Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako sad 1312 a tu bila porodica od ovog momčića, maltretirani vezani tata mama sestra baka, desio se napad na porodicnu kucu ? Sta se lazi i spina plasiralo ovdje za kratko vrijeme jbt led .. Ne zna se ko dublje tone i guši se od silnih lazi.
-
- Kontakt:
Ima li iko iz RA da izda zvanicno saopstenje?
-
- Kontakt:
Znam ja šta je to,al ako pričamo o svijetu navijača,a ovde se trubi već 2-3 dana da o svemu suprotnom od toga,onda to nema veze sa tim nego sa tim običnim životom.kupus army je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:18ACAB, makar bi to trebali znati.GradKamena2 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:15Može li mi neko objasnit zašto bi policija išta istraživala ako nema nikakve prijave za to djelo?
Jel realno vi mislite da se stvarno desila oružana pljačka i nasilje te vrste da to nebi niko prijavio policiji od tih ukućana?
Odma da kažem ne sporim da se desio upad u stan ali druge vrste da mi se nebi neki nakačili ovde da negiram da je išta bilo.
I zašto nije prijavljen i ovaj upad ako se smatra krađom,čega se boji vlasnik kuće,ili čega se boji vrh RA, ili smatraju da su ispali obični glupani kao i ovi prije mjesec dana?
Ja znam da meni neko upadne u ova doba u kuću i izvrši ovo i odnese bilo šta,makar to bile gaće prijavio bi svim institucijama kojim trebam.
- kupus army
- Kontakt:
Nemam ja pojma za stav RA, ali da prijave odmah bi bilo navijaci prijavljuju policiji.RubikovaKocka je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:26Kako sad 1312 a tu bila porodica od ovog momčića, maltretirani vezani tata mama sestra baka, desio se napad na porodicnu kucu ? Sta se lazi i spina plasiralo ovdje za kratko vrijeme jbt led .. Ne zna se ko dublje tone i guši se od silnih lazi.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
Ovdje vas par zadnjih sto pisete napisali ste toliko gluposti i neistina normalno da nece nitko prijaviti policiji jer to navijaci ne rade to je neka vrsta kodeksa .....
Drugo niti je onaj mali prije mjesec dana ikoga projavii tako nije ni ovaj iz Brankovca . Na osnovu čega bi policija trebala djelovati ?
Vidi se da vas velika većina ovdje nije nikad bila dio neke navijačke grupe niti imate pojma o tome.
Drugo niti je onaj mali prije mjesec dana ikoga projavii tako nije ni ovaj iz Brankovca . Na osnovu čega bi policija trebala djelovati ?
Vidi se da vas velika većina ovdje nije nikad bila dio neke navijačke grupe niti imate pojma o tome.
-
Debilu nikakve porodice tu nije bilo ne lupetajRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:26Kako sad 1312 a tu bila porodica od ovog momčića, maltretirani vezani tata mama sestra baka, desio se napad na porodicnu kucu ? Sta se lazi i spina plasiralo ovdje za kratko vrijeme jbt led .. Ne zna se ko dublje tone i guši se od silnih lazi.
-
- Kontakt:
Zvanicno saopstenje ti je video na stranici grupe, nista drugo ti ne treba nit se treba kome pravdat, nema veze s navijackom akcijom i to je to. Ne mogu ja sad tebi( uzimam primjer tebe jer tebi pisem) ili nekom od vas ovde koji ne vide tribine, ne poznaju taj svijet objasniti kako je ovo mafijaski a ono navijacki. Kazem ti RA je mogao prije par mjeseci upast u stan momku koji je svaki put vracao transove kuci i uzet mu sve, al nije jer je to ispod časti, morala i svega drugog. Odradilo se navijacki u povratku s tekme i to je to.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Dobro brate al majke ti kako je moguce da vam je sve zivo na istom mjestu? Pa tako ste njima odradili devet krpa a sad na istu foru vi zijanite svu ogradu?RodjeniiBrato je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:20Zvanicno saopstenje ti je video na stranici grupe, nista drugo ti ne treba nit se treba kome pravdat, nema veze s navijackom akcijom i to je to. Ne mogu ja sad tebi( uzimam primjer tebe jer tebi pisem) ili nekom od vas ovde koji ne vide tribine, ne poznaju taj svijet objasniti kako je ovo mafijaski a ono navijacki. Kazem ti RA je mogao prije par mjeseci upast u stan momku koji je svaki put vracao transove kuci i uzet mu sve, al nije jer je to ispod časti, morala i svega drugog. Odradilo se navijacki u povratku s tekme i to je to.
