Pa ko je ovo dovodio?Amcho1 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 22:25Hahha pa jel se ti zaebaješ? Dudića ste svi dizali u zvijezde, pa onda stavio ti domaću garnituru "kokuz" varijantu Alimanović, Varešanović i ekipa i svi znamo kako je to prošlo, sa pozivima daj nam nešto svjetsko, moderno, europsko i dobiješ garnituru EU (Rožman, Ibričić...) i opet ne valja. Pa onda dobiješ svjetsko "Letermeu"... I opet ne valja. Pa jarane Mirvić investira pare i to je većina posla što se tiče upravljanja, za ostalo su zaduženi gore pobrojani. Ne znam šta ti zamisljaš koga to treba da dovede? Ko će to doći u BiH. Nikakvo ti nisi ponudio rješenje osim stavi stručnjaka... Ko je taj stručnjak, jel ima bar ime kao želja ko bi to trebao da bude?TurkishAirlines je napisao/la: ↑07 maj 2024, 22:16Naravno da sam rekao i rjesenje, a to je da se postavi strucno lice i mudonja da upravlja klubom. Vrlo jednostavno. Cak sam i video postavio koja je razlika kad vlasnik vodi firmu i kad vlasnik zaposli strucnjaka da vodi firmu.Amcho1 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 21:57
Neko ko toliko zagovara i forsira odlazak Mirvića kao ti, vjerojatno ima rješenje?
Koje je rješenje kralju? Šta predlažeš?
Ne možeš konstantno iznositi probleme, a ne nuditi nikakvo rješenje? Nije korektno u najmanju ruku.
Mi kao klub bez političke pozadine i bez para smo ono što je sada Tuzla City kako je Hasić ostao bez love.
Misliš da je jedino rješenje odlazak Mirvića? Šta onda? Hoćemo akupljati sadaku preko pomozi.ba? Imaš nekog u planu bar u tragovima?
Voditi klub iz amerike, a znas i zelis neku borbu protiv saveza. Samo po sebi smjesno.
Ako imas zelju i volis klub, a vidimo da ne znas voditi, ono sto si dao Peneraldi daj nekom strucnjaku da poslozi klub.
Nevjerovatno da je ljudima normalno da budes danasnji Chelsea![]()
Bez sistema, ti mozes uloziti jos 100 miliona, ali nista promjenit neces.
Joj ovih sa pricom "ti zelis da mi budemo kao zeljo" "propast cemo" itd klasika, bosnjacka politika. Suti nek ne puca![]()
![]()
Ti, ja, ONI?
Umjesto sto je dovodio Poture, Ayle, i jos more qurava, sigurno je mogao nekog strucnijeg, bar nekog ko se bavio fudbalom ozbiljnije.
"Letermeu" je tek dosao, hoce li on uspjeti neki sistem da napravi i da li je to taj strucnjak, to ce nam vrijeme pokazati.