bagniadiluca je napisao/la: ↑07 maj 2024, 11:32Vjeruj mi da smo mi stroj tek kad nemamo protekciju, vjeruj mi da se mi u evropi nikada nismo obrukali osim jednom protiv onog Linfilda i vjeruj mi da ti se iskreno zahvaljujem, a ne samo tebi nego i ostalim većinom Pitarima što se toliko brinete za BoracLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:57a jes sramota zemljace, da i u ovoj fazi prvenstva 3 kola pred kraj morate zasiljiti penaltik u prvoj minuti.bagniadiluca je napisao/la: ↑07 maj 2024, 10:27
Ajde priznaj da kada otvoriš oči ujutro ukaže ti se grb Borca !?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje nije smijesno. Po dosadasnjem sudjenju, mijenjanju domacinstva, sudijsku protekciju ste do sada trebali biti stroj, kaznena ekspedicija.. ali, jok 30. kolo i dalje biciklo na pomocne tockove. Vjeruj mi na rijec, rasut ce vas malo ozbiljnija ekipa u evropi samo zato sto necete imati sudjenja kakvo imate u ligi.
Sudija nek ima ujednacen kriterij i vi ste donji. Necete se snaci bez topalovica, halkica, musa, kazlagica vjeruj.. eto zivi bili.
Nek se i ova mucna i crna sezona zavrsi..![]()
![]()
![]()
ebiga, nismo mi džaba bili braća
![]()
vdijet cemo kako cete se prilagoditi. Valja Herreru obuzdati, covjek se tek navikao. Nema na cemu, nek je sretno!