Premijer liga BiH - aktuelno
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja imam osjecaj da navijaci Veleza svoju bruku zele prebaciti na politicke probleme grada Mostara
Izgubite haman sve svoje krpe greska je navijaca Veleza i svaka navijacka grupa bi iskoristila njihovu nepaznju i odradila na isti nacin.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Al tako nesto su morali predvidjeti, eto ovi ugaseni navijaci Veleza nisu znali da Kabiri i HDZ imaju kombinacije oko Aluminijuma. Jah. Takve stvari se anticipiraju jer je reakciju bilo logicno predvidjeti. Ili nije. Onda se zestoko precijenis, ostanes bez svih zivih krpa, ispadnes smijesan i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:58Da je RA ispao neozbiljan sa cuvanjem svih transova na jednom mjestu i da su cuvali na ovaj nacin to stoji i niko ne sporiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:51Koje oruzje ? Ja ga nisam vidio. To sto ovi pricaju je deseta stvar. Prvo su kokodakali mjesec dana kako su sila i onda hladan tus, a sami su poceli pricu. I precijenili se i ispali smijesni na kraju. Stoga i ne cude lovacke price koje pricaju sada.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:43
Nisam reko da podrzavam, ali opet je to nesto sto se desava svako malo....ipak upast s oruzjem u kucu nakon sto si do lokacije i logistike doso na krajnje summjiv nacin je skroz deuga stvar
Pracenje ljudi, fol prema kodeksu je cirkus, da se razumijemo. Da pocnemo od toga. Mi smo prijatelju na Balkanu shodno tome obje akcije su legitimne. Krpe se cuvaju sa oruzjem i u sefovima. Bukvalno je tako. Svi to rade ili skoro svi. Ovi mrmoti ispali smijesni na kraju, a poletili su.
Kraj price
Sto se tice toga ko je sila...upravo o tom i pricam...jbg lako je bit sila sa svime sto imaju iza sebe,a to je citava drzava maltene
Poucak price, bolje da nista nisu uradili na kraju.
Gdje ćeš bola to spominjati, tu HZ ispale žešće pi.čke. UM im došao u Sarajevo i zvao na dogovorenu tučnjavu 53 na 53 ako se dobro sjećam u broj, a HZ došlo skoro pa duplo više.mma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:08Mi smo vas rasuli na ferku ispred zetre kad vam je celavi vodja hodao slomljene ruke.GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:06Moleri prerušeni, čekali u haustoru, pa iza leđa i na hitnu poslat decka, a nisu imali muda napasti auto koje ga je dovelo, zanimljiv kodeks
pazi da se opet ne budete zaključavali u wc od McDonaldsa (sad može KFC) bježeći od tih putara![]()
Mozda je opet vakat za nesto slicno,tj ultrase ne vidjoh da si ti sa onog sela pored granice.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa i vi ste noc prije toga palicama pretukli ona 4 momka, isto je onaj jedan, maloljetnik mislim, kriticno bio na intenzivnoj?GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:06Moleri prerušeni, čekali u haustoru, pa iza leđa i na hitnu poslat decka, a nisu imali muda napasti auto koje ga je dovelo, zanimljiv kodeks
pazi da se opet ne budete zaključavali u wc od McDonaldsa (sad može KFC) bježeći od tih putara![]()
Sto i vi onda niste imali muda stati kad su vas ovi cekali na autoputu?
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 06 maj 2024, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za UltraseRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:13Al tako nesto su morali predvidjeti, eto ovi ugaseni navijaci Veleza nisu znali da Kabiri i HDZ imaju kombinacije oko Aluminijuma. Jah. Takve stvari se anticipiraju jer je reakciju bilo logicno predvidjeti. Ili nije. Onda se zestoko precijenis, ostanes bez svih zivih krpa, ispadnes smijesan i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:58Da je RA ispao neozbiljan sa cuvanjem svih transova na jednom mjestu i da su cuvali na ovaj nacin to stoji i niko ne sporiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:51
Koje oruzje ? Ja ga nisam vidio. To sto ovi pricaju je deseta stvar. Prvo su kokodakali mjesec dana kako su sila i onda hladan tus, a sami su poceli pricu. I precijenili se i ispali smijesni na kraju. Stoga i ne cude lovacke price koje pricaju sada.
Pracenje ljudi, fol prema kodeksu je cirkus, da se razumijemo. Da pocnemo od toga. Mi smo prijatelju na Balkanu shodno tome obje akcije su legitimne. Krpe se cuvaju sa oruzjem i u sefovima. Bukvalno je tako. Svi to rade ili skoro svi. Ovi mrmoti ispali smijesni na kraju, a poletili su.
