FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Celik ko Van Dijk izgleda u ovim juniorima, ne urekao se on i Buljubasic bi mogli bas karijeru napraviti, samo da ih zdravlje posluzi.
Nevjerojatni su
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Prvo pretkolo je zabrana
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Proslu u krupi i nije bas izgledao, ali ocekivano, tesko se vrstiti nazad i biti glavom u utakmici...
Ne svhatam malo ovu igru bez da bekovi se podizu naprijed ... Br.11 ne shvatam poziciju koju igra i opcenitto je par kola u losoj bas formi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kaže mi danas jedan haver, štrumf, na kraju sezone idu Mirvić i Ibričić, mijenjaju ih druga dva lika, Rožmana mijenja Musemić, još se Bogom kune. Dokle su spremni ići...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovaj spic se ko trudi i izgleda onako centarforski, al bas je odsjecen. Je li ova 10 taj nurkovic? Puno zuji ali malo meda daje, barem do sada.
do kraja prvenstva ovo sta je ostalo 3 utakmice, Celik treba odograti sve utakmice, Nurkovic i Ploco minimalno da dobijaju pola sata po utakmici.
-
- Kontakt:
Ne ide Mirvić,moguće da se imenuje novi predsjednik,ali se nemoj iznenaditi ako odu Ibričić i Rožman.
-
- Kontakt:
I ja sam to nacuo i to jako dobar izvor al nisam htjeo pisati jer nema mi nimalo logike i konto laze me lik.Info od prije 10 danaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 maj 2024, 17:54Ne ide Mirvić,moguće da se imenuje novi predsjednik,ali se nemoj iznenaditi ako odu Ibričić i Rožman.
Glupost teska bi bila nadam se da lupaju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Juniori nisu ništa bolji od Slobode, dodta grešaka prave i djeluju ne povezano.
-
- Kontakt:
Mozel ovaj Van Persie za spica na ljeto https://www.transfermarkt.com/martijn-k ... ler/377729
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma besmisleno...
Rozman prezivio i losu igru i lose rezultate i debakl u derbiju i losu atmosferu da bi mu se na kraju dao otkaz pred Europu i sve jovo nanovo, bas nema logike.
Ako to naprave nek vrate Mirzu, Repuha i ostale mahalase i nek nas pokopaju, za bolje i nismo.
Nista protiv vas par koji ste to prenijeli samo mi nelogicna prica kao da se namjerno spinuje od strane dusmana.
@mnon46 hvala legendo
Rozman prezivio i losu igru i lose rezultate i debakl u derbiju i losu atmosferu da bi mu se na kraju dao otkaz pred Europu i sve jovo nanovo, bas nema logike.
Ako to naprave nek vrate Mirzu, Repuha i ostale mahalase i nek nas pokopaju, za bolje i nismo.
Nista protiv vas par koji ste to prenijeli samo mi nelogicna prica kao da se namjerno spinuje od strane dusmana.
@mnon46 hvala legendo
90!
Ko je ova 7 u juniora? Već dvije greške pravi a mogli smo dobru šansu kreirati.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne znam vala nisam ni ja pametan da kažem šta bi najbolje bilo uraditi.
Da je dobra sezona i igra moramo biti realni nije, izlazak u Evropu imamo jer su ekipe iznad nas uradile ono što mi nismo i plasirali se u finale kupa, da se to nije desilo mi Evrope vidjeli ne bi što je baš poražavajuće.
Ako se planira neki razilazak zbog nezadovoljstva onda je meni lično bolje da to bude odmah po završetku sezone jer ako će se kao istrpiti da vidimo kako ćemo Evropu odigrati pa otpustiti i onda novog ganjati a da nije prošao pripreme niti skautirao igrače za svoj sistem igre ne gine nam ista muka i sezona kao ova.
Samo ne znam koje ime bi i volio više toliko se imena spominjalo i toliko ih je prošlo kroz našu ligu eto Bruno kod kona završi a mi ga neki prozivali čista nula bio.
Da je dobra sezona i igra moramo biti realni nije, izlazak u Evropu imamo jer su ekipe iznad nas uradile ono što mi nismo i plasirali se u finale kupa, da se to nije desilo mi Evrope vidjeli ne bi što je baš poražavajuće.
Ako se planira neki razilazak zbog nezadovoljstva onda je meni lično bolje da to bude odmah po završetku sezone jer ako će se kao istrpiti da vidimo kako ćemo Evropu odigrati pa otpustiti i onda novog ganjati a da nije prošao pripreme niti skautirao igrače za svoj sistem igre ne gine nam ista muka i sezona kao ova.
Samo ne znam koje ime bi i volio više toliko se imena spominjalo i toliko ih je prošlo kroz našu ligu eto Bruno kod kona završi a mi ga neki prozivali čista nula bio.
Jest on je to
40 Mehić Faris
3 Alajmović Elnes
6 Ignatkov Sergej
7 Pramenković Seid
9 Pločo Harun
10 Nurković Bakir K
11 Bezdrob Faruk
17 Čelik Nidal
24 Koso Bakir
31 Popović Sergej
50 Bošnjak Vlado
40 Mehić Faris
3 Alajmović Elnes
6 Ignatkov Sergej
7 Pramenković Seid
9 Pločo Harun
10 Nurković Bakir K
11 Bezdrob Faruk
17 Čelik Nidal
24 Koso Bakir
31 Popović Sergej
50 Bošnjak Vlado
Znam da je inače dobar ali danas u drugom već dvije neiskorištene dobre lopte je imao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, johntravolta123, Seipronto i 76 gostiju.