FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisu ni zalužili.Loša igra,a očigledno da im je i klupa nikakva.Kasne izmjene koje ne donose ništa kad uđu.
Nurković se nudi na svaku loptu što je dobro ali ključnih pasova nema.
Pramenković ko i Suljić samo na desnu nogu se namješta.
Bezdrob ne zna ni šta igra.
Pločo bez lopti odsječen totalno.
Desni bek nije loš,lijevi tanak.
Dva puta u sezoni dobiješ Slobodu i izgubiš finale kupa,znači mentalna priprema nikakva.
Nurković se nudi na svaku loptu što je dobro ali ključnih pasova nema.
Pramenković ko i Suljić samo na desnu nogu se namješta.
Bezdrob ne zna ni šta igra.
Pločo bez lopti odsječen totalno.
Desni bek nije loš,lijevi tanak.
Dva puta u sezoni dobiješ Slobodu i izgubiš finale kupa,znači mentalna priprema nikakva.
Cudi me da niko nije spomenuo trenera Bratića kao janeza, skijaša, domžalizacija..... 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma treba Dženu vratiti. Tanko je ovo sve. On zna šta je Sarajevo! 

Raja, mišljenje o Čorluki iz Zrinjskog jer mu istice ugovor da nam bude lijevi bek?
Ili on ode negdje vani
Ili on ode negdje vani
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Kako lijevi Allaha ti?
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ova sezona ce bit odlicna ako zadrzimo trenera bar jos jednu godinu.Hz1946 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:15Ne znam vala nisam ni ja pametan da kažem šta bi najbolje bilo uraditi.
Da je dobra sezona i igra moramo biti realni nije, izlazak u Evropu imamo jer su ekipe iznad nas uradile ono što mi nismo i plasirali se u finale kupa, da se to nije desilo mi Evrope vidjeli ne bi što je baš poražavajuće.
Ako se planira neki razilazak zbog nezadovoljstva onda je meni lično bolje da to bude odmah po završetku sezone jer ako će se kao istrpiti da vidimo kako ćemo Evropu odigrati pa otpustiti i onda novog ganjati a da nije prošao pripreme niti skautirao igrače za svoj sistem igre ne gine nam ista muka i sezona kao ova.
Samo ne znam koje ime bi i volio više toliko se imena spominjalo i toliko ih je prošlo kroz našu ligu eto Bruno kod kona završi a mi ga neki prozivali čista nula bio.
Cilj je ostvaren 4 kola prije kraja (da vico nije uzo 3 boda) trener za to nije kriv
Da smo pobjedili borac igman (za bodove) gdje nam je sudija uzo 4 boda zvjezda bod zrinjski bod
Da smo prosli borac gdje nas je zalizano tele zaklalo za penal u bl a MUSA odsudio genocid sad bi rozman bio gvardiola.
Ekipa je sklopljena kao i svaka ekipa treba se doponit sa 2-3 igraca i to je to.
Neznam sta ste vi ocekivali od rozmana posebno kad imas sudjenje koje smo mi imali i posebno ziljkica zvanig gospod brate koji ti je miniro pripreme
Peneranda je podbacio ali on je igrac koji nije dosao rozmanovo ibricicevo zeljom, prozili su mu sansu i to je to
Greska rozmana ibricica matanovic i ne procjenjivanje srbijanca da je uljez.
Definitivno medju omjeri sa sve 3 ekipe ispred imamo jednak i bolji
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Upravo zbog navedenog i ne vjerujem u te price.Cora1946 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:07Ma besmisleno...
Rozman prezivio i losu igru i lose rezultate i debakl u derbiju i losu atmosferu da bi mu se na kraju dao otkaz pred Europu i sve jovo nanovo, bas nema logike.
Ako to naprave nek vrate Mirzu, Repuha i ostale mahalase i nek nas pokopaju, za bolje i nismo.
Nista protiv vas par koji ste to prenijeli samo mi nelogicna prica kao da se namjerno spinuje od strane dusmana.
@mnon46 hvala legendo
1946
- Rožman i Senijad bivši
- Mirvić napušta
Hoće još šta bit do petka?
- Mirvić napušta
Hoće još šta bit do petka?
- TurkishAirlines
Ko god misli da ce Mirvic ili ljudi koji vode Sarajevo povuci pametan potez, varate se.
Svjesno ili nesvjesno, ko te pita.