Kraj price
Sto se tice toga ko je sila...upravo o tom i pricam...jbg lako je bit sila sa svime sto imaju iza sebe,a to je citava drzava maltene
=\_1921_/=
-
Direktorcic
- Kontakt:
Neka hemijska tečnost bačena je iz drona koji je kružio nad stadion. Mi imamo i snimke. To nije bio običan dron, već nešto veće, što podsjeća na avion. Momci koji su bili tu su se prepali. Posljedica toga je da je trava požutila i da je dio terena uništen.
Znamo ko voli avione i letjelice
Znamo ko voli avione i letjelice
- GoskGabela
- Kontakt:
Nisam napadao nikoga niti ću, niti sam član dotičnih, zanimljivo mi kako se pišaju po vamamma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:12Sto niste napali 2 busa nego prosli pored njih i sacekali 2 kombija..GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:09
jašta pogotovo u konjicu, pravo ste jaki bili, prebrisali ultrasi pod s vama![]()
pa šmekanja
p.s. sela malog al ponosnog, za razliku od vas sa kobilje glave
čuj dva kombija prije da ih je bilo 15 od mostara do konjica
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ajde otrci par krugova pa oprobaj ponovo.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:13Ja imam osjecaj da navijaci Veleza svoju bruku zele prebaciti na politicke probleme grada MostaraIzgubite haman sve svoje krpe greska je navijaca Veleza i svaka navijacka grupa bi iskoristila njihovu nepaznju i odradila na isti nacin.
Mozda ti se upali mozak
Ne pada mi na pamet da ocjenjujem ista i glumim sudiju kao što svi rade ali Red Army je znao koga napada i kome otima transparente i da je to udar na Ustaštvo, HDZ zlatnu mladež..ko kontroliše gradske institucije, policiju itd. I na sve ovo I GORE je morao biti spreman ili nikako nista ne raditi. Jbg meta ti na čelu, znas da te traže, prate sve, traže osvetu, ti historiju grupe držiš iza jednih staklenih vrata otvorenih da malo udje svježeg zraka. Ja da sam pristao cuvati transparente u takvoj situaciji, kod mene bi bila čelična vrata koja Sipa ovnovima za pola sata probiti ne moze, alarmi na kapijama, oružje za odbranu, kerovi u avliji, u krovu kuce sakrivene torbe itd.
Ako ste krenuli u akcijanje i obračune ides do kraja ili nikako ****. Nista od kukanja.
Ipak isto tako i Ljudi od puta previše slave za nekoga ko je prije samo mjesec brutalno ponižen nakon utakmice na način koji je mnogo ispravniji od njihove osvete.
Ako ste krenuli u akcijanje i obračune ides do kraja ili nikako ****. Nista od kukanja.
Ipak isto tako i Ljudi od puta previše slave za nekoga ko je prije samo mjesec brutalno ponižen nakon utakmice na način koji je mnogo ispravniji od njihove osvete.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- GoskGabela
- Kontakt:
Ne znam, nisam član, objavio je kajan imena pa pitaj decke19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14Pa i vi ste noc prije toga palicama pretukli ona 4 momka, isto je onaj jedan, maloljetnik mislim, kriticno bio na intenzivnoj?GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:06Moleri prerušeni, čekali u haustoru, pa iza leđa i na hitnu poslat decka, a nisu imali muda napasti auto koje ga je dovelo, zanimljiv kodeks
Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.ik0ik0 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14Gdje ćeš bola to spominjati, tu HZ ispale žešće pi.čke. UM im došao u Sarajevo i zvao na dogovorenu tučnjavu 53 na 53 ako se dobro sjećam u broj, a HZ došlo skoro pa duplo više.mma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:08Mi smo vas rasuli na ferku ispred zetre kad vam je celavi vodja hodao slomljene ruke.GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:06
Moleri prerušeni, čekali u haustoru, pa iza leđa i na hitnu poslat decka, a nisu imali muda napasti auto koje ga je dovelo, zanimljiv kodeks
Mozda je opet vakat za nesto slicno,tj ultrase ne vidjoh da si ti sa onog sela pored granice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Realno. Ne moze u Mostaru nista bez politike, ali cisto navijacki gledano ovo ne da je poraz nego je kataklizma, kraj. Za toliku neopreznost i javasluk ne postoji drugo objasnjenje nego da je prodano i tipovano.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:13Ja imam osjecaj da navijaci Veleza svoju bruku zele prebaciti na politicke probleme grada MostaraIzgubite haman sve svoje krpe greska je navijaca Veleza i svaka navijacka grupa bi iskoristila njihovu nepaznju i odradila na isti nacin.
