prema navijacima,infrastruktura top...pa bolan duze mi putujemo do Tuzle nego Torcida do Osijeka haman![]()
![]()
Bez zajebancije kod nas te policija maltretira,pljuje,udara,dodjes u 45 minuti,izadjes u 80 toj.
100 KILOMETARA putujes preko 4 sata itd itd.Doceka te stadion na vecini gostovanja katastrofa,u Mostaru gledas iz pticije perspektive npr itd.
Gdje ces porediti Armadu i Horde i Manijake jesi lud.Svaka cast Delijama i Torcidi.
-
- Kontakt:
Radi se o tome da nisu onidonDondon je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:45posto vidim ima upucenih
ako su ultrasi ugaseni kako je moguce da su onda akcijali na RA
jel to znaci ako neku grupu ugasis onda se moras plasiti cijeli zivot te grupe da te oni ne ugase
jel onda mozes ocekivati upade na posao,dok si u setnji sa roditlejima,djevojkom,zenom,djecom,mozes ocekivati ulete na vikendicu kucu stan
pa to vise nije navijanje ,svijet navijaca
to je svijet kiminalaca
-
Sused nemoj da si nervozan što prije shvatiš bit će ti lakše...u svemu postoje leveli pa i u navijačkom djelu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:09??MostarskiSin je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:59Kako ce UZM odraditi bilo sta ako su vec mjesec dana ugaseni? Jedino su mogli ljudi od puta, to je vec nesto drugoSokolPravde je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:53Ajde se dogovorite Pijačari dali su dronovi ili su Raffali , jesu li Crnogorci ili su Dubrovčani...jesu li s pištoljima ili s puškama ili golorukiBola smiju vam se svi i ovi što su ko fol s vama ono neće javno da budu iskreni ...
Popišani ste i UGAŠENI za sva vremena UZM vas je odradio vlastitom pameću i sposobnosti .
To što vi imate šmekere u ekipi to je vaš problem vi ga rješavajte .![]()
Još dublju jamu sebi kopate sa lažima koje plasirate a znate i sami da nisu istina
Nego bolje tražite šmekere i Uzdravlje odo na meso u Kovačevića treba ovo i zajest malo isprao alkohol tjekom vikenda .
Kakvo je stanje na početku ove sedmice?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakve vam je komplekse nabio Kajan, Sta je ovo 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Sta kazu bivsi Ultrasi, bar oni pravi sa mentalitetom kojih je sigurno bilo na ovaj nagli preokret navijacke grupe u razbojnike?SokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:22Sused nemoj da si nervozan što prije shvatiš bit će ti lakše...u svemu postoje leveli pa i u navijačkom djelu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:09??MostarskiSin je napisao/la: ↑05 maj 2024, 23:59
Kako ce UZM odraditi bilo sta ako su vec mjesec dana ugaseni? Jedino su mogli ljudi od puta, to je vec nesto drugo![]()
Još dublju jamu sebi kopate sa lažima koje plasirate a znate i sami da nisu istina
Nego bolje tražite šmekere i Uzdravlje odo na meso u Kovačevića treba ovo i zajest malo isprao alkohol tjekom vikenda .
Treba napravit peticiju da se iz lige izbace Velez i Zrinjski zbog navijaca vidis koji su to seljaci jedni drugima u kuce provaljuju zbog krpa oni su gori od nasih kona oni bolan nula bodova bore se za vrh a nema ih saka jada ljudi su zaostali zive jos u proslosti jarane bas su odvratni
Crni Cerak 🐦⬛
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sta da se kaze na sve ovo, osim da sam poprilicno siguran da je Covic htio da pokaze ko je gazda u Mostaru.
Zalosno mi je sto je ovde ponajmanje navijackog svijeta, nego politickog. Uzmes komšiji 9 transova tjst ugasis ih s kojim si na ratnoj nozi ponajvise zbog rata i druge nacionalnosti, fakticki boris se sve vrijeme za neku prevlast u gradu i onda svojih 50 zastava transova cuvas u jednoj kući.