Dovoljno vremena je imao i nazalost dokazao da sport nije za njega.
Blamaza sto smo dozivili u njegovoj eri nismo sve zajedno imali od 46-te.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Malo gledam ove obajve dinama na dd, jbt jel se iko sječa još kad smo zadnji put dočekali naše igrače.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mire Pjanic 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne znam , ko bi mogao od juniora igrati za prvi tim ?
- skullcrusher
- Kontakt:
Bukv sve okej ne svadja se niko na forumu i dodju ovi sa stoposto provjerenim info da zakuhaju hahahah al uvijek je isto i uvijek se ljudi upecaju znaci svaki put kad nema nekih problema u klubu jave se ovakve osobe.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ma treba ga otjerati, milioneri su u redu da nas preuzmu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:54Ko god misli da ce Mirvic ili ljudi koji vode Sarajevo povuci pametan potez, varate se.
Ti i slicni tebi ima vas par samo lazete i unositi negativu a naivne budale vam vjeruju ovdje .
- napoleon72
- Kontakt:
Najidealnije bi bilo da se Mirvic samo skloni s pozicije, nek radi iz sjene i kupi eventualni kajmak, a da je nesposoban za fudbal, vala jest. Nek imenuje sposobnog covjeka i gleda tekme s Balija odnekle.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da ti olaksam ovaj airline dosad nijednu jedini rijec nije napisao u korist FKSsoe je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:31Ma treba ga otjerati, milioneri su u redu da nas preuzmu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑07 maj 2024, 19:54Ko god misli da ce Mirvic ili ljudi koji vode Sarajevo povuci pametan potez, varate se.
Ti i slicni tebi ima vas par samo lazete i unositi negativu a naivne budale vam vjeruju ovdje .
MIRVIC KAD GOD DA ODE NAVIJACI ZELJE a i ostali klubova zaklace 1000 ekika (kurbana) i uplatit 1000 hadzeva, i hiljadu katulika poslat kod pape da ih isprska vodom, posto je sirotinjstvo u pitanju ubacice 100 tinjak levata sa juga da novac naprose za te svrhe..
A kad Mirvic ode mi cemo zavrsit ko sad zeljko 10 mjesto i gdje ce nam bit derbi kad igraju sa goskom posusjem kad ih pobjedimo sa 1-0
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 07 maj 2024, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja sam mislio da mene ovaj lik bomba bezveze ali evo jos 3 lika prenijela ovdje.Cora1946 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 18:07Ma besmisleno...
Rozman prezivio i losu igru i lose rezultate i debakl u derbiju i losu atmosferu da bi mu se na kraju dao otkaz pred Europu i sve jovo nanovo, bas nema logike.
Ako to naprave nek vrate Mirzu, Repuha i ostale mahalase i nek nas pokopaju, za bolje i nismo.
Nista protiv vas par koji ste to prenijeli samo mi nelogicna prica kao da se namjerno spinuje od strane dusmana.
@mnon46 hvala legendo
Glupo bi bilo.Ja sam bio za to da se otjera poslije onog prvog ponizenja na grbavici ali odlucili su stati uz njega i podrzat cu to do kraja pa cemo vidjeti jesu li bili upravu.
Predaleko smo otisli da se sad razidjemo.Istrpio se kompletnu sezonu,stalo se uz njega poslije 4-5 poraza u nizu,sve zelje se ispunile i da sad sve to bacimo u bunar.Ako dodje novi trener idemo ovo ljeto sve jovo nanovo,krizaj 15 igraca dovodi 15 novi i trpi i njegove zamisli.
Da sam zadovoljan skroz nisam,da smo izborili Evropu nismo jer Siroki da je osvojio kup mi je sa ove pozicije gdje smo sad ne bi igrali.To je samo sreca nasa.Ali da treba Simon poceti novu sezonu treba.Jednostavno previse smo ulozili,cekali i trpili.
Ljetni rok,ljetne pripreme
Neka pocne novu sezonu pa ako na drugoj reprezentativnoj pauzi(10ak kola) ne budemo prvi uz apsolutnu dominaciju hvala lijepo i dovidjenja!Nema tu govora a jedino ispravno bi bilo
Bar da mozemo reci probali smo pa Boze moj.Vidjet cemo ima li sta od ovi prica iskreno se nadam da nema
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, WeekendOffender i 33 gosta.