Stojko i onaj vas sa nikom koji nema sanse da bi znao ponoviti su prvi provalili sta se desilo.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 06 maj 2024, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
- GoskGabela
- Kontakt:
pravi si mudonja svaka čast, prvo kamenom pa ajmo onda na šakemma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:19Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.
pravo pitarski
To se odmah zaustavilo,ja pisem kako je bilo.Mogao sam da to ne napisem al kad je istina istina je.GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:20pravi si mudonja svaka čast, prvo kamenom pa ajmo onda na šakemma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:19Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.![]()
pravo pitarski
Isto kao kad su ultrasi poceli bjezati niko ih nije ganjao da im skace po glavama nego je tuca zaustavljena svak na svoju stranu i muriju onda nas pocela ganjati i hapsiti.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 06 maj 2024, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Celavi je vise puta nosio gips nego sto godina imamma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:19Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Cekaj malo, pratis nekoga mjesecima, napadanes ga u haustoru i bas prebijes, posaljes u bolnicu, a ne napadnes pratnju koja ga je dovezla i to nije nije sramno ? A sramno je ponasanje ljudi od puta kao odgovor ?invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za UltraseRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:13Al tako nesto su morali predvidjeti, eto ovi ugaseni navijaci Veleza nisu znali da Kabiri i HDZ imaju kombinacije oko Aluminijuma. Jah. Takve stvari se anticipiraju jer je reakciju bilo logicno predvidjeti. Ili nije. Onda se zestoko precijenis, ostanes bez svih zivih krpa, ispadnes smijesan i to je to.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:58
Da je RA ispao neozbiljan sa cuvanjem svih transova na jednom mjestu i da su cuvali na ovaj nacin to stoji i niko ne spori
Vec tu napisah, ovo je Balkan i obje akcije su legitimne. Za ultras standarde nisu, al to je europska furka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i jedni i drugi su zasluzili da ostanu bez "krpa" samo zato sto su neozbiljni. Nikakvi sistemi sigurnosti, trans barem udarni se mora cuvati kao kad bajden poleti pa 5 istih aviona krene. Ne znas u kojem je. Tako i ovi levati. Cuj 30kg robe u dvije torbe kod jednog covjeka. Pa to da uradi bilo koji lopov, da zaradi isplati se.
Mostarci bijeli - mostarci crveni, ni jedni ni drugi ne postoje vise. Osim ako krpe ne razmjene.
Mostarci bijeli - mostarci crveni, ni jedni ni drugi ne postoje vise. Osim ako krpe ne razmjene.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nemam nikakve veze s UM. Niti ih imam namjeru pravdati i braniti nešto. Samo iznosim činjenice. Ako si bio tu, onda sam znaš da vas je bilo bar 30 preko dogovorenog broja. Sad možeš nastaviti lagati, ja nemam namjeru da te išta ubjeđujem.mma_hz je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:19Kakvom ba duplo vecem broju,sto lazes ja sam bio tada aktivan clan i bio sam u toj tuci...priblizni brojevi bili,jedino sto smo mi na pocetku zasuli malo kamenjem al odmah se to zaustavilo i krenula je normalna tuca gdje ste izvukli deblji kraj.Jedna od rijetkih,jeste istina da su oni zvali nas na fer tucu.
Druze vidis da im je pomucen mozak. Izakcijani su na isti nacin na kakav se akcija stalno u Mostaru i ugaseni. I jedni i drugi su napadali u vecem broju, to je postalo na neki nacin normalno i svak ocekuje da mu se to moze desiti i mora biti oprezan. Nego sta ce jadnici uraditi da obican Hrvatski puk u Mostaru smire nego ne birati sredstva da se prica kod tog naroda okrene sta narod zna o navijackom svijetu. Navijaci pravi kod njih znaju da su se jos vise ukopali ovim mafijaskim cinom.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14Pa i vi ste noc prije toga palicama pretukli ona 4 momka, isto je onaj jedan, maloljetnik mislim, kriticno bio na intenzivnoj?GoskGabela je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:06Moleri prerušeni, čekali u haustoru, pa iza leđa i na hitnu poslat decka, a nisu imali muda napasti auto koje ga je dovelo, zanimljiv kodeks
Nasa greska, od policije mislili da ste vi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑06 maj 2024, 10:56Kako ih radi paranoja.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 00:03Fear of the maniacs!!05 maj 2024, 18:42
nicazedobagro je napisao/la: ↑Şta je bilo ovo?
Sto su uletili robijasi
Snimali valjda Robiju s parkinga. Ne bi se iznenadio da je neko od strumfeta.![]()
![]()
![]()
FEAR !
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ludilompredozirani, NazorUso, Vanja8 i 6 gostiju.