Mislim da mi malo više kukakmo, nego što je takva situacija.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:47A najvise ima do karaktera igraca kojima je Zeljo preveliki zalogaj. Do njihovog neprofesionalizma i mahalaskog mentalnog sklopa. Vala navijaci su proteklih godina maksimalno tolerantni. Jednostavno je za kompletnog igraca potreban novac koji smo mi spremni izdvojiti za petoricu, a kad je takva situacija onda dovodis deset igraca i molis boga da upali sa 1-2. Fakat ne vidim svrhu tjeranja ako necemo naci provjerenu i bolju alternativu. I ja bih ih u revoltu sve rastjerao, al onda revolt prodje kada skontas u kakvoj smo finansijskoj situaciji.mamonelafo je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:41Nema koristi onda od toga. Nadam se da ćemo ovo ozbiljno shvaititi. Ali eto, kod nas su došli okej i provjereni igrčai, pa nisu mogli ništa, a čim odu, postanu oni pravi. Mislim da tu ima do trenera, ali i do nas samih, što ih režemo nakon jedne greške, naročito mlade.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 maj 2024, 14:37Mozda ce biti 7-8 prinova, a pojacanje u vrh glave jedno. I to ako ubodemo na konju smo. Ne treba tjerati nikoga dok se ne nadju bolje alternative.![]()
Što se tiče sklopa, definitivno da, to je katastrofa. Ali opet, taj sklop ode negdje i igra odlično protiv dobrih klubova, ali hajde, ima tu milion faktora.
Ne vidim ni ja svrhu tjeranja, ali ako će samo trenirati i biti nikakav faktor za naš rezultat, pa čak i negativan, ne vidim svrhu čuvanja. Ne moraš sve rastjerati, naravno, ali koliko dovedeš toliko ih se riješiš. Naročito što ih dosta nema svrhu, osim da primaju platu.