Nije, pastrmka je stariji, obojica su otisla u kratkom vremenskom razmaku.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Red Army prestat nece nikada
Ultrasi jako jako respektabilna grupa bili cak i nakon pada krpa, ali nakon ovog slabo
Ultrasi jako jako respektabilna grupa bili cak i nakon pada krpa, ali nakon ovog slabo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji
Kakva komedija. Sve cemu su se smijali, vratilo im se puta 50, ali i dalje se traze izgovori, koprcanja, šarene laže.
Ako se nijedna od ove dvije grupe ne ugasi, armija pogotovo jer ultrasi bar imaju udarni(u njemackoj
), nece se niko nikad vise ugasit i bit cemo predmet ismijavanja
Kakva komedija. Sve cemu su se smijali, vratilo im se puta 50, ali i dalje se traze izgovori, koprcanja, šarene laže.
Ako se nijedna od ove dvije grupe ne ugasi, armija pogotovo jer ultrasi bar imaju udarni(u njemackoj
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Pa je li isto oteti transove odmah poslije utakmice na putu od stadiona do stana i ukrasti sve iz kuce u 4 ujutro?Bilizma je napisao/la: ↑06 maj 2024, 19:58Čekaj, RA je otuđio transeve od navijača ultrasa u haustoru a nultrasi su otuđili transeve u kući u kojoj je bio čiji navijač ? Tuzle Citya ? Druže na isto vam ga dođe, i jedni i drugi su ugašeni. Ostali ste bez svega kao i oni. Taj udarni ja nisam vidio na njihovoj tribini od europe valjda
Mogli su onda momci iz RA komotno uci s momkom u stan i uzeti sve ostale transove ali valjda se neke stvari ne rade, ima nekakva granica ako imas ista u glavi.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Hhajde malo te mozgove zatucane ukljucite pa se okanite mrtvih
Senad Kevelj za štampu dao novu izjavu o sabotaži terena
Posipao sam pesticidima polje iznad VrapĆića kad sam iznenada na lijevoj strani u vidokrugu primjetio objekat nepoznat, koji je bio blještav... Ustvari, mijenjao je boju... Ustvari, bio je žut, zelenkaste boje... Povremeno. Onda sam iznenada začudio se jer sam primjetio da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pritom ne okreće, a ja sam znao da se avion mora kretati jer sam ga upalio!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako vam vise ne dosadi jel isto ovo, jel isto ono. Izgubili ste reputaciju kako god nastavili i nece vas niti jedne ni Neretva oprati
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Sakrio ga V.J. u Dojcland aatutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:41Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji![]()
![]()
Kakva komedija. Sve cemu su se smijali, vratilo im se puta 50, ali i dalje se traze izgovori, koprcanja, šarene laže.![]()
Ako se nijedna od ove dvije grupe ne ugasi, armija pogotovo jer ultrasi bar imaju udarni(u njemackoj), nece se niko nikad vise ugasit i bit cemo predmet ismijavanja
Vladika Jurcevski 
Koji je smisao udarnog,ako je 1500 kilometara udaljen od Mostara ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:41Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji![]()
![]()
Kakva komedija. Sve cemu su se smijali, vratilo im se puta 50, ali i dalje se traze izgovori, koprcanja, šarene laže.![]()
Ako se nijedna od ove dvije grupe ne ugasi, armija pogotovo jer ultrasi bar imaju udarni(u njemackoj), nece se niko nikad vise ugasit i bit cemo predmet ismijavanja
Riječ kodeks ću sanjati.
Šta je puta upotrebljena u zadnjih 30 dana
Šta je puta upotrebljena u zadnjih 30 dana
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
kodeks u bh
ne zavaravajte se, taj brod je davno otplovio.
ne zavaravajte se, taj brod je davno otplovio.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ado de ukljuci mozak svega ti i probaj skontat kad se neko zajebava. Udarni u Njemackoj dan te j..Addo1922 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:49Koji je smisao udarnog,ako je 1500 kilometara udaljen od Mostara ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:41Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji![]()
![]()
Prema kodeksu uvijek treba teziti. I kad ga nema i kad je losa situacija na citavoj sceni kao danas, treba teziti ka njemu jer je to jedini ispravan nacin da grupe opstanu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo nastavite sa lažima, čuj "oduzeli"!tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:41Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji![]()
![]()
Valjda smo svi vidili da su opljačkani, ukradeni u provali...
Još se ne zna od koga što je dodatna koma za ekipu sa neke livade.
Livada posta arena, a ultrasi postaše livadići
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
erititerum
- Kontakt:
Obe grupe bi uz trunku obraza trebale prestati postojati. Napravite nove grupe Ludi24 i Zbunjeni2024 i završite tu priču.
Isto i za njihMostarskiVelez je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:43Hajde recimo tako je kao sto kazes.Bordo10 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:41Mozete vi ostati ali vas vecina nece dozivljavati, evo ja sam trenutno u Mostaru, sjedim cijeli dan sa vasom rajom i sve ijedan je rekao, da se trebate ugasiti i da je tako kako je , i svi odreda krive sam RA i njihovu organizaciju, jebuci majku ovim iz vrha grupe. Cinjenica je da ste slavili nasladjivali se, a ljudi vas ispreskakase za pet dana, ja mislim da jednostavno za tako velik zahvat niste dorasli, gdje su vam mangupi da vrate krpe, sto su se distancirali svi javi momci, a znam vam ih vecinu u gradu, i niko nece da mrdne, zato druze sto ih ne interesuje, i to vam je najveci poraz.mostar_mo je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:32
RA ce naravno ostati.
Potezi UZP jurisnika pod krinkom nekih ultra navijaca potpomognuti policijskom logistikom koju opet kontrolise i kojom upravlja HDZ nikako ne moze biti razlog gasenja grupe.
Ovo nije rat ultra grupa vec politicki udar na Bosnjake i pokazivanje dominacije u stolnom gradu kako ga oni nazivaju.
Dokaz tome je ovaj napad na stadion.
Al gonili smo se i 93.puno nenadmocniji pa cemo i sada sa tom gamadi.
Ali zasto da se neugase Ultrasi?
Vec 2 mjeseca ga ne nosite na utakmice dan vas yebotutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:54Ado de ukljuci mozak svega ti i probaj skontat kad se neko zajebava. Udarni u Njemackoj dan te j..Addo1922 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:49Koji je smisao udarnog,ako je 1500 kilometara udaljen od Mostara ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 20:41Jel ovo crvena armija ima 4 udarna. Vidim da pisu da na slikama i videima medju 50 oduzetih transparenata nema jednog i taj je vjerovatno najbitniji![]()
![]()
![]()
![]()
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Obe grupe su izgubile kredibilitet i ono sto su gradili godinama, ugasili se ili ne to je tako. Ako su vec kako kazu "najnavijackiji grad", neka dogovore korektnu tucu i nek se pobiju na šake kao mudonje, da koliko toliko saperu ovo sto se izdesavalo u zadnje vrijeme pa kom opanci kom obojci, a ne izvoditi ove kukavicke i idiotske "akcije" kojima su sami sebe urušili i degradirali.
UM94 I RA su ugasene grupe.RA malo naivno i gluplje ispali od nultrasa...ali hajde sad imamo nove dvije grupe ili skupine...Ljudi od puta i ljudi preko puta....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, laszlo, ultrazonfa, Vanja8, Venom i 28 gostiju.