FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je biga jarane, bit ce raskida. Pogotovo sto su ovi dosli u paketu.
Plačemo jer nam mourinho ide?
Bitno je samo kada novi trener dođe da ne mijenja puno, posao treba prihvatiti neko ko ce ostvariti rezultat sa onim što raspolaže.
Plačemo jer nam mourinho ide?
Bitno je samo kada novi trener dođe da ne mijenja puno, posao treba prihvatiti neko ko ce ostvariti rezultat sa onim što raspolaže.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 08 maj 2024, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ni Ancelotiju se ne dozvoli drugacije
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
SVI NA KOŠEVO!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Je li uopste sigurno da idu obojica?
Pa nije sigurno da ide jedan, a ne obojica.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ko će nas voditi u petak?
-
- Kontakt:
Što se tiče špekulacija za Ibričića, pa hajde i nek' ide, al' mi je smišeno i da Rožman ide sa njim, pa nisu sijamski blizanci jbte. Svakako sam za to da bi bilo dobro istrpit Slovenca, kad je kreno nek i završi, bezveze mi ovako da ide samo zato što mu ode Ibričić.
Ali ako Slovenac ode i nije neka šteta, igrači sa posudba koje je prekrižio bi bili sigurno konkurentniji za prvih 11, Zeljković i Šerečić definitivno nisu za baciti obzirom da nam te pozicije škripe. Mali Mulalić može biti dobra zamjena na desnom beku, a i Viverosa i Gulia ne bi trebali otpisati sigurno. Sa pravim trenerom bi moglo biti dobro, ali da se krene u angažovanje istog prije priprema i početka sezone, da nam ne prodaju priču kao sada - trebaju mu pripreme i prelazni rokovi da upozna ekipu. Ko bi bio dobra zamjena ne znam
Ali ako Slovenac ode i nije neka šteta, igrači sa posudba koje je prekrižio bi bili sigurno konkurentniji za prvih 11, Zeljković i Šerečić definitivno nisu za baciti obzirom da nam te pozicije škripe. Mali Mulalić može biti dobra zamjena na desnom beku, a i Viverosa i Gulia ne bi trebali otpisati sigurno. Sa pravim trenerom bi moglo biti dobro, ali da se krene u angažovanje istog prije priprema i početka sezone, da nam ne prodaju priču kao sada - trebaju mu pripreme i prelazni rokovi da upozna ekipu. Ko bi bio dobra zamjena ne znam

Mole se insajderi da iznesu sve sto znaju oko Senijada i Rozmana da znamo hocemol se skirat lp
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- Objektivac1946
- Kontakt:
Zna li se kada će klub pustit karte u prodaju?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ma ako se kojim slucajem rastanu sa Rozmanom, Husrefu dati ugovor na 10 godina, da se vise bezveze ne jeb.emo svi u zdrav mozak sa trenerima.
Ibričić se neče vračati kad mu istekne suspenzija.
Rozman bi i ostao ali se izgleda on tu baš puno i ne pita.
Novi direktor ima ogromne primjedbe na sve.
Rozman bi i ostao ali se izgleda on tu baš puno i ne pita.
Novi direktor ima ogromne primjedbe na sve.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Čudno baš čudno. Samo čisti majstore.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Eto ti ga sad.Novi direktor,nove primjedbe,novi sistemi
Sabur iduću sezonu,pravimo sistem al ovaj put pravi sistem!
I usput ćemo savezu **** mamicu

I usput ćemo savezu **** mamicu

-
- Kontakt:
Ovdje su pojedinci kad je Ibricic dosao a sa njim i Rozman dizali taj potez u nebesa a sad kad isti ide pljuju zivotom. Treba napomenuti da su Akrapa nakon jedne tekme hvalili kao Murinja i jos dosta toga,cisto da znamo sa kako ogranicenim likovima komuniciramo. Ovaj forum kad manje pratis ili nikako odmoris se totalno. Leglo strumfova i bolesnika koji su sami sebi teski
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
otisla ayla mag. Ili je i ovaj Ayla... jarane lose jeste, ne znamo gdje smo i sta smo. Evo dodje direktor, koji nesto zna pa odlucio da iskoristi isto..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:43Eto ti ga sad.Novi direktor,nove primjedbe,novi sistemi![]()
I usput ćemo savezu **** mamicu![]()
nek nismo mi napravili pritisak i otjerali trenera a investitor nek odluci sta je najbolje i po njega i po nas. Evo imao je par gresaka, vise je mogao nauciti na njima. S trenerima, varijanta sd i trenera, domaceg trenera..
Mi navijaci cekamo, nadamo se najboljem. A ti bi bio rahat da nemamo marke, sigurno bi bolje bilo. Svidja ti se pravo kad ne mozemo trenera registrovati jer nemamo za pjeske

