Cazinski-Vitez je napisao/la:aha.. a sta ce ti svi talenti, ako se moze znati?
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
O.K. je momak ali kakva je ovo odbrana nad njim_??miralem444 je napisao/la:ej pogledajte ovog momka pa dajte svoju ocjenu kakav je.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- el-fighter
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=8Cs-0ORUr84 Ev još jednog talenta. Momak se zove Mirnes Omerović. Igra u Americi za one njihove koledže i ima 17 godina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- el-fighter
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=8Cs-0ORUr84 Ev još jednog momka. Zove se Mirnes Omerović i ima 17 godina. Igra u Americi na onim njihovim koledžima.
Velež do groba života mi moga
Ne bih da omalovažavam ali dođite u bilo koju mahalu ili kvart u Mostaru i naći ćete ovakvih igrača na bacanje.
Reći ću samo da su glavni sportovi u SAD-u košarka,bejzbol,ragbi...a fudbal ti je na dnu te popularnosti !
Reći ću samo da su glavni sportovi u SAD-u košarka,bejzbol,ragbi...a fudbal ti je na dnu te popularnosti !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Slazem se druze,cim se osamostali i babo ne bude davao lovu on i njegov fudbal prestaju..Opet necu reci da decko nije dobar,u svakom slucaju na svakog treba skrenut paznju i neka se odgovorni pobrinu i ispitaju njegove kvalitete...
ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš... 
hehe, legenda sianlayan je napisao/la:ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hehheanlayan je napisao/la:sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
jesi majstor...
e a to zna malo zajebati....
bolje reci da si novinar dnevnog avaza, odnosno dnevni avaz sport i8li neke druge novine...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Reci da radis za Sinanovica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
NEZAVISNE ! hahahaZELJO DO GROBA je napisao/la:hehheanlayan je napisao/la:sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
jesi majstor...
bolje reci da si novinar dnevnog avaza, odnosno dnevni avaz sport i8li neke druge novine...
hahahahahahahhahaha
.....place mi se.....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hajmo manje price i otkrivajte te talente, danas ste ih samo 3 otkrili, slabo slabo.....

sportski urednik NTV 99anlayan je napisao/la:NEZAVISNE ! hahahaZELJO DO GROBA je napisao/la:hehheanlayan je napisao/la:sad se vidi da je čovjek go*no naprema Dragosavljeviću...pokušat ću interview sa Sejmenovićem, samo ću biti novinar Njemačkog Bilda, Bastian Beckenbauer i sa online prevodnika teksta prevoditi riječi i voditi intervju..ne mogu odbiti
jesi majstor...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Kenan Hajdarević zabio za Fredericiu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
hoćeš li sad 5-oricubh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
Naravno, tako i treba. Da smo bili ovakvi prije 4-5 godina, danas bi bili jos jaci. Zato cemo ih sad upecati na vrijeme.bh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- miralem444
- Kontakt:
ej svaka tebi cast majstore meni stvarno nije jasno kako pronalazis sve te talente..JOS JEDNOM SVAKA CAST.[quote="anlayan"]ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš...
[/quote]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Confiance, Faraon iz Visokog, Guest1945, hujdur007, mexy_whites i 51 gost.