Ja znam da su sve naši , a ti sad očekuješ od mene da ti ja imena dadnem da se ti uvjeriš u to . Ako ti misliš da su neki plaćenici onda živi u zabludi i dalje .nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:54SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:48Majstore garantiram da su sve bili ljudi iz užeg kruga grupe nikakvi plaćenici . To s plaćenicima je jedna obična lažna konstrukcija . Najbolji dokaz toga je fizionomija i način oblačenja.nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:40
Tuti sam ponudio, nije odg, tebi cu ponuditi isto. Kad se sazna sve tacno, a zna se vec, al helenejse. Ukoliko i jedan od onih 5 likova sa snimka nije iz Mostara javno ces se ovdje izvinuti za sirenje dezinformacija o tome da niste angazovali placenike, a ako svaki od njih bude lokalni momak, tj. ako bude tacna tvoja tvrdnja da ste samo vi to isplanirali ja cu se vama izvinuti za tu dezinformaciju. Ja ti kazem da 2 od njih nisu odavde, mozda cak i vise, al 2 sigurno.
Ok, znaci neces. Ja sam ti ponudio ti odbio, nastavljamo po starom. Ja ti kazem da nisu svi lokalci, a ti vjeruj sta hoces. Zivio majstore![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijači Zrinskog nakon što su ostali bez glavih transparenata su se organizovali davali podršku svom klubu bez da su i u jednom momentu (koliko sam ja primjetio) spomenuli ili istakli neki natpis kojim se spominje navijačka grupa ultras, u tišini bez ikakve pompe osvetili su se za poniženje koje su oni doživljeli.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pijacari, dokle ste sa idejama sta je po kodexu? Imal sta da vas moze opravdati? I dokle ste sa izgovorima na koji nacin se smiju uzeti transparenti koje ponekad koristite?
-
- Kontakt:
Ko vi kabirijeve predake u koncetracionim logorima.Vjeverica777 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 17:40Spomeni malo i Grabovicu i Doljane red bi bio da znaš kako je tamo tvoja armija klala ...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Tačno se vidi da pojedinci koji pišu kako kodeks ne postoji i takve gluposti nikad nisu sjeli u bus sa ekipom nego su vrh glave odradili tu i tamo neko finale kupa, gostovanje u neku mirniju sredinu kolima ne dijeleći kop i sve dobro i loše što on nosi sa ekipom.
Kodeks dakle nije Biblija niti neka sveta knjiga, u ovim našim vukoj.ebinama ga definitivno nema u fizičkom obliku, ali isti možete naći istočno daleko od nas, u Poljskoj i Rusiji..Drugo, to što on ne postoji fizički ne znači da svaki iole ozbiljniji navijač ne zna šta on u svojoj osnovi sadrži, a to je da se ne tuku žene i balavurdija, da se ne skidaju kojekakve zastave i šalovi simpatizerima, da se ne puca na druge navijačke skupine, da se ne kupuju transovi od drugih skupina, da hinjski ne upadaš u tuđe objekte poslje/prije utakmice i tako KRADEŠ obilježja, ne bode se noževima itd itd
Na to se naravno mogu dodati i palice,kamenice i drugi rekviziti ali sa tim ćeš jako jako teško ubiti nekoga pa hajde to da preskočimo..Zašto je bitno da se pridržavamo kodeksa, prije svega da ne bi pala mrtva glava !
Ono što krasi ultra scenu jesu kojekakva skidanja transova kao što je onaj Vi nas mrzite...jedan primjer mangupluka, šmekerski odrađene akcije i tako..Da su makar Ultrasi na normala način saznali gdje su zastave pa i nekako, tu mi je RA ispao ok grupa, pratili i to je veliki dio folklora,ovako,kad svi znamo da je lokacija ili prodana ili odana pod velikim pritiskom meni muka neka bude..Obje sam grupe smatrao dobrim, nakon ovoga svega RA mi je malo pao u očima, a ove svakako nisam mogao smisliti pa mi eto razloga da mi padnu još niže, DNO DNA!
Kodeks dakle nije Biblija niti neka sveta knjiga, u ovim našim vukoj.ebinama ga definitivno nema u fizičkom obliku, ali isti možete naći istočno daleko od nas, u Poljskoj i Rusiji..Drugo, to što on ne postoji fizički ne znači da svaki iole ozbiljniji navijač ne zna šta on u svojoj osnovi sadrži, a to je da se ne tuku žene i balavurdija, da se ne skidaju kojekakve zastave i šalovi simpatizerima, da se ne puca na druge navijačke skupine, da se ne kupuju transovi od drugih skupina, da hinjski ne upadaš u tuđe objekte poslje/prije utakmice i tako KRADEŠ obilježja, ne bode se noževima itd itd
Na to se naravno mogu dodati i palice,kamenice i drugi rekviziti ali sa tim ćeš jako jako teško ubiti nekoga pa hajde to da preskočimo..Zašto je bitno da se pridržavamo kodeksa, prije svega da ne bi pala mrtva glava !
Ono što krasi ultra scenu jesu kojekakva skidanja transova kao što je onaj Vi nas mrzite...jedan primjer mangupluka, šmekerski odrađene akcije i tako..Da su makar Ultrasi na normala način saznali gdje su zastave pa i nekako, tu mi je RA ispao ok grupa, pratili i to je veliki dio folklora,ovako,kad svi znamo da je lokacija ili prodana ili odana pod velikim pritiskom meni muka neka bude..Obje sam grupe smatrao dobrim, nakon ovoga svega RA mi je malo pao u očima, a ove svakako nisam mogao smisliti pa mi eto razloga da mi padnu još niže, DNO DNA!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
- Kontakt:
Kada objasnite forsima isto to sto oni pokusavaju objasniti bice u redu.
I mostarske grupe ce nakon 20 godina se praviti da nije nista bilo da se to nije tada pikalo kao sto vi radite.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 07 maj 2024, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Pripazi se malo ako ides na Bulevar na pumpu, kazu mozes se kliznuti vrlo lahko pa ostati modar ne daj BozeSokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:58Ja znam da su sve naši , a ti sad očekuješ od mene da ti ja imena dadnem da se ti uvjeriš u to . Ako ti misliš da su neki plaćenici onda živi u zabludi i dalje .nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:54SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:48
Majstore garantiram da su sve bili ljudi iz užeg kruga grupe nikakvi plaćenici . To s plaćenicima je jedna obična lažna konstrukcija . Najbolji dokaz toga je fizionomija i način oblačenja.
Ok, znaci neces. Ja sam ti ponudio ti odbio, nastavljamo po starom. Ja ti kazem da nisu svi lokalci, a ti vjeruj sta hoces. Zivio majstore![]()