Stvarno moras biti hajvan pa povjerovati. Moji RA imate neku krticu kojoj nije bilo lahko sigurno, kakve li su tu ucjene bile. Ali opet kazem, to su smjela znati 2-3 covjeka najvise gdje su transovi i naravno ne drzati sve na jednom mjestu. Problem je ako je neko popustio za odredjenu kolicinu novca kao sto je to brat Lakaća prodao svoje plavce sa juga.
Ne znam, nisam pametan na ovo sve, treba sjesti pokusati dogovoriti, jer mrtva glava ce sigurno pasti ne rijesi li se ovo u roku od par dana.
Moj Alija ...
Zalosno mi je sto je ovde ponajmanje navijackog svijeta, nego politickog. Uzmes komšiji 9 transova tjst ugasis ih s kojim si na ratnoj nozi ponajvise zbog rata i druge nacionalnosti, fakticki boris se sve vrijeme za neku prevlast u gradu i onda svojih 50 zastava transova cuvas u jednoj kući.
Stvarno moras biti hajvan pa povjerovati. Moji RA imate neku krticu kojoj nije bilo lahko sigurno, kakve li su tu ucjene bile. Ali opet kazem, to su smjela znati 2-3 covjeka najvise gdje su transovi i naravno ne drzati sve na jednom mjestu. Problem je ako je neko popustio za odredjenu kolicinu novca kao sto je to brat Lakaća prodao svoje plavce sa juga.
Ne znam, nisam pametan na ovo sve, treba sjesti pokusati dogovoriti, jer mrtva glava ce sigurno pasti ne rijesi li se ovo u roku od par dana.
Moj Alija ...
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Koja je razlika upasti u ''sigurnu kuću'' RA i u klub navijača ? Opet ti kažem ne izvrći priču o upadu u obiteljsku kucu kad se zna da je kuća rentana od strane RA u kojoj su samo RA obitavali , provaljeni ste i ukopavate se svojim lazim o plaćenicima napadu na obitelj i sl. ...opalaopala je napisao/la: ↑05 maj 2024, 18:34Molim odgovor
Moze li neko odgovoriti ako pricamo otvoreno, posto se pocelo upadat u kuce. Da li je po vama normalno,legalno i legitimno da se svakom clanu ljudi od puta koji moze imat trans upada u kuce ? Aj budite iskreni i recite jel to normalno ? Jel treba da neci roditelj dobije infrakt ili secer kad ti upadne..Trans u putu je legitimni cilj, trans u kuci ipak NE. Niko nikad nije pokusao na kucu udarat, veoma pickhasto
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- VivaLaStella
- Kontakt:
pa vi odradili robijase na bukvalno identičan načinOrden43 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:32Treba napravit peticiju da se iz lige izbace Velez i Zrinjski zbog navijaca vidis koji su to seljaci jedni drugima u kuce provaljuju zbog krpa oni su gori od nasih kona oni bolan nula bodova bore se za vrh a nema ih saka jada ljudi su zaostali zive jos u proslosti jarane bas su odvratni
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
tko gubi ima pravo da se ljuti

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Glupane ne provaljuj se kad nemas pojma.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:34Koja je razlika upasti u ''sigurnu kuću'' RA i u klub navijača ? Opet ti kažem ne izvrći priču o upadu u obiteljsku kucu kad se zna da je kuća rentana od strane RA u kojoj su samo RA obitavali , provaljeni ste i ukopavate se svojim lazim o plaćenicima napadu na obitelj i sl. ...opalaopala je napisao/la: ↑05 maj 2024, 18:34Molim odgovor
Moze li neko odgovoriti ako pricamo otvoreno, posto se pocelo upadat u kuce. Da li je po vama normalno,legalno i legitimno da se svakom clanu ljudi od puta koji moze imat trans upada u kuce ? Aj budite iskreni i recite jel to normalno ? Jel treba da neci roditelj dobije infrakt ili secer kad ti upadne..Trans u putu je legitimni cilj, trans u kuci ipak NE. Niko nikad nije pokusao na kucu udarat, veoma pickhasto
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ni slično, nemoj sad izvrtati činjenice j.ebo ga ti,VivaLaStella je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:34pa vi odradili robijase na bukvalno identičan načinOrden43 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:32Treba napravit peticiju da se iz lige izbace Velez i Zrinjski zbog navijaca vidis koji su to seljaci jedni drugima u kuce provaljuju zbog krpa oni su gori od nasih kona oni bolan nula bodova bore se za vrh a nema ih saka jada ljudi su zaostali zive jos u proslosti jarane bas su odvratni
Robijaši sami dali da se trans opere.
