BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

SamoZeljo
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2011, 16:05

AmanijakzO je napisao/la:Večeras na Bilinom Polju naći će se skauti Arsenala, Chelseaja, Bayerna, Porta, Ajaxa, PSV-a, Lyona, Anderlechta, Valencije i mnogih drugih klubova.
8-)
Ja ne sumnjam u igrace, sigurno ce igrati i da nije tih skauta ali dodatni motiv je kad te gledaju velikani. ;)
Jedino se malo bojim Susica ali valjda ce i on konacno pokazati da nesto zna.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2011, 16:13

Eto, bit će i skauta, razlog više da naši Zmajevi daju maksimum sa svoje strane. Dosta je bilo polovičnih izdanja, vrijeme je da zablistamo kao što je to bilo protiv Estonije.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 mar 2011, 16:17

AulleTa je napisao/la:Eto, bit će i skauta, razlog više da naši Zmajevi daju maksimum sa svoje strane. Dosta je bilo polovičnih izdanja, vrijeme je da zablistamo kao što je to bilo protiv Estonije.
Dosta je bilo vise da u odlucujucim utakmicama uvijek zakazemo(ne racunam Cirino vrijeme)! Idemo po pobjedu! :)

GAZI BOSNO(a Bogami i HERCEGOVINO) GAZI!

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 26 mar 2011, 16:36

Evo zovem jaru sad , on se vrzma oko stadiona , pije "gubar" :mrgreen: , kaze ludnica , prelijepo vrijeme i staro i mlado na ulicama , pjesma se cuje sa svih strana , nemozes da vjerujes ....

Samo strah me kad god se napuca ovako atmosvera , obicno se razocaramo , nadam se da grijesim pppp jezik pregrizo :mrgreen:
Čelik do bagro

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 26 mar 2011, 16:43

DdIiNnOo je napisao/la:Evo zovem jaru sad , on se vrzma oko stadiona , pije "gubar" :mrgreen: , kaze ludnica , prelijepo vrijeme i staro i mlado na ulicama , pjesma se cuje sa svih strana , nemozes da vjerujes ....

Samo strah me kad god se napuca ovako atmosvera , obicno se razocaramo , nadam se da grijesim pppp jezik pregrizo :mrgreen:
Razocara ce se svi, nezna ovaj PapKe sta ce da jede sutra a kamoli da zna vodit repku. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 26 mar 2011, 16:43

BegAx je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Eto, bit će i skauta, razlog više da naši Zmajevi daju maksimum sa svoje strane. Dosta je bilo polovičnih izdanja, vrijeme je da zablistamo kao što je to bilo protiv Estonije.
Dosta je bilo vise da u odlucujucim utakmicama uvijek zakazemo(ne racunam Cirino vrijeme)! Idemo po pobjedu! :)

GAZI BOSNO(a Bogami i HERCEGOVINO) GAZI!
Upravo tako, ne treba dozvoliti da se Danska ponovi !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 mar 2011, 16:43

Rumunski mediji i danas, kao i prethodnih dana, pomno prate dešavanja u našoj zemlji prije večerašnje utakmice između njihove i naše nacionalne vrste, u okviru kvalifikacija za Euro 2012. Izvještavaju o svakom koraku svojih nogometaša i novinara, ali i o našim nogometašima, navijačima i općenito o našoj zemlji. Malo toga pozitvnog smo uspjeli pronaći o nama u njihovim medijima. Uglavnom, pišu kako našim ulicama haraju navijači od kojih strahuje i lokalno građanstvo.

Portal ProSport.ro danas je objavio tekst o atmosferi koja vlada pred večerašnji susret. Kako navode, "neprijateljsko raspoloženje prema Rumunima osjetio je jedan rumunski novinar na sopstvenoj koži".

Navodno, novinara su jutros presrela dvojica muškarca na ulici u Zenici, maltretirali ga i oteli mu mobitel u momentu dok je telefonirao.

Provjerili smo ovu informaciju u zeničkom MUP-u, ali nam je dežurni operativni rekao da ovakve navode ne može potvrditi, niti negirati, jer policiji ništa nije prijavljeno.

Portal ProSport.ro navodi i to kako je jedan od muškaraca pokušao udariti novinara, ali je on zadržao prisebnost i otrčao do svojih kolega kako bi tražio pomoć.

"Novinar je pozvao s drugog telefona na ukradeni i zamolio da mu se telefon vrati. Kriminalci su tražili 100 eura u zamjenu za telefon i rekli mu da dođe sam, prijeteći da će koristiti oružje ako vide više od jedne osobe. U takvim okolnostima ukradeni telefon za novinara više nije bio važan, jer je otkrio da su 'odmetnici' na ulicama u Bosni stvarnost", navodeno je u tekstu rumunskog sportskog portala.

U istom tekstu situacija na bh. ulicama je opisana kao "carstvo terora", a "zbog bosanskih navijača koji čine zlo, drhte čak i mještani".

Prema mišljenju Rumuna i sam odlazak na utakmicu u našoj zemlji nosi sa sobom rizik i opasnost, bez obzira u kakvim uslovima se igra.

