E jbg brate velika je razlika izmedju 80 i 90.Ja ti kazem oko 70 max..nije tuca trajala dugo,to kad prvih nekoliko padne krene bjezanija i to je to al helem.ik0ik0 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:32E to ni ja ovdje ne kontam. Zašto ljudi vazda lažu i brane svoje. Pa ja koji nekad "branim" HZ, nekad UM, nekad RA, nekad Lešinare, a u biti samo pišem kako je bilo. A ljudi me svrstavaju čas da sam UM čas da sam RA.![]()
Ugl. što se tiče konkretne tuče, nisam bio nazočan, al sam od tvojih drugova čuo kad su se hvalili da vas je bilo cca 80-90. Tako da jbg. ako su oni meni lagali, i ja onda lažem. Ali nešto sam im sklon vjerovati.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- GoskGabela
- Kontakt:
napapijri1987 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:39Ali najjaca je prica kao ra kad je putare napao trebao je napast auto a ne cekat da jedan lik ostane sam,a putari znali gdje su transovi pa nisu cekali da lik ostane sam nego uplatili lovu likovima da dodju ujutru u 4 u kucu![]()
Putari nisu navijaci i ne treba ih dozivljavati kao navijacku grupu nego kao ispostavu hdz-a sto i jesu.
Skidanje living on the edge fukarama od strane tm; napadnut jedan momak koji je nosio trans,pad bubnja fukara od strane hz; napadnut jedan momak koji je nosio isti,napad tm na rz; obuceni kao policija,itd itd. Milion akcija na sceni na isti nacin i sve ijedna za putare nije navijacka ali je zato navijacki platiti grupu krimosa da ulete u 4 ujutru i ukradu krpe.
Za mene putari nisu navijaci i uvlacenjem krimosa u pricu je jos jedan od dokaza da isti nisu tu zbog kluba nego sto ih hdz skupi i objasni im sta ce da rade.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
E donro posto se pametan pravis.da je momak pretucen u eter su pustili putari,nigdje nema nikakvog dokaza kamere sluzbene zabiljeske iz bolnice i policije.Vodili smo se stvarima koje su se ovdje pisale, da je taj u haustoru bio maloljetnik i da je u komi,jel mislis da mu otac ne bi upucao prvog koji preko bulevara lici na navijaca,jel mislis da se nas dragi gradonacelnik ne bi podigao saopstenjima i slicno.Koma je pokusaj ubistva ne bi ostalo na forumskim pisanjima samo tada.Ja ti kazem da je momak odgurnut,udaren evo reci cemo 2 puta i da pusti to sto nosi.Meni u po bijela dana da pridje na sred ceste 2 covjeka i pita me dje su pare reko bi prva ladica lijevo samo me ne udarajte.Ako je otisao u bolnicu,logicno dace, treba se oprat pred svojim,treba se pred navijacima kao dokaz da se nesto desilo i da nije on to prodao(mozda?)RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:22Cekaj malo, pratis nekoga mjesecima, napadanes ga u haustoru i bas prebijes, posaljes u bolnicu, a ne napadnes pratnju koja ga je dovezla i to nije nije sramno ? A sramno je ponasanje ljudi od puta kao odgovor ?invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za UltraseRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:13
Al tako nesto su morali predvidjeti, eto ovi ugaseni navijaci Veleza nisu znali da Kabiri i HDZ imaju kombinacije oko Aluminijuma. Jah. Takve stvari se anticipiraju jer je reakciju bilo logicno predvidjeti. Ili nije. Onda se zestoko precijenis, ostanes bez svih zivih krpa, ispadnes smijesan i to je to.
Poucak price, bolje da nista nisu uradili na kraju.
Vec tu napisah, ovo je Balkan i obje akcije su legitimne. Za ultras standarde nisu, al to je europska furkaKrpe se cuvaju sa oruzjem, u sefovima ili iza blinda vrata. Bukvalno je tako.
Ovdje imas sve moguce dokaze,da je nesto drugacija situacija mozda bi i ovaj bio izdegenecen,ali josnjedan dokaz da nisu bili ultrasi u ovoj kuci jer bi iskoristili priliku da ga osamare 2 3 puta da mu vrate ako nista.nit znaju ni ko je sta je samo su dosli po ono sta im treba
U prvoj akciji je bio ubaceni element na tribinu,druga otvara mnogo pitanja ali ne bi dusu grijesio,neke stvari su vec sada dosta jasnije kako se moze cuti i brzo ce se sve saznati
na kraju mi svi baratamo informacijama odavde,pogotovo vi sarajlije i iz drugih gradova,dok mi ponesto cujemo nekog i znamo pa nam isprica
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 06 maj 2024, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
- GoskGabela
- Kontakt:
Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:41E donro posto se pametan pravis.da je momak pretucen u eter su pustili putari,nigdje nema nikakvog dokaza kamere sluzbene zabiljeske iz bolnice i policije.Vodili smo se stvarima koje su se ovdje pisale, da je taj u haustoru bio maloljetnik i da je u komi,jel mislis da mu otac ne bi upucao prvog koji preko bulevara lici na navijaca,jel mislis da se nas dragi gradonacelnik ne bi podigao saopstenjima i slicno.Ja ti kazem da je momak odgurnut,udaren evo reci cemo 2 puta i da pusti to sto nosi.Meni u po bijela dana da pridje na sred ceste 2 covjeka i pita me dje su pare reko bi prva ladica lijevo samo me ne udarajte.Ako je otisao u bolnicu,logicno dace, treba se oprat pred svojim,treba se pred navijacima kao dokaz da se nesto desilo i da nije on to prodao(mozda?)RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:22Cekaj malo, pratis nekoga mjesecima, napadanes ga u haustoru i bas prebijes, posaljes u bolnicu, a ne napadnes pratnju koja ga je dovezla i to nije nije sramno ? A sramno je ponasanje ljudi od puta kao odgovor ?invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14
Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za Ultrase
Vec tu napisah, ovo je Balkan i obje akcije su legitimne. Za ultras standarde nisu, al to je europska furkaKrpe se cuvaju sa oruzjem, u sefovima ili iza blinda vrata. Bukvalno je tako.
Ovdje imas sve moguce dokaze,da je nesto drugacija situacija mozda bi i ovaj bio izdegenecen,ali josnjedan dokaz da nisu bili ultrasi u ovoj kuci jer bi iskoristili priliku da ga osamare 2 3 puta da mu vrate ako nista.nit znaju ni ko je sta je samo su dosli po ono sta im treba
U prvoj akciji je bio ubaceni element na tribinu,druga otvara mnogo pitanja ali ne bi dusu grijesio,neke stvari su vec sada dosta jasnije kako se moze cuti i brzo ce se sve saznati

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Šta će se saznati ljudi vam sve odnijeli vise jestel saznali više organizujte i vracajte ljiljane kako znate i umijeteDirektorcic je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:41E donro posto se pametan pravis.da je momak pretucen u eter su pustili putari,nigdje nema nikakvog dokaza kamere sluzbene zabiljeske iz bolnice i policije.Vodili smo se stvarima koje su se ovdje pisale, da je taj u haustoru bio maloljetnik i da je u komi,jel mislis da mu otac ne bi upucao prvog koji preko bulevara lici na navijaca,jel mislis da se nas dragi gradonacelnik ne bi podigao saopstenjima i slicno.Ja ti kazem da je momak odgurnut,udaren evo reci cemo 2 puta i da pusti to sto nosi.Meni u po bijela dana da pridje na sred ceste 2 covjeka i pita me dje su pare reko bi prva ladica lijevo samo me ne udarajte.Ako je otisao u bolnicu,logicno dace, treba se oprat pred svojim,treba se pred navijacima kao dokaz da se nesto desilo i da nije on to prodao(mozda?)RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:22Cekaj malo, pratis nekoga mjesecima, napadanes ga u haustoru i bas prebijes, posaljes u bolnicu, a ne napadnes pratnju koja ga je dovezla i to nije nije sramno ? A sramno je ponasanje ljudi od puta kao odgovor ?invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:14
Nije bitno jesul ispali glupi ili nisu...to ne mijenja sramotne cinjenice vezane za Ultrase
Nemojte da vam ja u svrakino1921 zavodimo red dole
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
I treba im poslat desetara dole, da ih malo obuci. Golem je Svrakino.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Svi sve znaju, a nitko nista ne zna
Pa imas snimak pobogu si

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ovo je sve postalo bolesno i sve ce biti manje navijaca na navijackim tribinama i na gostovanjima. Svi spominju kodekse a po mom misljenju kodeksi bi trebali da su na strani navijaca a ne da umanjuju njihov broj.
Sto prije se svi trebaju odreci oruzja u tucama i samo na sake da se bijemo. Odreci se raznih smicalica, kradja, lopovluka i svega sto ne prilici navijacima. Boriti se za bolje uslove za navijace, za manju represiju policije, da gostujuci ne gledaju samo 50 minuta utakmicu i sl.
Sto prije se svi trebaju odreci oruzja u tucama i samo na sake da se bijemo. Odreci se raznih smicalica, kradja, lopovluka i svega sto ne prilici navijacima. Boriti se za bolje uslove za navijace, za manju represiju policije, da gostujuci ne gledaju samo 50 minuta utakmicu i sl.
Ako su RAhmetlije rekle da ovo nije legitimno onda nije !!!!!!
Forza njaZri
Ja znam sto posto da nije lijepo unistaviti imovinu. Godinama se ulaze u stadion, lobira moli, i onda par kretena misli da je to smijesno. Ne samo dole sto je Velezov, bilo ciji da je.
-
- Kontakt:
Dok imas placenicke MuPove ,to ce tesko biti.HNK je poslike kantona sarajevo najsposobniji mup,ali kad hoce,kad smiju i kad trebaju. A ovo po defaultu da rade svoj posao mozes zaboraviti.Njima je draze da se 10 najzloglasnijih s jedne i s druge strane prookaju medjusobno jer ce se to kad tad zaboraviti nego da ga neko pusi kroz citav svoj zivot(citaj komesar komandir ili kompletan mup)Tatamata1946 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:51Ovo je sve postalo bolesno i sve ce biti manje navijaca na navijackim tribinama i na gostovanjima. Svi spominju kodekse a po mom misljenju kodeksi bi trebali da su na strani navijaca a ne da umanjuju njihov broj.
Nek se nešto desilo u ovoj Državi a da za to srbi nisu krvi!
Aferim
Aferim

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ahahaha
Neka vidiš da nam se wasingtonski sporazum raspada
Strpite se sa dejtonom
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Kazu RAhmetlije kako nisu ipak Dubrovčani bili napadaci nego Srbi BRE

Forza njaZri
- TMmanija2012
- Kontakt:
Cim neko pravi zrtvu od sebe od njega nema haira , mozes ti q kmecati kad te ljudi naguze
Navijacka grupa nije granap pa se zatvara u 22:00 otvara se u 07:00,pa te neko opljacka u 04:00.
Moleri upali u zgradu napali jednog lika,a nisu imali damu da napadnu pratnju , putari upali u kuci napali jednog lika i tu nema razlike.
Kad ti neko klepi 9 krpa ili 50 to pokazuje koliko su te grupe amaterski organizovane i tu je kraj price koliko god je to njima tesko priznati.

Moleri upali u zgradu napali jednog lika,a nisu imali damu da napadnu pratnju , putari upali u kuci napali jednog lika i tu nema razlike.
Kad ti neko klepi 9 krpa ili 50 to pokazuje koliko su te grupe amaterski organizovane i tu je kraj price koliko god je to njima tesko priznati.
-
Cim ti vidim nick odmah covjek zna da si mentolnapapijri1987 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 12:39Ali najjaca je prica kao ra kad je putare napao trebao je napast auto a ne cekat da jedan lik ostane sam,a putari znali gdje su transovi pa nisu cekali da lik ostane sam nego uplatili lovu likovima da dodju ujutru u 4 u kucu![]()
Putari nisu navijaci i ne treba ih dozivljavati kao navijacku grupu nego kao ispostavu hdz-a sto i jesu.
Skidanje living on the edge fukarama od strane tm; napadnut jedan momak koji je nosio trans,pad bubnja fukara od strane hz; napadnut jedan momak koji je nosio isti,napad tm na rz; obuceni kao policija,itd itd. Milion akcija na sceni na isti nacin i sve ijedna za putare nije navijacka ali je zato navijacki platiti grupu krimosa da ulete u 4 ujutru i ukradu krpe.
Za mene putari nisu navijaci i uvlacenjem krimosa u pricu je jos jedan od dokaza da isti nisu tu zbog kluba nego sto ih hdz skupi i objasni im sta ce da rade.
-
- Kontakt:
Kakvi ba kodeksi, da li ste realni. Prestanite romantizirati stvari. Po prici forumasa pomislio bi covjek da postoji neki dokument od 500 stranica koji odredjuje pravila. Pozivam se na clan 136 tacka A Ultra Kodeksa, edicija 6
RA su Ultrase obrukali maksimalno. Odmazdu su ocekivala i mala djeca. Pametni RA skupe sve sto imaju na kamaru i olaksaju ovima posao. Jedino bi gore bilo da su potrpali krpe u auta i predali ih Ultrasima u udruzenje.
Znsci stimaljka 1/1. RA umjesto da trazi neka opravdanja bolje da se pozabavi time ko je organizovao da se sve krpe skupe na jedno mjesto i ko je onda tipovao tacnu lokaciju i sredio da je osiguranje malo jace od kisele vode. Povaljeni ste od nekoga vaseg kao bekani. U najboljem slucaju, o ovim najgorima necu, ali vrlo moguce da je neko uzeo dobre pare ovdje.

RA su Ultrase obrukali maksimalno. Odmazdu su ocekivala i mala djeca. Pametni RA skupe sve sto imaju na kamaru i olaksaju ovima posao. Jedino bi gore bilo da su potrpali krpe u auta i predali ih Ultrasima u udruzenje.
Znsci stimaljka 1/1. RA umjesto da trazi neka opravdanja bolje da se pozabavi time ko je organizovao da se sve krpe skupe na jedno mjesto i ko je onda tipovao tacnu lokaciju i sredio da je osiguranje malo jace od kisele vode. Povaljeni ste od nekoga vaseg kao bekani. U najboljem slucaju, o ovim najgorima necu, ali vrlo moguce da je neko uzeo dobre pare ovdje.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
I ne treba da se gase. Zbog cega? Dal ste realni? Shvatate li da nista navijacko nema u toj akciji UM ? Apsolutno nista navijacki. Ne postoje pravila ali postoje kodeksi, ovo sto je uradjeno je van svakog kodeksa. Po meni bi najpostenije bilo da se ugase i jedni i drugi, jedni zbog neozbiljnosti i amaterizma a drugi zbog sramote. I ne ide mi u glavu da posle svega ti (ne ti licno) se ponosis tom "akcijom" a ceo svet ti se smeje.Bordo10 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 11:39Nakon sto je Kabiri nudio 200000KM za transparente, a ovi odbili da vrate, pribjeglo se drugim metodama, po meni neko je uzeo dobru lovu da ocinka mjesto gdje ce zastave biti, ovi dalje odradili i to je to.
Logicno je da se Red Army ugasi, ili povrati oduzeto, ali evo cuo sam da su sinoc imali neki sastanak i da nece da se ugase, tj nastavit ce sa starim imenom, sto je po meni smjesno ali hajde
Jedva cekam sledece kolo da vidim ciji je obraz crveniji od sramote i ko ce transparente da okaci na ogradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.