-
- Kontakt:
Znam ih i ja masu,ne znam sta kazu ali sam ubjedjen da sčave pobjedu onih 23%Rodjeni81 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:30Sta kazu bivsi Ultrasi, bar oni pravi sa mentalitetom kojih je sigurno bilo na ovaj nagli preokret navijacke grupe u razbojnike?SokolPravde je napisao/la: ↑06 maj 2024, 09:22Sused nemoj da si nervozan što prije shvatiš bit će ti lakše...u svemu postoje leveli pa i u navijačkom djelu.
-
- Kontakt:
Ultrasi su pokazali samo da i oni mogu prljavo igrat, kao sto su i rodjeni, mislim da se nikad ne bi provalilo u stan da nisu bile u kombinaciji i njihove zastave, te price o pistoljima,mafiji prijetnjama su neutemeljene i lazi, ako se ne dokaze suprotno..
Ako se ne postuju neka pravila onda je to igra bez granica i sve ovo sto se u Mostaru izdesavalo je legitimno. Zato na sceni i imamo lopove, kupce, drotove, molere, baustelce, bombase, razbojnike itd. Kad neko nekog izbode ili rokne i to je onda legitimno u tom slucaju, jer je.bo kodeks. Je.bo vitestvo i pravi mangupluk. Medjutim onda je kuknjava. Ili postujes navijacki nacin zivota ili ne postujes. Ili si navijac ili nisi. Realnost jest da je na sceni upitno koliko je navijaca tj. onih koji postuju navijacku pricu i zato se i desava sav ovaj cirkus. Ima ljudi koji itekako postuju navijacki svijet i navijacka razmisljanja, ali svi mozemo zakljuciti da se cirkus na nasoj sceni nastavlja, jer vecina zanemaruje te stvari i svako ide tumaciti u svoju korist umjesto onako kako bi trebalo biti.VR6_LION je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:53Posteno i realno receno!napoleon72 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:03Najjace su mi price o kodeksu. Nijedna grupa nema kop veci od 500 ljudi, od tog ni 100 spremih na fajt bilo kakav, a prica se lafo o kodeksu. Kodeks je prica za porazene, pita li ijedna grupa pojedinca koji donese tudji duks pred derbi jel ga uzeo po kodeksu il je izgazao nekog momka sa 15 jarana? Pita qrac moj. Malo me ta prica o kodeksu podsjeca na Veljin (Kojo) monolog o postenju u filmu Lepa sela lepo gore. Ono, se.rem vam se na taj "kodeks", da je ikad ijedna zapaljena zastava ili duksa uzeta po kodeksu, ne biste ih tako lahko ni palili.
Postovanje treba zasluziti, ali kad vidis tu vecinu razmisljanja onda je jasno da je malo casti na tribinama, a vise neka losa furka koja nosi sve ovo sto i sad komentarisemo. Iluzorno je ocekivati na nasoj sceni da vecina osudi ono sto ne valja bez obzira o kome se radi i zato jest cirkus od scene. Navijacku svijest treba dokuciti, malo se edukovati. Ipak, tesko je postovati svoju navijacku supkulturu nego je lakse srati po kodeksu i tako se grudva rola u pogresnom smjeru i sto vise ide sve je teze nazad. Ljudi to prihvataju sudbinski da to tako mora, a ne mora. Srbija i Hrvatska su primjeri, jer u Srbiji svako malo neko plati glavom, a u Hrvatskoj ne pamtim da je neko izgubio zivot zbog navijanja i ako su odlucili da buduce sukobe imaju na sake i to ispostuju onda su dobro odmakli od ove nase parodije. Nije crno-bijelo, svaka scena ima svoje mane, neka vise, neka manje, ali postoji evidentna razlika gdje se vise postuju neka navijacka razmisljanja, a gdje manje. Naravno da vece navijacko postovanje zasluzuju oni koji postuju navijacki nacin zivota. Neka svako svoje goni, pa vidjet cemo gdje to ovu parodiju od scene vodi. Nije obecavajuce.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK