Policija treba da se bavi tim cijelim snimkom a ne forum.alan_kardec je napisao/la: ↑06 maj 2024, 15:20I šta sad to znači? Neka nova teorija?
Naravno da sam kao i svi drugi koji su snimak pogledali, skontao da je skraćen, ali koliko sam upratio na temi, a pročitao sam bukvalno sve u proteklih dva dana, Veležovci na forumu su tu skraćenu verziju snimka objasnili na način da se na tom isječenom dijelu kojeg nema u javnosti, ne dešava bukvalno ništa tj dio snimka koji pokriva period kad su ovi upali u apartman i traže torbe sa plijenom...
U javnost izbacuješ snimak da bi dokazao neku svoju priču, a sam snimak ne dokazuje skoro ništa od onoga što pričaš... I druga stvar, snimak koji si izbacio je isječen... Poenta priče, ili izbaci kompletan snimak ili ga ne izbacuj nikako u javnost... Ovako samo ispadaš još više smiješan...
Neke stvari nisu za obicne ljude.
Doduse ni policiju ne interesuje makar zasad.
Ja npr imam svoje provjerene informacije i ne zelim ih dijeliti javno osim da kazem da je ovaj upad bio cista oruzana pljacka sa svim navedenim elementima koji se vrte u opticaju. Dron su dokazali sinoc a ostalo pilagano.
Ti na tvojoj strani vjeruj sta zelis ali makar malo budi oprzeniji sa tim cvrstim zakljuccima i teorijama.
Osim ako nemas i ti provjerene i pouzdane informacije?!
Nista zlobno nista personalne brate. Ziv bio