killafrommanilla je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:27
tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:17
nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 00:10
Jesu pali su, a ev i da se prisjetimo
Ovaj tjedan se i ovo vraca ako neko ujutro ustane kriziran.

Pripazite malo na "vodje". Il im nabavite dobru robu il premjestajte transparente. Za malo droge ljudi svasta otkrivaju.
I prestanite ponavljati glupu pricu o puskama i pistoljima, i kako bi se svaka grupa mogla ugasiti na taj nacin. To je istina, ali oruzje niko nije koristio i zato probajte neku drugu pricu. Eto cak je ok da se zadrzimo na tome da nije ok upast u iznajmljenu kucu u 3ipo. Al sa oruzjem postajete presmjesni
Tuta i ja sam te pitao nesto. Sacekusa i pljacka, moze li se razlikovati
Nisam vidio.
Izvini, ali ja te pojmove ne mogu i ne zelim isto tumaciti kada se radi o navijackom svijetu i kada se desi medju "normalnim" ljudima.
Ima razlike naravno, al u ovoj konkretnoj situaciji razlika je mizerna.
Kopkali ste gdje ne treba(ne ti, ne ja, ne vjerujem da si u tom svijetu), i reakcija je bila takva kakva je. U prvom momentu bi covjek zaista povjerovao u sve sto ste napisali..jer razumljivo probas na bilo koji nacin saprat sramotu. Te placenici, te pistolji, te ov, te ono..i onda svakim danom pomalo krenu izlaziti nove informacije. Jos nikakvog dokaza nema o navodnom oruzju, majka i sestra vec otpadaju iz price, kuca rentana, snimci rezani....Na kraju ce ispast akcija u rangu moleraja.
Al eto..Iako su i jedni i drugi ispali smjesni, Ultrasi ako su vise ultrasi, nisu napravili nijedan nepotreban izlet u javnost..niti da se pravdaju niti da se vade. U sjeni i tisini sve odradjeno. Dobili smo jedan video trofeja i to je to..
Red Army? Ne znam ko vam vodi onu stranicu na fejsu, al netko ozbiljan sigurno ne..Sigurno neko iz ove nove 'tik tok generacije' ko zeli da se odma sve vidi na drustvenim mrezama
Gasite obe grupe, pocnite ispocetka..ali jbg to se nece desit, htjeli ne htjeli bit cemo svi predmet ismijavanja neko vrijeme