BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- nadoknadavremena
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Sretno večeras svim navijačima Bosne i Hercegovine,želim da vas vaša reprezentacija obraduje,a samim time i poveća šanse za odlazak na veliko takmičenje.
Kvalitet je na vašoj strani,ako Sušić postavi taktiku koja će na sredini odnijet prevagu pobjeda zagarantovana,po boku ćete itekako morat bit oprezni te pazit na tranziciju jer su Rumuni majstori kontri. Sretno.
Kvalitet je na vašoj strani,ako Sušić postavi taktiku koja će na sredini odnijet prevagu pobjeda zagarantovana,po boku ćete itekako morat bit oprezni te pazit na tranziciju jer su Rumuni majstori kontri. Sretno.
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ma ja bih zrtvovao ove kvalifikacije samo da on ukloni, veceras navijam za rumune. Oderat ce nas, PapKe zna zasto !?DdIiNnOo je napisao/la:UrbanBatalion je napisao/la:Razocara ce se svi, nezna ovaj PapKe sta ce da jede sutra a kamoli da zna vodit repku.DdIiNnOo je napisao/la:Evo zovem jaru sad , on se vrzma oko stadiona , pije "gubar", kaze ludnica , prelijepo vrijeme i staro i mlado na ulicama , pjesma se cuje sa svih strana , nemozes da vjerujes ....
Samo strah me kad god se napuca ovako atmosvera , obicno se razocaramo , nadam se da grijesim pppp jezik pregrizo
Nadat se da ce i njega jednom krenuti , zasto da ne veceras
Al saltcityattack je moj idol.
Hvala care...nadoknadavremena je napisao/la:Sretno večeras svim navijačima Bosne i Hercegovine,želim da vas vaša reprezentacija obraduje,a samim time i poveća šanse za odlazak na veliko takmičenje.
Znaci da neidem bezzveze vani da gledam utakmicu, ostacu onda kuci, ako ce trajati 10 minuta, neisplati se

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Pa vise nas je obruko PapKe.robovi88 je napisao/la:pa kad mi ljudi idu na živce s onim sranjima samo nas brukajuUrbanBatalion je napisao/la:I covjek ti to u tajnosti prijateljski rekao, ti odmah na forum sve ispricao. Ne bih ti bio prijatelj..robovi88 je napisao/la:EEEE raja ovako, nije patka nikakva, upravo sam se čuo s rođakom došo je maloprije iz Njemačke s fanaticosima u Zenicu i kaže mi da će utakmica trajati samo 10min. i da će napravit neko sranje Fanaticosi![]()
mislim, momak je ima 27 godina ne BOMBA, a i sam je Fanaticos ... pa ne mogu da vjerujem
![]()
Dokle oni gubari da prave sranja
@Unica brate evo mijenjam okvir na utoci, 3 bombe su mi u džepu, cvike na glavu i ode im dole hebat majku
Nije to razlog da rođaka cinkaris, ne samo njega nego cijelu grupu. Ako ga veceras skembaju ti si kriv.

- storm_raider
- Kontakt:
Kakva je kvota da ce biti prekinuta utakmica??
Malo zeze

Malo zeze

Sport je lijek za tijelo i duh.
- neutralan__
- Kontakt:
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata

Uu nikad vise prosijaka u Ze
.Gledam reko gdje su Rumuni kad prolazi dzip sav u blatu,e reko evo ihhhh 

Da bog da pa da ti pregrizes jezikUrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- bosanac723
- Kontakt:
Nece Pape dati ostavku, nemoj previse se o tome brinut. Da ti nije slucajno @Curtman frajer?RKO je napisao/la:Dao Bog tebi pameti pa da nepricas glupostiUrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Kakvo jadno razmisljanje!UrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
djecije price...
nego mozel mi neko postaviti onaj link da ce opet trebati vize ako ne bude 1 predsjednik..
nego mozel mi neko postaviti onaj link da ce opet trebati vize ako ne bude 1 predsjednik..

A C A B !
Igraj Bosno,pomozi joj Hercegovino !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Dao Bog i PapKetu pameti pa da pobijedi koji mec, a da ne igramo protiv konobara.RKO je napisao/la:Dao Bog tebi pameti pa da nepricas glupostiUrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata

- neutralan__
- Kontakt:
ja nasoj reprezentaciji ne bi pozelio da izgubi kad bi nas Dodik vodio......UrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Situacija na bh. ulicama je opisana kao "carstvo terora", a "zbog bosanskih navijača koji čine zlo, drhte čak i mještani".
Prema mišljenju Rumuna i sam odlazak na utakmicu u našoj zemlji nosi sa sobom rizik i opasnost, bez obzira u kakvim uslovima se igra.

Nebi da vrijedjam jadne rome, ali ovi rumunjski su 100 puta gori

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Vidim da se Mourinho prepao da ce PapKe biti bolji od njega. Mislim zadivio je svijet u dosadasnjem dijelu kvalifikacija. Nikad nismo imali boljeg selektora.BegAx je napisao/la:Kakvo jadno razmisljanje!UrbanBatalion je napisao/la:Ako Bog da da izgubimo i da PapKe da ostavku.neutralan__ je napisao/la:jos 2 sata
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:
A C A B !
- UrbanBatalion
- Kontakt:
drH je napisao/la:Situacija na bh. ulicama je opisana kao "carstvo terora", a "zbog bosanskih navijača koji čine zlo, drhte čak i mještani".
Prema mišljenju Rumuna i sam odlazak na utakmicu u našoj zemlji nosi sa sobom rizik i opasnost, bez obzira u kakvim uslovima se igra.![]()
![]()
![]()
![]()
Nebi da vrijedjam jadne rome, ali ovi rumunjski su 100 puta gori

A jesu slozili propagandu, jaci su po tome od srba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.