FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2011, 17:13

jako je vidljiva bila razlika u trudu i zalaganju u revijalnoj utakmici (gdje ih gledaju mamić i vaha) i prethodne dvije takmičarske (u kojima je 99% izgubljena titula, a kup ozbiljno doveden u pitanje). e vidiš, i treba da bude razlika - ali u korist takmičarske, a ne u korist revijalne kao sada.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 26 mar 2011, 17:18

Usput, svi navijači a na utakmici sa Slobodom ni 3000 gledalaca :roll:

Sve objektivni navijači koji misle svojom glavom. Okosnicu čine pacijenti koji gledaju Želju uvijek. Dok nije Amar došao bio je prosjek 1500-2000 sad je 3000; Jaka razlika do bola.

Al zato svi imaju nešto da kažu :mrgreen: Lepo bogme, samo pričajte :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 17:28

banovan je napisao/la:Usput, svi navijači a na utakmici sa Slobodom ni 3000 gledalaca :roll:

Sve objektivni navijači koji misle svojom glavom. Okosnicu čine pacijenti koji gledaju Želju uvijek. Dok nije Amar došao bio je prosjek 1500-2000 sad je 3000; Jaka razlika do bola.

Usput vidim da se svi nesto (i na facebooku) "furate" na tu ekavicu ...to sad neka nova furka ili staa li *?

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 26 mar 2011, 17:32

U suštini ja ne furam ekavicu, u postovima pogotovo, ovo mi je zvučalo efektnije pa sam napisao "lepo"(jer plastično objašnjavam preseravanje "objektivnih navijača" pa mi se uklopilo) :mrgreen: . Ti ostali, ko god i šta god bili, nek rade šta hoće.

Lijepa ijekavica :mrgreen:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 mar 2011, 17:34

Jadni igrači, strašni Amar ih kažnjava. Šmrc, šmrc... Da se mene pita ne bi im Amar odbio od plate, jer plate ne bi ni dobili za protekli mjesec jer je nisu ni zaradili. Prvog u mjesecu trebaju od 0 početi pa shodno rezultati da se svakom igraču ponaosob izračuna i da novac za taj mjesec. Naravno, sad će reagovati navijač koji stav navijača određuje po pisanjima na forumu sportsport.ba, pisanju istih onih koji jedan dan pišu jedno a isti dan, samo naveče, pišu nešto drugo.

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 26 mar 2011, 17:35

banovan je napisao/la:Usput, svi navijači a na utakmici sa Slobodom ni 3000 gledalaca :roll:

potpuno se slazem , odjednom svi nesto pricaju super odigrali , dobra atmosfera bila... a gdje ste bili protiv slobode pa i sirokog ( cast pojedincima ) .... mi hocemo stadion od 20.000 :lol: :lol: :lol: sta ce nama ikakav veci stadion kad nas je prosjek na utakmicama 4.000 i to kao drugoplasirana ekipa koja jos uvjek ima sanse na titulu da imamo sanse ,i kao ekipa koja igra polufinale kupa... sad mi nezadovoljni sto nismo prvaci jeli ?? to su upravo ti navijaci sto zelju prate od kako je uzeo titulu, a oni sto su zelju bodrili dok je bio 8 godina prosjecna premjer ligaska ekipa cije su ambicije bile da ne budu iza 10. mjesta ce zasigurno biti itekako ZADOVOLJNI IGROM NASEG KLUBA :!: :!: :!:
Zadnja izmjena: miki 90, dana/u 26 mar 2011, 17:37, ukupno mijenjano 3 puta.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 26 mar 2011, 17:35

Dinamo je dokazao još jednom da je veliki i svaka im čast !!!

