Riki10HZ je napisao/la: ↑06 maj 2024, 22:42
Razumljivo je da mnogi strumfovski i dusmanaki portali opcenito opet krecu sa vrsenjem pritiska na nas klub prije pocetka slj sezone jsr tako to rade godinama. Klasicno krenu sa najavama laznih imena nekih velikih tipa Pjanic i ostali samo kako bi nagčasili kako mi imamo parr ali kao veze nemamo ni u cemu i kao ocekuje se da opet sve pregazimo a drugi zaboga nema niko fenininga i ko god naa pobijedi eto uslio je u zivotu... I sve je to jasno zasto se radi ali niau ki jasne nase stranice i naai navijaci koji popuse svaki put tu foru! Kakav debil moras biti da ne skontas sta i kako se radi. Zasto uvijek nas klub? Imal gdje najava Zrinjakog i Borca o pojacanjima i napadima na titule? Svi rade u tisini samo mi se pecamo na prixe da cemo soveat sve zivo.. Shvatite nama treba mir i nikakva prica da cemo mi nesto pregaziti. Dosta toga. Nikakva pojacanja zvucna. Nistaaa. Zadrzati kostur najvece pojacanje!! Uz par akademaca i 2 3 pojacanja u odbrani i sredini probati biti u igri za tirulu do kraja sezpne i tjt... Samo tako imamo iapijeh bez pritiska nekog famoznog. Zauzvrat trebali bi ovako vrsiti prisitisak na Nacelnika da nam ne opstruise pokrivanje Istoka a da ne gpvorim o tome da treba da napunimo Kosevo konacno nekih 9 10 milja... I naravno cčanske karte koje su stale pravo ali jok ki sve kontra samo daj da stwtimo klubu... Cccc sami sebi najveci dusmanii
To je problem nas i mentalitet onda svake godine ili ne obezbjediš evropu ili ispadneš u prvom kolu.
Hajp se stvori za duplu krunu sa tim nekim pojacanjima.
U ove 3-4 godine svaka naša sezona je ovako išla:
- Dupla kruna (onda poslije 15-tak kola, prekriženo), pa ti ostane Kup
- Kup (onda četvrtfinale - polufinale prekriženo), pa ti ostane Evropa
- Evropa ???? (Staviš je pod upitnik jer ne znaš da li ces je ostvariti ili ne ili ces ovisiti o drugim klubovima)
Mi moramo "smiriti loptu", jer evo kako sam popratio ovaj forum, Rožman ako ne uzme prvo mjesto sa 20 bodova prednosti do Decembra i on ce otici zbog tog svog pritiska što mi kao navijaci pravimo.