Samo Vas troje nam trebate sad na ljeto da napadnemo i titulu i kup u narednoj sezoni
Kakvu titulu niste ispali ne mozete osvojiti 1. Ligu FBiH?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:08
Samo Vas troje nam trebate sad na ljeto da napadnemo i titulu i kup u narednoj sezoni
Zrinjski, Orašje!Hansestadt je napisao/la: ↑07 maj 2024, 13:49Sarajevo postavlja standarde domace lige. Cini mi se prva ekipa koja je napustila teren prije kraja utakmice.
A onaj zrak za puhanje guma pokvaren, a ovi se raskokodakali koda je ne znam sta. Jos kazu ne radi bankomat, ma nidje veze
opalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:41A onaj zrak za puhanje guma pokvaren, a ovi se raskokodakali koda je ne znam sta. Jos kazu ne radi bankomat, ma nidje veze

iznerviro se neki lik zbog zraka za puhanje guma sto ne radi izaso radnik s pumpe i nalupo ga bas nidje vezeopalaopala je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:41A onaj zrak za puhanje guma pokvaren, a ovi se raskokodakali koda je ne znam sta. Jos kazu ne radi bankomat, ma nidje veze
Ma Real dobija sigurno ,Bayern nije nešto ove godineexFighter1926 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 22:15Sta se predvidja za sutra, kontam ekstra tekma, a i ekstra posjeta, jedino ako ne bude prije nereda…![]()
Uzimaš pitare u usta, a svi znamo da iza Želje stoji politika bar jednako kao i za Veleža, samo za razliku od Veleža vi imate podršku i od Dode RSa. Sa druge strane Sarajevo totalno antipolotickog djelovanja i ti i dalje imaš potrebu da uzimaš Sarajevo u usta. To se zove kompleks u najmanju ruku.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:07Ra i velez kao operisani od politike , a svi znamo da ih poslednjih godina gura politika ovisno koje bude na vlasti, krenimo sa sda i Novalic, pa nip Konakovic i svi Gacani iz nipa ,pa onda sdp i Niksic. Samo prate stranku koja vlada.
Ali zato vazda ko fol ugrozeni i uz pitare najveci kmecavci u ligi.
HALO
da se bar igra jedna, jer trebaju produžeci, pa i penali da se sve popali.exFighter1926 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 22:15Sta se predvidja za sutra, kontam ekstra tekma, a i ekstra posjeta, jedino ako ne bude prije nereda…![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.