Milan Čulum Milan Čulum!!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 26 mar 2011, 17:37

elSaik je napisao/la:Jadni igrači, strašni Amar ih kažnjava. Šmrc, šmrc... Da se mene pita ne bi im Amar odbio od plate, jer plate ne bi ni dobili za protekli mjesec jer je nisu ni zaradili. Prvog u mjesecu trebaju od 0 početi pa shodno rezultati da se svakom igraču ponaosob izračuna i da novac za taj mjesec. Naravno, sad će reagovati navijač koji stav navijača određuje po pisanjima na forumu sportsport.ba, pisanju istih onih koji jedan dan pišu jedno a isti dan, samo naveče, pišu nešto drugo.
Još bolje :!: nikako im ne dati platu za ovaj mjesec bi bilo još poštenije.
Zato bi za slijedecu platu grizli na terenu.

Amare udaraj po džepu i ne pitaj ništa.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 mar 2011, 17:38

Stručnjak. Drži predavanja.
Krvotok je napisao/la:Tekma sa Dinamom u nikad gore vrijeme, pa da ne prođemo k'o s Partizanom, Kamen Ingradom, bolje da Amar & Co. spreme kakvu "taktiku" (janjetine, suhovine i hektolitre vina gostima) pa da nam modri oproste na terenu. Ili da umjesto tekme odu u zajednički obilazak znamenitosti Sarajeva, a tekmu odložimo dok ne naučimo malo i mi te lopte igrat'.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 mar 2011, 17:48

Amar im je uzeo pola martovske (a treb'o je cijelu :mrgreen: ),dat ce im duplo ako prodju Širokog,i to nije posteno :?

Kada igra Ćulum,brze igramo za jedno 30 %,za razliku od toga kad je Savic u timu 8-)
1921-2011

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 17:58

Jest, ljudi su krivi što ne dolaze nazor, medju njima je više željovaca koji su gledali malo jači fudbal nego što ih je bilo na stadionu. I ta "trica" protiv Slobode je i previše za pruženo, treba da imaš ono baš težak život i katarakt na očima da ti ono predstavlja fudbal, za razliku od tebe i velike većine ovdje ja sam aktivno igrao fudbal pa znam razliku. Većina tih tvojih "pacijenata" ne bi imala šta drugo kvalitetnije u životu da radi ili nema talenta, bježi od žene, od života, neke sumorne svakodnevnice itd. Dobre igre dovode gledaoce, da li će ostati i dalje zavisi od pobjeda. A i publika je bila neda znatno starija, bože što li? I j.ebo te "inicijativa", prosječan klinac sa juga imao je tu inicijativu, nije se imalo kud dalje i frajera su vratili isti oni protiv kojih je lajao prije deset godina, pogledaj ko ti i danas sjedi u loži i odlučuje o "inicijativama" pa piši. Naravno felš je tvoje najjače oružje, svakoj izjavi dati efe, ja pitam kakve veze Simo i Demir imaju sa kažnjavanjem, a ti mi tu pričaš kako smo igrali sa njima, što je nigdje veze. Zato mislim da nisi glup nego bezobrazan. Ako imaš kakvog nenaplaćenog duga pa čekaš da se tvoj igrač proda, iako niko neće da ga kupi, upitaj se imaš li uopšte talenta da budeš menadžer.
Drago mi je što sam citiran i od el-saika, nisam znao da 9 igrača Dinama neće igrati taj dan, kako god, naši igrači su iznenadili i pokazali da mogu. A vi ih sada kaznite što nisu izgubili.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 mar 2011, 18:16

Neće njih Amar kazniti što nisu izgubili, već što nisu igrali protiv Širokog i Slobode kao sinoć protiv Dinama, tj. nisu imali isti pristup igri...U tom grmu leži zec :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 mar 2011, 18:44

Krvotok je napisao/la:

Jest, ljudi su krivi što ne dolaze nazor, medju njima je više željovaca koji su gledali malo jači fudbal nego što ih je bilo na stadionu. I ta "trica" protiv Slobode je i previše za pruženo, treba da imaš ono baš težak život i katarakt na očima da ti ono predstavlja fudbal, za razliku od tebe i velike većine ovdje ja sam aktivno igrao fudbal pa znam razliku. Većina tih tvojih "pacijenata" ne bi imala šta drugo kvalitetnije u životu da radi ili nema talenta, bježi od žene, od života, neke sumorne svakodnevnice itd. Dobre igre dovode gledaoce, da li će ostati i dalje zavisi od pobjeda. A i publika je bila neda znatno starija, bože što li? I j.ebo te "inicijativa", prosječan klinac sa juga imao je tu inicijativu, nije se imalo kud dalje i frajera su vratili isti oni protiv kojih je lajao prije deset godina, pogledaj ko ti i danas sjedi u loži i odlučuje o "inicijativama" pa piši. Naravno felš je tvoje najjače oružje, svakoj izjavi dati efe, ja pitam kakve veze Simo i Demir imaju sa kažnjavanjem, a ti mi tu pričaš kako smo igrali sa njima, što je nigdje veze. Zato mislim da nisi glup nego bezobrazan. Ako imaš kakvog nenaplaćenog duga pa čekaš da se tvoj igrač proda, iako niko neće da ga kupi, upitaj se imaš li uopšte talenta da budeš menadžer.
Drago mi je što sam citiran i od el-saika, nisam znao da 9 igrača Dinama neće igrati taj dan, kako god, naši igrači su iznenadili i pokazali da mogu. A vi ih sada kaznite što nisu izgubili.
samo da te pitam, gdje ti zivis? i gdje si to aktivno treniro, bas me interesuje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 mar 2011, 18:50

Diskusiju i prepucavanje nastavite preko PP !
Hajde lazare,hajde Lazare..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 mar 2011, 19:08

ne moraš brate dolaziti ako ti ne sviđa, niko te ne tjera. sve je na dobrovoljnoj bazi.

ali nemoj se samo zvati nekim vjernim i velikim navijačem ako ne dolaziš jer ti se ne sviđa kvalitet fudbala.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 mar 2011, 19:17

Evo samo da odgovorim nick-u, u Željezničaru sam proveo 6 godina, dalje gdje sam nije bitno.
Da razjasnim i nešto drugo, mnogim idolopoklonicma imena i djela, umjesto navijačima Željezničara, da sam bio protiv odluke da se Amar tjera, onda kada je bio otjeran, i to mnogo više od ovih sada grlatih koji su "sad na svome" ili "na mome" kako više vole. I bio sam sretan što dolazi ponovo, ali neke njegove odluke su se ispostavile jako pogrešnim, obzirom da je sve i sva u Željezničaru.
Amar katkad nije svjestan pogubnosti nekih odluka, ali i u tome je sam. Ali da navijači koji su sinoć skandirali igračima, za vjerovatno maximum svoje igre, ni 24sata nakon tekme traže da isti budu kažnjeni, mi nisu nikako jasni. Drugi put nakon našeg gola skandirajte Amare mijenjaj ili igrajte pi.cke.
Ja prvi ovdje osudjujem limitiranost naših igrača, ali kada pruže onako dobru partiju kao sinoć, skidam im kapu i protiv sam ispoljavanja ičijih hirova kada to ne zaslužuju. Jesam li zato manje navijač od onih koji obožavaju svaki potez Amara, pa bio on i patetičan?
A ove što ne dolaze ne dirajte, kada budemo igrali regionalnu ligu, vratiće se. Prirodni zakon.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2011, 20:44

