BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Cartman
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 14:39

AYAN je napisao/la:Vidim, niko Rumunima ne daje ni minimalne šanse... 8-)

A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.

SABUR!
Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 mar 2011, 14:39

Bosnier je napisao/la:Ma imamo bolji sastav od Rumunije , samo to treba pokazati, njima ce biti tesko na Bilinom polju , mali stadion , navijacu odmah uz teren...

I opet svi Rumuni govore da ce odnijeti 3 boda...
e care, sjeti se dvomeca sa belgijom, i izjave kompanya i van buytena da ce biti katastrofa ako ne osvoje min. 4 boda, a popusili su ga, i to pravo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2011, 14:40

Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih

Ma večeras će biti remi 0:0,mi očajni ,Rumuni očajni ,to će biti jedna od najdosadniji utakmica u historiji
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 26 mar 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 26 mar 2011, 14:41

legenda reala je napisao/la:Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih
Sto onda pratis ako ima eto bitniji stvari u zivotu od ovog?
Sam sebi skaces u stomak.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 mar 2011, 14:42

legenda reala je napisao/la:Ma je se bogami ne sikiram niti me kakva trema hvata ,jednostavno nije me briga ,dobili izgubili boli me briga ,ako njima ne treba ne treba ni meni ,a ima i bitniji stvari u životu od ovih
Pa za šta si se ti sikirO toliko na forumu, skupivši 4 milje postova? :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 26 mar 2011, 14:42

Ja mislim da je Safet Susic kriv sto smo izgubili od Rumuna :)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2011, 14:42

Elmar je napisao/la:
Sto onda pratis ako ima eto bitniji stvari u zivotu od ovog?
Sam sebi skaces u stomak.
ima na stotinu bitnijih stvari u zivotu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 26 mar 2011, 14:43

4-0 :) kad nam krene .. krene nam ha ya! :D :D :D :D :D AKO BOG DA!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 mar 2011, 14:44

Ma ne shvataju oni to moj Puma ,djeca su to još i svi su na babovim jaslama pa im ovo najbitnije :lol: ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2011, 14:44

Raspucace se Dzeko vidjecete,

bice opasan Mutu ako bude nasao Koke :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 mar 2011, 14:47

Cartman je napisao/la:

A ako zijanimo, tražit ćemo krivca u svakom igraču, svakom pojedincu stručnog štaba, svakom sportskom web portalu, svakom novinaru, članu FIFA-e, UEFA-e, svakoj sumnjivoj situaciji na terenu, svakom navijaču, forumašu, možda i mjestu odigravanja....i t.d. i sl.

SABUR!
Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.

Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 14:48

Sta ste se ukakili. :D

Ako nemozemo jednu Rumuniju u krizi i bez najaceg odbrambenog igraca da pobijedimo, onda ne zasluzujemo da idemo igdje. Ne treba se precjenjivati, ali i ovaj gubitnicki mentalitet valja malo na stranu ostaviti. Nesto umjereno nebi bilo lose. No ja ocekivam pobjedu, bez pretjerane euforije, nego imam povjerenje u ove momke koji ce se danas boriti na Bilinom Polju.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 26 mar 2011, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 14:48

Fudo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

SABUR!

Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!!
Susic je kriv za sve.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2011, 14:49

Nigdje nemogu nijednu sliku iz Zenice da nadjme u Pm, jel novinari imaju slobodan dan danas ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 14:50

Evo ti slika iz Zenice. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 mar 2011, 14:52

SABUR![/quote]
Jedini krivac za eventualni poraz ce bit Safet "Pape" Susic i niko drugi. Ja cu samo njega krivit. Ako pobjedimo, to ce bit unatoc njegovoj katastrofalnoj taktici.[/quote]

Ti u svakom postu Safeta krivis, pa dobro razumjeli smo da ga negotivis!! Nemoze on biti kriv za sve, ako pobjede, uhh dzeko dobar dobar ovaj dobar onaj, a niko nekaze dobro safet postavio igrace ili slicno, ali cim izgube ma nisu igraci krivi vec trener...stvarno ima duplo moralni ljudi!![/quote]
Susic je kriv za sve.[/quote]

Jeste sto je prihvatio da radi, i da se blati njegovo ime!! nek ti vaha radi za ovo pare, pitaj ga...Hoce ali u k..cu!! A svi znaju sa strane da kvockaju, a kad dodje vrijeme za izbore novog selektora, nije jos vrijeme za njih nije ovo nije one, nemogu napustiti obalu slonovace ovdje mi je fino..i dodje u dinamo haha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 mar 2011, 14:58

Rumunska žalba UEFA-i! Španske sudije u hotelu sa Zmajevima!

Fudbalski savez Rumunije uložio je prigovor UEFA-i zbog boravka naše fudbalske reprezentacije u istom hotelu u kojemu se nalazi španjolska sudijska četvorka koja će večeras voditi susret između BiH i Rumunije saznaje **** portal.

Prema pravilima UEFA-e, timovi i suci ne smiju boraviti u istom objektu prije utakmice, te su dolaskom u Hotel Dubrovnik nešto prije 13 sati naši reprezntativci prekršili to pravilo.

Ipak, Rumunima je naknadno objašnjeno kako u Zenici nema dovoljno kvalitetnih hotela da bi se odvojeno smjestile dvije momčadi i sudije, te je prigovor naknadno povučen.

Luís Nazário de Lima
Kontakt:

Post Postao/la Luís Nazário de Lima » 26 mar 2011, 14:59

Principatus je napisao/la:Evo ti slika iz Zenice. :D

slika
Dobra :D
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 15:00

Bosnier je napisao/la:Rumunska žalba UEFA-i! Španske sudije u hotelu sa Zmajevima!

Fudbalski savez Rumunije uložio je prigovor UEFA-i zbog boravka naše fudbalske reprezentacije u istom hotelu u kojemu se nalazi španjolska sudijska četvorka koja će večeras voditi susret između BiH i Rumunije saznaje **** portal.

Prema pravilima UEFA-e, timovi i suci ne smiju boraviti u istom objektu prije utakmice, te su dolaskom u Hotel Dubrovnik nešto prije 13 sati naši reprezntativci prekršili to pravilo.

Ipak, Rumunima je naknadno objašnjeno kako u Zenici nema dovoljno kvalitetnih hotela da bi se odvojeno smjestile dvije momčadi i sudije, te je prigovor naknadno povučen.

Uh super, ovima je Munib 100% uvalio po 50 KM. Sudije su nase. :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2011, 15:02

Principatus je napisao/la:Evo ti slika iz Zenice. :D

slika
Vidi rumuna sa nasim salom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.