IZVOR: sa -x
Sport je lijek za tijelo i duh.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 16:44

Elegant je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:Večeras na Bilinom Polju naći će se skauti Arsenala, Chelseaja, Bayerna, Porta, Ajaxa, PSV-a, Lyona, Anderlechta, Valencije i mnogih drugih klubova.
8-)
Motiv vise za igrace da bolje igraju. :D

Mislim da Arsenal prati Emira, Chealse Pjanica ... itd.
ko to kaže, gdje piše ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2011, 16:44

Evo ja sad sa ulice :D

Oko stadiona je ludilo,legionari na drugoj ostali na trecoj strani...Okuplja se sve vise i vise navijaca :D Dosli su i rumuni ..
Al je ludnica,drotova 15 vrsta bog te ,redara milju :D :mrgreen:
A C A B !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 mar 2011, 16:46

Hajmo hajmo, samo hrabro i muski! :twisted:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 16:46

Emir_ZENICA je napisao/la:Evo ja sad sa ulice :D

Oko stadiona je ludilo,legionari na drugoj ostali na trecoj strani...Okuplja se sve vise i vise navijaca :D Dosli su i rumuni ..
Al je ludnica,drotova 15 vrsta bog te ,redara milju :D :mrgreen:
Ma ludilo :mrgreen:
ja evo upravo ode na pivo pa lagano na Jug 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 26 mar 2011, 16:47

UrbanBatalion je napisao/la:
DdIiNnOo je napisao/la:Evo zovem jaru sad , on se vrzma oko stadiona , pije "gubar" :mrgreen: , kaze ludnica , prelijepo vrijeme i staro i mlado na ulicama , pjesma se cuje sa svih strana , nemozes da vjerujes ....

Razocara ce se svi, nezna ovaj PapKe sta ce da jede sutra a kamoli da zna vodit repku. ;)

Nadat se da ce i njega jednom krenuti , zasto da ne veceras :mrgreen:
Čelik do bagro

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 26 mar 2011, 16:48

ja se nekako najviše pribojavam ovog Mravca, on je stoper katastrofa, al jbg izgleda da boljeg nemamo.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 mar 2011, 16:50

EEEE raja ovako, nije patka nikakva, upravo sam se čuo s rođakom došo je maloprije iz Njemačke s fanaticosima u Zenicu i kaže mi da će utakmica trajati samo 10min. i da će napravit neko sranje Fanaticosi :shock: :shock: mislim, momak je ima 27 godina ne BOMBA, a i sam je Fanaticos ... pa ne mogu da vjerujem :x

Dokle oni gubari da prave sranja :|

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 mar 2011, 16:50

Ne znam zasto bi spahica gledali skauti arsenala, pa odbrana je vise nego solidna, vise mi je razumljivo u slucaju da cesc ode dodje pjanic, sto bih ja jako volio... inace ovaj rumunski tekst je glup, ima takve raje ne kazem ja, al cuj drhte lokalni mjestani, ne znam odkad, pa bilo je i gore bagre u gradu pa su rastjerani :D :D :D :D Veceras aBd pobjeda i odlicna atmosfera na tribinama, i na kraju naravno zelim da Robijasi j*** mater Safetu kako god zavrsilo, p**** jedna(ovo nije radi formacije,igraca, nego zato sto je debil)
edit:fanatikosi ne mogu napraviti sranje :lol: :lol: :lol: Nasi policajci mozda strajkuju, mozda su ****, ali su i takvi pored onih iz banja luke najbolji u drzavi, pa da vidim sto ce neki fanatikos nesto uraditi, a da ne poprimi poveliku kolicinu batina, a ako budu unistavali stadion, onda i od nas ..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 26 mar 2011, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2011, 16:51

evo kod mene jedan sal rumuna..

P.S Lagano skinut :lol: :lol:
A C A B !

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 26 mar 2011, 16:54

[youtube][/youtube]
Čelik do bagro

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 26 mar 2011, 16:54

robovi88 je napisao/la:EEEE raja ovako, nije patka nikakva, upravo sam se čuo s rođakom došo je maloprije iz Njemačke s fanaticosima u Zenicu i kaže mi da će utakmica trajati samo 10min. i da će napravit neko sranje Fanaticosi :shock: :shock: mislim, momak je ima 27 godina ne BOMBA, a i sam je Fanaticos ... pa ne mogu da vjerujem :x

Dokle oni gubari da prave sranja :|
I covjek ti to u tajnosti prijateljski rekao, ti odmah na forum sve ispricao. Ne bih ti bio prijatelj.. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 26 mar 2011, 16:55

Joj zna li neko sadržaj ovih poruka što su navijači slali ???? Ako je opet ono Savez napolje jbg ja mislim da će tako slabo šta postići, bolje da ih fino, kulturno zamole da od*jebu, možda i učine .... :? :? :? :?

@robovi88 Daj ba učini nešto !!!! :D :D :D :D
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 26 mar 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 26 mar 2011, 16:55

Ma da to se sve zna kao i prije utakmice Italija-Srbija znalo se dace doci do nereda i doslo je tako ce biti i veceras ;)
Melburnski Lesinar

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.