Krvotok je napisao/la:Evo samo da odgovorim nick-u, u Željezničaru sam proveo 6 godina, dalje gdje sam nije bitno.
Da razjasnim i nešto drugo, mnogim idolopoklonicma imena i djela, umjesto navijačima Željezničara, da sam bio protiv odluke da se Amar tjera, onda kada je bio otjeran, i to mnogo više od ovih sada grlatih koji su "sad na svome" ili "na mome" kako više vole. I bio sam sretan što dolazi ponovo, ali neke njegove odluke su se ispostavile jako pogrešnim, obzirom da je sve i sva u Željezničaru.
Amar katkad nije svjestan pogubnosti nekih odluka, ali i u tome je sam. Ali da navijači koji su sinoć skandirali igračima, za vjerovatno maximum svoje igre, ni 24sata nakon tekme traže da isti budu kažnjeni, mi nisu nikako jasni. Drugi put nakon našeg gola skandirajte Amare mijenjaj ili igrajte pi.cke.
Ja prvi ovdje osudjujem limitiranost naših igrača, ali kada pruže onako dobru partiju kao sinoć, skidam im kapu i protiv sam ispoljavanja ičijih hirova kada to ne zaslužuju. Jesam li zato manje navijač od onih koji obožavaju svaki potez Amara, pa bio on i patetičan?
A ove što ne dolaze ne dirajte, kada budemo igrali regionalnu ligu, vratiće se. Prirodni zakon.
Edis Mulalic Sablja ? :D

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 26 mar 2011, 21:45

Gledajuci ovu utakmicu sa Bilinog Polja,na momenat sam pomislio da igra Zeljo,kad se zaculo ono vase udarno skandiranje "J e b e m o vam m a t e r u p i č k u!!"

Izgleda da vas robijasi kopiraju kraduci vam glavni slogan :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 mar 2011, 21:48

Krvotok je napisao/la:Evo samo da odgovorim nick-u, u Željezničaru sam proveo 6 godina, dalje gdje sam nije bitno.
Čovjek ih kaznio zbog loše igre X iznosom smatrajući da su krajnje limitirani i da ne mogu bolje i da hoće. Međutim nakon utakmice sa Dinamom uvidio je da mogu igrati dobro kad hoće i zaključio da X iznos kao kazna za prethodno nije dovoljna (jer je "ne znaju da igraju nikako, nije do njih, ali ih se mora kazniti jer dvije bitne tekme nisu dobili" postalo "a vidi, **** znači mogu igrati kad hoće"). To što ti to ne razumiješ nego cijelo vrijeme poturaš tezu "on je njih kaznio jer su igrali dobro protiv Dinama" je tvoj lični problem. Konkluzije su ti fule, samo takve. ;)

edit: Što se tiče ovog dijela "vi njima skandirate pa dan poslije podržavate kaznu." Prvo, ima ljudi koji poslije svake utakmice (pa tako i Širokog i Slobode) ostanu i pozdrave igrače i skandiraju im. A takvi, u pravilu, daju najdetaljnije i najstručnije negativne kritike i podržavaju kazne i slično. Također, proizvod je tvoje mašte da niko od navijača nije još sinoć smatrao da treba kazniti. Govoriti u tuđa imena, za razliku od tebe, ja ne želim, ali haver moj je u nekoliko navrata prokomentarisao "vidi, vidi, sad trče, sad igraju" i garantujem ti, da si nama prišao i pitao nas trebal' kazniti igrače, odgovor bi ti bio potvrdan. ;)
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 26 mar 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

tm malta
Kontakt:

Post Postao/la tm malta » 26 mar 2011, 21:51

Dule 078 je napisao/la:Gledajuci ovu utakmicu sa Bilinog Polja,na momenat sam pomislio da igra Zeljo,kad se zaculo ono vase udarno skandiranje "J e b e m o vam m a t e r u p i č k u!!"

Izgleda da vas robijasi kopiraju kraduci vam glavni slogan :D
ti gdje god cujes to skandiranje pomislis manijaci. druga stvar to nisu robijasi vec bhf, oni skoro svaku pjesmu uzimaju od nas, samo sto obrnu rijeci. a ovo skandiranje je upuceno foteljasima u savezu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Hamagara, Hrasno15, Lokomotifa, MukiBek, Strumfinho, ŠTA_JE i 80 gostiju.