RodjeniiBrato je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:53Sto bi rekao Mulalic ne moze zena bit malo trudna, tako i navijacka skupina isto.

RodjeniiBrato je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:53Sto bi rekao Mulalic ne moze zena bit malo trudna, tako i navijacka skupina isto.
A cekaj vi vjerujete sve sto procitate od mongoloida ovdje sa foruma i sa drustvenih mreza? Pa u nasoj drzavi opcenito sta god da se desi svaka osoba nadoda po 2-3 rijeci i ode to u nedogled. Ispade da ste vi jos gori sto se hvatate za te komentare. Procitaj, nasmijesi se dobro i iskuliraj tetkice sa drustvenih mrezatutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:01Vendetta zasto lazes? Od prvog momenta je napisano da je momak sacekan u haustoru, dobio degenek zavrsio na cumu i oteti transparenti.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:55Ma lažete vi dobro, i jedni i drugi. I vi ste spinovali da su s oružjem upali vasem momku u stan i pokrali transove, a onda odjednom taj momak završi u komi, i nekim cudom to niko ne prijavi policiji, a ispada da se momku bore za život...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:49Mitomani, niko da mi odgovori gdje su nestali majka i sestra iz "obiteljske kuce". Zasto to niko vise ne spominje? Sta se probalo sa plasiranjem te price?
Propade ta prica, propade prica o placenicima, propade prica o oruzju(mada se to jos proba provuc), preostalo je jos samo ovo: nije ok upast u kucu u 3ipo ujutro. Cak vise nije ni obiteljska
Nikakvo oruzje nije spominjano ni stan.
Dok ovde imamo placenike iz crne gore i dubrovnika, puske, pistolje, dronove, uplakanu majku i sestru koji su jos zavezani i pokriveni dekom, obiteljsku kucu koja ipak na kraju nije obiteljska...jel treba dalje od ovoga. Zanima me razlog uplitanja imaginarne porodice u citavu pricu..zasto? da se neko sazali malo vise?
Momak je udaren teleskopom po glavi i našutiran na podu jos uzeta mu je torba i ovi su nabrali on je krenuo za njima i onesvjestio se na stepenicama to ti je istina19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:55Ma lažete vi dobro, i jedni i drugi. I vi ste spinovali da su s oružjem upali vasem momku u stan i pokrali transove, a onda odjednom taj momak završi u komi, i nekim cudom to niko ne prijavi policiji, a ispada da se momku bore za život...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:49Mitomani, niko da mi odgovori gdje su nestali majka i sestra iz "obiteljske kuce". Zasto to niko vise ne spominje? Sta se probalo sa plasiranjem te price?
Propade ta prica, propade prica o placenicima, propade prica o oruzju(mada se to jos proba provuc), preostalo je jos samo ovo: nije ok upast u kucu u 3ipo ujutro. Cak vise nije ni obiteljska
Daj sliku gdje su službeno ugašeni gdje su zapaljene zastave,zar to ne ide tako ?FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:32UZM je prošlost. Oni su sada LJUDI OD PUTAMostarskiSin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:28Nasi cekaju gradski derbi da se pali sve na prvoj domacoj protiv Zrinjskog, zar nije tako veca draz da palis pred njihovim ocima? Drugo je sto oni ne mogu docekati pa ce paliti odmah u srijedu, barem su tako najavili.Beduin je napisao/la: ↑07 maj 2024, 08:12
Pa nisu UM ovo uradili, nego Ljudi od puta. Valjda.
Sa druge strane Ultrasi jos nisu ugaseni, ne znam zasto RA nije zapalila im udarni i tako i definitivno stavila tacku na "i", gdje nemas sanse povratiti svoj trans. Presmijesni i neozbiljni su ispali.
Ne znam koliko je istina, ali sam cuo da ce Ljudi od puta zapaliti transove Dead Army-ja i da nece biti razmjene nikakve.
Vrlo moguce da ce se Ultrasi ponovo aktivirati u srijedu i okaciti svoj udarni trans sto mi je realno preglupo. Znaci RA kaze gasimo se i nakon mjesec, dva tri nebitno presretnu momke iz UM ili im opljackaju stan, ukradu transove i kazu eh mi smo opet RA, ovim cinom smo se oprali i nastavljamo gdje smo stali.![]()
Izvini, to nije tačno. Pacijent kad dođe u ustanovu sa vidljivim povredama koje ukazuju na nasilje/tuču i ako pacijent kaže da je pao ili to je subjektivni iskaz pacijenta. Onda se piše objektivni nalaz, odnosno ono što ljekar smatra da se zaista desilo. U svakom slučaju je obavezan zovnuti policiju, pa to i čini. Pacijentove izjave u objektivnom nalazu nemaju veliku ulogu. Također nemaju veliku ulogu ni u eventualnom policijskom uviđaju i sudskom odlučivanju. Tako da tvoje tvrdnje nisu tačne.Suvorov je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:03Jok, doktor ili tehnicar te pita odakle poticu povrede.opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:30Zar svako normalan ne zna da kad dodjes u bolnicu kao sto je CUM i gdje imas vidne ozlijede doktor po sluzbenoj duznosti mora zvat policiju.