- 1 9 4 6 -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znaci definitivno totalno bacena i potracena sezona, o novcu necemo. Kakve su mu primjedbe? Pretpostavljam da su vezane za kadar i kako je selektiran.
Pretpostavljam da ima primjedbe na ugovore.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:50Znaci definitivno totalno bacena i potracena sezona, o novcu necemo. Kakve su mu primjedbe? Pretpostavljam da su vezane za kadar i kako je selektiran.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Razmisljanje, nisam nikakav insider
Kontam da je Ibricic ocekivao da ce dobijat platu za vrijeme suspenzije, poceo maj, nije mu legla, i popizdio
Nije mi ga zao sekunde, seljacina zesca.
Rozmana bih ostavio do kraja sezone svakako. Na kraju sumirati sve i razici se. Cetvrto mjesto sa ovakvim rosterom je zestok neuspjeh, sta god neko mislio o njemu. Nek vodi i Julardziju sa sobom.
Sto se tice novog trenera, mislim da je, bar zasad, dosta "mladih, modernih", koji podcjenjuju nasu ligu. Ovo je posebna bara gdje ne vaze pravila kao u normalnim ligama. Nase uzdizanje i stvaranje velikog Sarajeva moze poceti samo kada se, za pocetak, zacementiramo kao najjaci tim u ligi, kao sto je Zrinjski trenutno. (Borac to nije i nece ni biti, koliko god ovakvih titula osvojili).
Prvi izbor Husref, ali ako ne on, onda neko ko pozna nasu ligu uzduz i poprijeko, makar to bio Jagodica Bobica.
Kontam da je Ibricic ocekivao da ce dobijat platu za vrijeme suspenzije, poceo maj, nije mu legla, i popizdio
Nije mi ga zao sekunde, seljacina zesca.
Rozmana bih ostavio do kraja sezone svakako. Na kraju sumirati sve i razici se. Cetvrto mjesto sa ovakvim rosterom je zestok neuspjeh, sta god neko mislio o njemu. Nek vodi i Julardziju sa sobom.
Sto se tice novog trenera, mislim da je, bar zasad, dosta "mladih, modernih", koji podcjenjuju nasu ligu. Ovo je posebna bara gdje ne vaze pravila kao u normalnim ligama. Nase uzdizanje i stvaranje velikog Sarajeva moze poceti samo kada se, za pocetak, zacementiramo kao najjaci tim u ligi, kao sto je Zrinjski trenutno. (Borac to nije i nece ni biti, koliko god ovakvih titula osvojili).
Prvi izbor Husref, ali ako ne on, onda neko ko pozna nasu ligu uzduz i poprijeko, makar to bio Jagodica Bobica.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Sa svim pomenutim će biti grčevita borba za Evropu kao i ove god. Radije bi Čalu nego sve ove.
-
- Kontakt:
Boga ti me nemoj ti više citirati.Ti si još zelen.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:49otisla ayla mag. Ili je i ovaj Ayla... jarane lose jeste, ne znamo gdje smo i sta smo. Evo dodje direktor, koji nesto zna pa odlucio da iskoristi isto..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 maj 2024, 12:43Eto ti ga sad.Novi direktor,nove primjedbe,novi sistemi![]()
I usput ćemo savezu **** mamicu![]()
nek nismo mi napravili pritisak i otjerali trenera a investitor nek odluci sta je najbolje i po njega i po nas. Evo imao je par gresaka, vise je mogao nauciti na njima. S trenerima, varijanta sd i trenera, domaceg trenera..
Mi navijaci cekamo, nadamo se najboljem. A ti bi bio rahat da nemamo marke, sigurno bi bolje bilo. Svidja ti se pravo kad ne mozemo trenera registrovati jer nemamo za pjeske![]()
![]()
![]()
![]()
da anceloti dodje, nesto bi se naslo za njega da zulja. E preselio Modrica na klupu itd.
Dođe direktor koji nešto zna

Gdje zna,šta zna,koga zna???
Odakle ti znaš da zna?
Jel to onaj što je reko da Tan prebacuje pare iz lijevog u desni džep pa onda dođe u Tanov zadžepak?
Uvijek slavite kad neka ubleha dođe prije nego što razmislite o bilo čemu.
Ružićaste naočale i

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.