- Konigsblau
- Kontakt:
Ma realno RA su bili smijesna navijacka skupina, većina je bila iznenađena na njihovu krađu, a Ultrasi jos smijesnija kad su ovi uspjeli ugasit.gloryhunter je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:371. Transparenti i krpe su dignute u apartmanu u centru Mostara, nisu pale u nečijoj privatnoj kući ili stanu.
2. izgleda da je zadnji lik s videa(RA) što je izašao spavao za vrijeme akcije.... koji amaterizam haha
https://www.booking.com/hotel/ba/aparme ... ro.hr.html
Uništavanje terena je već druga priča.
Wir leben dich Schalke 04!
Znaci da ne tocimo vise gorivo na bulevaru?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- QUARTERBACK
- Kontakt:
eh da je devedesetka u RA sad bi slika s pumpe bila kako ceka Sokola 

-
- Kontakt:
Vasi su,bosnjacki hrvati,ali odavno ne zive vec ovdje,bolovanja i godisnje odmore uzimaliSokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:58Ja znam da su sve naši , a ti sad očekuješ od mene da ti ja imena dadnem da se ti uvjeriš u to . Ako ti misliš da su neki plaćenici onda živi u zabludi i dalje .nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:54SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:48
Majstore garantiram da su sve bili ljudi iz užeg kruga grupe nikakvi plaćenici . To s plaćenicima je jedna obična lažna konstrukcija . Najbolji dokaz toga je fizionomija i način oblačenja.

A sta kazu mama i sestra mu se pravo prepale pistoljaKonigsblau je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:16Ma realno RA su bili smijesna navijacka skupina, većina je bila iznenađena na njihovu krađu, a Ultrasi jos smijesnija kad su ovi uspjeli ugasit.gloryhunter je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:371. Transparenti i krpe su dignute u apartmanu u centru Mostara, nisu pale u nečijoj privatnoj kući ili stanu.
2. izgleda da je zadnji lik s videa(RA) što je izašao spavao za vrijeme akcije.... koji amaterizam haha
https://www.booking.com/hotel/ba/aparme ... ro.hr.html
Uništavanje terena je već druga priča.

Realno red barby su mahalski digli krpe, ali ih je hdz podmladak uzeo u produzecima ovom akcijom.
Realan rezultat 3:1 za hdz omladinu

menstrual
-
- Kontakt:
ne spominji im pumpuQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:22eh da je devedesetka u RA sad bi slika s pumpe bila kako ceka Sokola![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta bi sinoc na bulevaru pitam za ove sto navijaju za svinjski
-
- Kontakt:
Kakva bola imena, **** to, ja sam protiv toga da se spominje icije ime pa cak i nadimak ili inicijali, ne radi nas nego radi momaka i kod vas i kod nas. Znace se vrlo brzo i zvanicno, ja znam da nisu svi lokalni, a ti mozes tu pricu pricati nekome drugome, meni ne mozes. Zivi u zabludi i dalje.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:58Ja znam da su sve naši , a ti sad očekuješ od mene da ti ja imena dadnem da se ti uvjeriš u to . Ako ti misliš da su neki plaćenici onda živi u zabludi i dalje .nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:54SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:48
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:22eh da je devedesetka u RA sad bi slika s pumpe bila kako ceka Sokola![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moze li mi neki pripadnik RA objasniti kako su im uspjeli pronaci obje lokacije sa krpama? Ne mislim da se trebate gasiti jer ovo nije navijacki, ali opet mi nije jasno da uspiju otkriti obje lokacije.
Celik!3,2,2.
Odakle će znati, pitaj ga šta ima u Minkenu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- LamineDiarra
- Kontakt:
poimenično, bili su Deba, Grle, Bili, Žile, Manga, Krkan, Crni, Cigo, Šef, Rus, Čoki, Riba, Štrla, Stripy, Kinez, Johnny, Kare, Kina i Mali Zeus! ima li pitanja?nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:30Kakva bola imena, **** to, ja sam protiv toga da se spominje icije ime pa cak i nadimak ili inicijali, ne radi nas nego radi momaka i kod vas i kod nas. Znace se vrlo brzo i zvanicno, ja znam da nisu svi lokalni, a ti mozes tu pricu pricati nekome drugome, meni ne mozes. Zivi u zabludi i dalje.SokolPravde je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:58Ja znam da su sve naši , a ti sad očekuješ od mene da ti ja imena dadnem da se ti uvjeriš u to . Ako ti misliš da su neki plaćenici onda živi u zabludi i dalje .nekoIzMostara je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:54
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 17 gostiju.