To je ono sto raja nikako ne moze da shvati
-
- Kontakt:
Ne lupetam ja glupko, nego tvoje komsije. Ti ne kontas da je ovo bilo ironicno, ali ok.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:18Debilu nikakve porodice tu nije bilo ne lupetajRubikovaKocka je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:26Kako sad 1312 a tu bila porodica od ovog momčića, maltretirani vezani tata mama sestra baka, desio se napad na porodicnu kucu ? Sta se lazi i spina plasiralo ovdje za kratko vrijeme jbt led .. Ne zna se ko dublje tone i guši se od silnih lazi.
-
RodjeniiBrato je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:20Zvanicno saopstenje ti je video na stranici grupe, nista drugo ti ne treba nit se treba kome pravdat, nema veze s navijackom akcijom i to je to. Ne mogu ja sad tebi( uzimam primjer tebe jer tebi pisem) ili nekom od vas ovde koji ne vide tribine, ne poznaju taj svijet objasniti kako je ovo mafijaski a ono navijacki. Kazem ti RA je mogao prije par mjeseci upast u stan momku koji je svaki put vracao transove kuci i uzet mu sve, al nije jer je to ispod časti, morala i svega drugog. Odradilo se navijacki u povratku s tekme i to je to.
Ovo je komedija šabani uvijek bili i ostali

UZP jurisnicI i faisti i se posluzili metodama iz 1993. da spasavaju popisani obraz pred frustriranim pucanstvom.
Fasisti bez muda i casti se ne mogu pozivati na kodekse.
NO PASARAN.. RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA
"Savinović i još trojica pripadnika HVO-a tada su provalili u stan čija je vlasnica bila Nada Franjo, gdje je bilo više osoba bošnjačke nacionalnosti.
Iz stana su odveli pet osoba među kojima su bile četiri žene te jednu bebu. Odvedene žene i beba kasnije su pronađene mrtve na lokalitetu Bijelog brijega"
Fasisti bez muda i casti se ne mogu pozivati na kodekse.
NO PASARAN.. RED ARMY PRESTATI NECE NIKADA
"Savinović i još trojica pripadnika HVO-a tada su provalili u stan čija je vlasnica bila Nada Franjo, gdje je bilo više osoba bošnjačke nacionalnosti.
Iz stana su odveli pet osoba među kojima su bile četiri žene te jednu bebu. Odvedene žene i beba kasnije su pronađene mrtve na lokalitetu Bijelog brijega"
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Postavite formulaciju ovako zasto ljudi od puta kad su znali gdje se nose krpe nisu sacekali momka u avliji i uzeli mu sve krpe sa ograde i bilo bi 1-1. Isto tako sta mislite da je RA u sacekusi upao onom momku u stan, sta mislite da nije imao jos transova ? Zar mislite da lik koji nosi citavu ogradu za jedne utakmice u stanu nema jos transova ? Ma hajteee molim vas. Tako da stavljanje jednakosti je ne moguce, zar stvarno ljudi od puta nisu imali daMu da sacekaju momka i uzmu mu na isti nacin, nego se moralo u 3,30 provaljivat u kucu kao pravi lopovi ? Samo realni budite
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- luckystrike
- Kontakt:
A i korov brzo raste.
Ovo sto su putari uradili je klasicno razbojnistvo,tj teska kradja.
Ovo je kao kad ti auto ukradu,kupis novo i picis dalje.
Sellam
Ovo je kao kad ti auto ukradu,kupis novo i picis dalje.
Sellam
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Oni tukuuu bezbolnim palicama u glavu te bijuopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:24Postavite formulaciju ovako zasto ljudi od puta kad su znali gdje se nose krpe nisu sacekali momka u avliji i uzeli mu sve krpe sa ograde i bilo bi 1-1. Isto tako sta mislite da je RA u sacekusi upao onom momku u stan, sta mislite da nije imao jos transova ? Zar mislite da lik koji nosi citavu ogradu za jedne utakmice u stanu nema jos transova ? Ma hajteee molim vas. Tako da stavljanje jednakosti je ne moguce, zar stvarno ljudi od puta nisu imali daMu da sacekaju momka i uzmu mu na isti nacin, nego se moralo u 3,30 provaljivat u kucu kao pravi lopovi ? Samo realni budite

-
- Kontakt:
Nasi cekaju gradski derbi da se pali sve na prvoj domacoj protiv Zrinjskog, zar nije tako veca draz da palis pred njihovim ocima? Drugo je sto oni ne mogu docekati pa ce paliti odmah u srijedu, barem su tako najavili.Beduin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:12Pa nisu UM ovo uradili, nego Ljudi od puta. Valjda.donDondon je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:45posto vidim ima upucenih
ako su ultrasi ugaseni kako je moguce da su onda akcijali na RA
jel to znaci ako neku grupu ugasis onda se moras plasiti cijeli zivot te grupe da te oni ne ugase
jel onda mozes ocekivati upade na posao,dok si u setnji sa roditlejima,djevojkom,zenom,djecom,mozes ocekivati ulete na vikendicu kucu stan
pa to vise nije navijanje ,svijet navijaca
to je svijet kiminalaca
Sa druge strane Ultrasi jos nisu ugaseni, ne znam zasto RA nije zapalila im udarni i tako i definitivno stavila tacku na "i", gdje nemas sanse povratiti svoj trans. Presmijesni i neozbiljni su ispali.
Ne znam koliko je istina, ali sam cuo da ce Ljudi od puta zapaliti transove Dead Army-ja i da nece biti razmjene nikakve.
Vrlo moguce da ce se Ultrasi ponovo aktivirati u srijedu i okaciti svoj udarni trans sto mi je realno preglupo. Znaci RA kaze gasimo se i nakon mjesec, dva tri nebitno presretnu momke iz UM ili im opljackaju stan, ukradu transove i kazu eh mi smo opet RA, ovim cinom smo se oprali i nastavljamo gdje smo stali.
-
- Kontakt:
Ta mantra Sagolja i ekipe gdje su pisali da je taj clan ljudi od puta u komi je bas komicna a da nista nema u biltenu. Zar svako normalan ne zna da kad dodjes u bolnicu kao sto je CUM i gdje imas vidne ozlijede doktor po sluzbenoj duznosti mora zvat policiju. Za upad u kucu ne mora se po sluzbenoj duznosti praviti zapisnik osim ako ti sam ne prijavis. Od svih debila ti si najveci, pozdrav SagoljevacSokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:27Oni tukuuu bezbolnim palicama u glavu te bijuopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:24Postavite formulaciju ovako zasto ljudi od puta kad su znali gdje se nose krpe nisu sacekali momka u avliji i uzeli mu sve krpe sa ograde i bilo bi 1-1. Isto tako sta mislite da je RA u sacekusi upao onom momku u stan, sta mislite da nije imao jos transova ? Zar mislite da lik koji nosi citavu ogradu za jedne utakmice u stanu nema jos transova ? Ma hajteee molim vas. Tako da stavljanje jednakosti je ne moguce, zar stvarno ljudi od puta nisu imali daMu da sacekaju momka i uzmu mu na isti nacin, nego se moralo u 3,30 provaljivat u kucu kao pravi lopovi ? Samo realni budite![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- FKSDoGroba
