Nez ni jesul to prava imena i BMK al ne trebaš pisat te stvari na forumu
Onda ce ae naći neki debil poput tebe sa suprotne strane i napisat ime nekog vaseg
Pa će se spominjat onda mrtvi
I ode sve u pm
Obrisi ovo
I VRAĆAJTE LJILJANE SZA ČEKATE
Nez ni jesul to prava imena i BMK al ne trebaš pisat te stvari na forumu
Vi stvarno nista normalni i onda mene napadate da pisem imena javno
Jesi vidio mazluma..
Eno svrakino čučno i čeka na bradini, ako ne vrate za 24h ulijece on u Mostar, ja sam se povuko u logistikututankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:52Jesi vidio mazluma..
Nego, zelim informaciju jel policija vratila i ljiljane da kolega moze mirno spavati. Ostalo me ne zanima
Ne pisi imena drug javno, nije uredu stvarno, bez obzira na sve identitet treba kriti, jer bude nama krivo kad se napise neko nas.
Znaci ipak ste odlucili po kodeksu i dat im 48 sati. Respect !!Dovoljan je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:54Eno svrakino čučno i čeka na bradini, ako ne vrate za 24h ulijece on u Mostar, ja sam se povuko u logistikututankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:52Jesi vidio mazluma..
Nego, zelim informaciju jel policija vratila i ljiljane da kolega moze mirno spavati. Ostalo me ne zanima
Redred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:595 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
Mijesamo malo..sad pricamo o cijenama goriva i neispravnim aparatima na pumpi na bulevaru
tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 00:00Mijesamo malo..sad pricamo o cijenama goriva i neispravnim aparatima na pumpi na bulevaru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.