Ako mu kazes tuca, saobracajka itd. zvace policiju.
Ako kazes da si sam pao niz stepenice, nikom nista.
Znaci nece zvati policiju cim vidi povrede.
Ajde priznaj da kada otvoriš oči ujutro ukaže ti se grb Borca !?
Mislio sam na sami tok svega, ako nista bar da pobiju ili potvrde ove price o vezivanju porodice, pistolji.. ili je to kuca koju RA renta. Na to sam mislio. Za sve ostalo kako se desilo, ima snimak naravnoRodjeniiBrato je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:20Zvanicno saopstenje ti je video na stranici grupe, nista drugo ti ne treba nit se treba kome pravdat, nema veze s navijackom akcijom i to je to. Ne mogu ja sad tebi( uzimam primjer tebe jer tebi pisem) ili nekom od vas ovde koji ne vide tribine, ne poznaju taj svijet objasniti kako je ovo mafijaski a ono navijacki. Kazem ti RA je mogao prije par mjeseci upast u stan momku koji je svaki put vracao transove kuci i uzet mu sve, al nije jer je to ispod časti, morala i svega drugog. Odradilo se navijacki u povratku s tekme i to je to.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ISTINA BY: S.Sagolj.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:14Momak je udaren teleskopom po glavi i našutiran na podu jos uzeta mu je torba i ovi su nabrali on je krenuo za njima i onesvjestio se na stepenicama to ti je istina19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:55Ma lažete vi dobro, i jedni i drugi. I vi ste spinovali da su s oružjem upali vasem momku u stan i pokrali transove, a onda odjednom taj momak završi u komi, i nekim cudom to niko ne prijavi policiji, a ispada da se momku bore za život...tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:49Mitomani, niko da mi odgovori gdje su nestali majka i sestra iz "obiteljske kuce". Zasto to niko vise ne spominje? Sta se probalo sa plasiranjem te price?
Ljekar ima zadatak da lijeci, a ne da misli sta je bilo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:21Izvini, to nije tačno. Pacijent kad dođe u ustanovu sa vidljivim povredama koje ukazuju na nasilje/tuču i ako pacijent kaže da je pao ili to je subjektivni iskaz pacijenta. Onda se piše objektivni nalaz, odnosno ono što ljekar smatra da se zaista desilo. U svakom slučaju je obavezan zovnuti policiju, pa to i čini. Pacijentove izjave u objektivnom nalazu nemaju veliku ulogu. Također nemaju veliku ulogu ni u eventualnom policijskom uviđaju i sudskom odlučivanju. Tako da tvoje tvrdnje nisu tačne.Suvorov je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:03Jok, doktor ili tehnicar te pita odakle poticu povrede.opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 09:30Zar svako normalan ne zna da kad dodjes u bolnicu kao sto je CUM i gdje imas vidne ozlijede doktor po sluzbenoj duznosti mora zvat policiju.
Ako mu kazes tuca, saobracajka itd. zvace policiju.
Ako kazes da si sam pao niz stepenice, nikom nista.
Znaci nece zvati policiju cim vidi povrede.
Dakle, ako ti dođeš sa šljivom ispod oka i slomljenim nosom u ustanovu i kažeš da si pao niz stepenice, ja ću zapisati tvoj navod, ali ću u nalazu napisati da povrede odgovaraju nasilju, tuči, udarcu i sl. i obavijestiti policiju.
Zašto pričaš nešto kad veze nemaš?
Stani dok objave bilans stanja i uspjeha, u njemu je sadrzano sve drugo. Na stranu sto je najveca stavka prihodi iz budzetaitatabisine je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:19Zeljo me je zaista iznenadio sa ovolikim plusom. Kada se sve sabere zaista puno znaci izlazak u evropu. Ove godine cemo osjetiti ne igranje evrope, pa se nadam da ce nasi pametno investirati ovaj novac kako bi sljedece sezone bili jedan od 4 kluba koja ce izaci u evropu.
Cekamo Izvjestaje od ostalih klubova