- Kontakt:
UZM je prošlost. Oni su sada LJUDI OD PUTAMostarskiSin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:28Nasi cekaju gradski derbi da se pali sve na prvoj domacoj protiv Zrinjskog, zar nije tako veca draz da palis pred njihovim ocima? Drugo je sto oni ne mogu docekati pa ce paliti odmah u srijedu, barem su tako najavili.Beduin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:12Pa nisu UM ovo uradili, nego Ljudi od puta. Valjda.donDondon je napisao/la: ↑06 maj 2024, 08:45posto vidim ima upucenih
ako su ultrasi ugaseni kako je moguce da su onda akcijali na RA
jel to znaci ako neku grupu ugasis onda se moras plasiti cijeli zivot te grupe da te oni ne ugase
jel onda mozes ocekivati upade na posao,dok si u setnji sa roditlejima,djevojkom,zenom,djecom,mozes ocekivati ulete na vikendicu kucu stan
pa to vise nije navijanje ,svijet navijaca
to je svijet kiminalaca
Sa druge strane Ultrasi jos nisu ugaseni, ne znam zasto RA nije zapalila im udarni i tako i definitivno stavila tacku na "i", gdje nemas sanse povratiti svoj trans. Presmijesni i neozbiljni su ispali.
Ne znam koliko je istina, ali sam cuo da ce Ljudi od puta zapaliti transove Dead Army-ja i da nece biti razmjene nikakve.
Vrlo moguce da ce se Ultrasi ponovo aktivirati u srijedu i okaciti svoj udarni trans sto mi je realno preglupo. Znaci RA kaze gasimo se i nakon mjesec, dva tri nebitno presretnu momke iz UM ili im opljackaju stan, ukradu transove i kazu eh mi smo opet RA, ovim cinom smo se oprali i nastavljamo gdje smo stali.

-
- Kontakt:
Cekaj, ajd ovako, objektivno. Ovo nije bila porodicna i privatna kuca nego iznajmljen apartman gdje su se cuvale sve krpe.
Da li bi recimo hz iskoristile ovakvu glupost i idiotizam manijaka, upali i uzeli im sve sto imaju ? Reci mi samo iskreno ?
Pa očigledno da ne znas kako sistem funkcioniše. Postoji nesto sto se zove "sluzbena duznost", sto ne mora niko da prijavi da bi se reagovalo. Napadi na licnu imovinu spada u to.GradKamena2 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:15Može li mi neko objasnit zašto bi policija išta istraživala ako nema nikakve prijave za to djelo?
Jel realno vi mislite da se stvarno desila oružana pljačka i nasilje te vrste da to nebi niko prijavio policiji od tih ukućana?
Odma da kažem ne sporim da se desio upad u stan ali druge vrste da mi se nebi neki nakačili ovde da negiram da je išta bilo.
I zašto nije prijavljen i ovaj upad ako se smatra krađom,čega se boji vlasnik kuće,ili čega se boji vrh RA, ili smatraju da su ispali obični glupani kao i ovi prije mjesec dana?
Ja znam da meni neko upadne u ova doba u kuću i izvrši ovo i odnese bilo šta,makar to bile gaće prijavio bi svim institucijama kojim trebam.
Moze li samo informacija, sta, ko, zasto su ti "Ljudi od puta", kako vec? Vidim ceato se pominju.
Pa valjda je i "iznajmljeni apartman" necije vlasnistvo? Ti kad iznajmis nesto imas vlasnistvo nad tim u odrdjenom periodu a sve i da nemas, ima pravi vlasnik.RubikovaKocka je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:32Cekaj, ajd ovako, objektivno. Ovo nije bila porodicna i privatna kuca nego iznajmljen apartman gdje su se cuvale sve krpe.
Da li bi recimo hz iskoristile ovakvu glupost i idiotizam manijaka, upali i uzeli im sve sto imaju ? Reci mi samo iskreno ?
Zadnja izmjena: Sektor10, dana/u 07 maj 2024, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 12 gostiju.