Pa sto ste udarili na bagru, ako nemate sanse sa njim i njihovom logistikom, opet ste sami krivi, i nakon ovih njihovih osveta bile one kako treba ili ne, samo po portalima pisete i zalite se (licite na Hamas kad je udario Izrael, pa euforija, a onda kad su ovi poceli sa genocidom, pomozite) ne ide to tako, mozak je da se razmislja, i to par koraka unaprijed, i da se ne lazemo, da sad neko uzme automat, nadje vase transove i vrati ih, slavili bi ga ko Tita i ne bi pricali o kodeksima, a cak i ja sam znao odmah da ce vam vratit na svaki nacin, a vi zivite sa njima, a kao niste ocekivali, realno ste im mogli napravit zamku kakvu ste zeljeli, jer se znalo i da ce vam naci transove i da ce napastimostar_mo je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:51Gdje ti zivis majke ti..ko da si s marsa pao. Kakvi kodeksi. Nije ti ovo sarajevski derbi.Bordo10 je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:41Mozete vi ostati ali vas vecina nece dozivljavati, evo ja sam trenutno u Mostaru, sjedim cijeli dan sa vasom rajom i sve ijedan je rekao, da se trebate ugasiti i da je tako kako je , i svi odreda krive sam RA i njihovu organizaciju, jebuci majku ovim iz vrha grupe. Cinjenica je da ste slavili nasladjivali se, a ljudi vas ispreskakase za pet dana, ja mislim da jednostavno za tako velik zahvat niste dorasli, gdje su vam mangupi da vrate krpe, sto su se distancirali svi javi momci, a znam vam ih vecinu u gradu, i niko nece da mrdne, zato druze sto ih ne interesuje, i to vam je najveci poraz.mostar_mo je napisao/la: ↑06 maj 2024, 18:32
RA ce naravno ostati.
Potezi UZP jurisnika pod krinkom nekih ultra navijaca potpomognuti policijskom logistikom koju opet kontrolise i kojom upravlja HDZ nikako ne moze biti razlog gasenja grupe.
Ovo nije rat ultra grupa vec politicki udar na Bosnjake i pokazivanje dominacije u stolnom gradu kako ga oni nazivaju.
Dokaz tome je ovaj napad na stadion.
Al gonili smo se i 93.puno nenadmocniji pa cemo i sada sa tom gamadi.
Kakvi mangupi? Pa ovdje bi se sad rafalalo da neko.otvoreno upadne na neciju teritoriju i krene u sukob radi transparenata.
Gdje su bili kodeksi kad je Vedran ubijen?. De ziv bio nemas pojma s kakvom bagrom mi imamo posla.
I za kraj sve vam je neko prodao, buduci da njihove otete transparente niko ne zna gdje su, osim par ljudi i da oni nisu pali, to znaci da su vam momci iz te ekipe prave momcine, a ove vase vam je prodao neko ko svaki dan sjedi sa vama