Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK Borac obilježava slavu svetog mučenika platonnskog ahahahahahahhahahahazaha
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Od sad na energy pa sipajte gorivo
Uzimaš pitare u usta, a svi znamo da iza Želje stoji politika bar jednako kao i za Veleža, samo za razliku od Veleža vi imate podršku i od Dode RSa. Sa druge strane Sarajevo totalno antipolotickog djelovanja i ti i dalje imaš potrebu da uzimaš Sarajevo u usta. To se zove kompleks u najmanju ruku.TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 20:07Ra i velez kao operisani od politike , a svi znamo da ih poslednjih godina gura politika ovisno koje bude na vlasti, krenimo sa sda i Novalic, pa nip Konakovic i svi Gacani iz nipa ,pa onda sdp i Niksic. Samo prate stranku koja vlada.
Ali zato vazda ko fol ugrozeni i uz pitare najveci kmecavci u ligi.
PS: Svi znamo ko najviše kmeći u ligi - okreni broj pomozi tačka ba. Kukaju koda su veći kokuzi od Goška i Zvijezde, a realno stanje nije tako ali se naučilo kukati i plakati kako se nema. jel vas stid. ?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jel istina ovo sto pisu portali da je MUP HNK pronasao i oduzeo vecu kolicinu RA oduzetih transparenata.
Navodno rutinska kontrola, lik pao sa kombijem punim transparenata

Cak i baner Ljudi od puta pao

SSZ!!!
Navodno rutinska kontrola, lik pao sa kombijem punim transparenata
Cak i baner Ljudi od puta pao
SSZ!!!
HALO
VRAĆAJTE LJILJANE KAKO ZNATE I UMIJETE
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gasi sve

Ne ljudi, evo iskreno sta mislite o Borcu i ovoj slavi vjerskoj?
Ja iako ne volim ni H ni S poštujem tudje praznike i ok mi je da ekipa uprava ili ko vec proslavi/obilježi ako su navijači tog tima katolici/pravoslavci većinom na određeni način.
Ali ovo borac sto je uradio me podsjeća na prekodrinske majmune koji vjeru petljaju u sve živo.
Da naglasim, ok mi je sto su u BL većinom pravoslavci, i to sto većinom pravoslavci Srbi navijaju za Borac, iako ih ne volim ali slava...
Sta je sljedeće? Dolazit će pop da okadi teren?
Bas pretjererivanje.
Ali ova slava i ovo sto srbi rade bas ide u krajnost
Sta vi mislite?
Ja iako ne volim ni H ni S poštujem tudje praznike i ok mi je da ekipa uprava ili ko vec proslavi/obilježi ako su navijači tog tima katolici/pravoslavci većinom na određeni način.
Ali ovo borac sto je uradio me podsjeća na prekodrinske majmune koji vjeru petljaju u sve živo.
Da naglasim, ok mi je sto su u BL većinom pravoslavci, i to sto većinom pravoslavci Srbi navijaju za Borac, iako ih ne volim ali slava...
Sta je sljedeće? Dolazit će pop da okadi teren?
Bas pretjererivanje.
Ali ova slava i ovo sto srbi rade bas ide u krajnost
Sta vi mislite?
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- LamineDiarra
- Kontakt:
da se bar igra jedna, jer trebaju produžeci, pa i penali da se sve popali.exFighter1926 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 22:15Sta se predvidja za sutra, kontam ekstra tekma, a i ekstra posjeta, jedino ako ne bude prije nereda…![]()
jedan on vodja ultrasa bio na bulevaru 3 ultrasa i 3 momka iz red armya ultrasi dobili degenek 3 na 3 1 momak iz red armya ih maltene sam pobacao a taj 1 od vodja je toni nikolic na bulevaru popusio najvise dobio degeneka
Nez ni jesul to prava imena i BMK al ne trebaš pisat te stvari na forumu
Onda ce ae naći neki debil poput tebe sa suprotne strane i napisat ime nekog vaseg
Pa će se spominjat onda mrtvi
I ode sve u pm
Obrisi ovo
I VRAĆAJTE LJILJANE SZA ČEKATE
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
Vi stvarno nista normalni i onda mene napadate da pisem imena javno
Ja ga jebbem ako ima zanimljivije drzave od ove. Navijacka scena je svakako najzanimljivija u regiji 

NEMA NAZAD
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesi vidio mazluma..
Nego, zelim informaciju jel policija vratila i ljiljane da kolega moze mirno spavati. Ostalo me ne zanima
Eno svrakino čučno i čeka na bradini, ako ne vrate za 24h ulijece on u Mostar, ja sam se povuko u logistikututankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:52Jesi vidio mazluma..
Nego, zelim informaciju jel policija vratila i ljiljane da kolega moze mirno spavati. Ostalo me ne zanima
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ne pisi imena drug javno, nije uredu stvarno, bez obzira na sve identitet treba kriti, jer bude nama krivo kad se napise neko nas.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znaci ipak ste odlucili po kodeksu i dat im 48 sati. Respect !!Dovoljan je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:54Eno svrakino čučno i čeka na bradini, ako ne vrate za 24h ulijece on u Mostar, ja sam se povuko u logistikututankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2024, 23:52Jesi vidio mazluma..
Inace, ovaj redred ima uvijek info iz prve ruke tako da sta god napise vjerujte.
Redred je napisao/la: ↑04 maj 2024, 20:595 placenika u naselje brankovac upalo preko balkona u kucu momku sestru majku na koljena njega zavezali cijev u usta ugurali u 05h ujutro mozda malo prije prica se da su likovi iz dubrovnika sa oruzijem.. vjerovatno pomoc policije dobili adresu sta kako.. to je sto znam trebao bi ra objavit veceras il sutra video upad u kucu i sve i da se izjasne sta dalje…pozz
-
- Kontakt:
Znači debili prestanite pisat imena pišete od živih do mrtvih,niste u tom filmu što je najgore čujete pa napišete jer vas boli ****.
Ne čačkajte bezveze jer će otić u **** sve i iznjet ce se mnoge stvari koje ne trebaju bit napisane ovde.
Ne čačkajte bezveze jer će otić u **** sve i iznjet ce se mnoge stvari koje ne trebaju bit napisane ovde.
-
- Kontakt:
Jel i sad o zastavama
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Orjuna i 21 gost.