Ja šta je s kiselinom....istraga
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vjerovatno aludiraš na plaćenog “stručnjaka” iz hrvatske kojeg je angažirao Bljesak, imao si takvih stručnjaka iz iste te hrvatske kada su govori o starom mostu i to je poznata mantra. Policija je uzela za analizu pa ćemo vidit šta je, golemi su to stručnjaci preko slika da prepoznaju šta je u pitanju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Bljesak smiljko sagolj skola lazi i obmane. Halooo frajer na osnovu slika procijenio da nije kiselina 

Šagoljanje je dobar izraz, a ovaj članak je dobar primjer.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Jadni su "ovi"sto misle da je ovo sa terenom "kupovina vremena".Garant za terene je Savez ,cekaju se strucnjaci koje je angazovao savez da procjene kakva je steta i kako da se adekvatno reaguje.

-
- Kontakt:
Mozemo pricati sta hocemo, ali RA se veceras zvanicno gasi…
Covjek se zove Antonio Vidakovic, direktor kompanije koja odrzava terene cijelom HNL-u. Zar netko s dva grama mozga moze misliti da bi takva firma riskirala svoju reputaciju s procjenom u za njih ovako nebitnoj situaciji kao sto je neki navijacki obracun u Mostaru? Ovo nesto za stari most sto napisa neko necu ni komentirati, spominanje takvih situacija u ovom kontekstu iskljucivo je dokaz razmisljanja i same inteligencije pojedinca

SAMO ŠIROKI!
Ne brukajte se sa pričom o unistenom travnjaku i posutom kiselinom. Smiju vam se ljudi i stručnjaci i iz našeg saveza. Lično znam čovjeka koji vrši predavanja kako odrzavati naše nove travnjake u drzavi i koji sam odrzava jedan preko 10 godina, koji je specijalizaciju radio prije 15 godina po zapadu kada kod nas se nije znalo sta je hibrid. Da je litar kiseline samo prosuto iz drona sve bi se raspršilo po travnjaku i cijeli bi bio izgoren. Slika koju ste uslikali kao oštećenje može samo nastati prilikom korištenja travnjaka na utakmici ili treningu tj fizicko oštećenje. Zato su svi šokirani naslovima i propagandom napadnut i uništen travnjak rodjenih.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:34Vjerovatno aludiraš na plaćenog “stručnjaka” iz hrvatske kojeg je angažirao Bljesak, imao si takvih stručnjaka iz iste te hrvatske kada su govori o starom mostu i to je poznata mantra. Policija je uzela za analizu pa ćemo vidit šta je, golemi su to stručnjaci preko slika da prepoznaju šta je u pitanju.
Ne nije, on je u fenomenalnom stanju, neka neko objavi slike danas nakon košenja, nikad nije bio u boljem stanju od kako je napravljen.
Ja sam jos prije dva dana pisao evo sportsport neutralan neka pitaju stručnjake iz saveza, iz Srbije, Hrvatske bilo kuda i sve ce biti jasno. Mislim sve je vec jasno, travnjak danas nakon košenja izgleda bolje nego Wembley.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Placeni strucnjak za terene iz Hrvatske..haaaahahaha sta sve nece pokusat provuc
-
Šejtani očitujte se jeli istina da se vratila stara garda vratila a dosadasnji dobili šup kartu...jesam li upravu mada znam da jesam.
Priča se da su se na Istočnoj strani pojavile neke mikro pčele najezda nakva sta je to reć ???
Da Elon Musk ne radi kakvu sabotažu ?
Priča se da su se na Istočnoj strani pojavile neke mikro pčele najezda nakva sta je to reć ???
-
- Kontakt:
Mostarci da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Kakvi se sve scenariji napisase ovdje zadnjih mjesec dana, film se moze snimiti, Jasmila citas li?

Kakvi se sve scenariji napisase ovdje zadnjih mjesec dana, film se moze snimiti, Jasmila citas li?

-
- Kontakt:
Kako ce nas ugasiti grupa koja ne postoji? Moze li tebe covjek koji je mrtav mjesec dana ubiti?exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:46Mozemo pricati sta hocemo, ali RA se veceras zvanicno gasi…
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Tarantino bi imo sta naucit ovdjeMikeEhrmantraut je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:56Mostarci da vas nema trebalo bi vas izmisliti![]()
Kakvi se sve scenariji napisase ovdje zadnjih mjesec dana, film se moze snimiti, Jasmila citas li?![]()

SAMO ŠIROKI!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Može ! ako je naručio tvoje ubistvonekoIzMostara je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:57Kako ce nas ugasiti grupa koja ne postoji? Moze li tebe covjek koji je mrtav mjesec dana ubiti?exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:46Mozemo pricati sta hocemo, ali RA se veceras zvanicno gasi…

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Laži me lažiavenija je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:51Ne brukajte se sa pričom o unistenom travnjaku i posutom kiselinom. Smiju vam se ljudi i stručnjaci i iz našeg saveza. Lično znam čovjeka koji vrši predavanja kako odrzavati naše nove travnjake u drzavi i koji sam odrzava jedan preko 10 godina, koji je specijalizaciju radio prije 15 godina po zapadu kada kod nas se nije znalo sta je hibrid. Da je litar kiseline samo prosuto iz drona sve bi se raspršilo po travnjaku i cijeli bi bio izgoren. Slika koju ste uslikali kao oštećenje može samo nastati prilikom korištenja travnjaka na utakmici ili treningu tj fizicko oštećenje. Zato su svi šokirani naslovima i propagandom napadnut i uništen travnjak rodjenih.opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:34Vjerovatno aludiraš na plaćenog “stručnjaka” iz hrvatske kojeg je angažirao Bljesak, imao si takvih stručnjaka iz iste te hrvatske kada su govori o starom mostu i to je poznata mantra. Policija je uzela za analizu pa ćemo vidit šta je, golemi su to stručnjaci preko slika da prepoznaju šta je u pitanju.
Ne nije, on je u fenomenalnom stanju, neka neko objavi slike danas nakon košenja, nikad nije bio u boljem stanju od kako je napravljen.
Ja sam jos prije dva dana pisao evo sportsport neutralan neka pitaju stručnjake iz saveza, iz Srbije, Hrvatske bilo kuda i sve ce biti jasno. Mislim sve je vec jasno, travnjak danas nakon košenja izgleda bolje nego Wembley.

-
- Kontakt:
Ako si ti rekao da ne postoji onda ne postoji sigurno...al u curkunekoIzMostara je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:57Kako ce nas ugasiti grupa koja ne postoji? Moze li tebe covjek koji je mrtav mjesec dana ubiti?exFighter1926 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 13:46Mozemo pricati sta hocemo, ali RA se veceras zvanicno gasi…
Mozda su ljudi od puta, mozda nisu ultrasi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima li sta novo u fejicevoj?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pijacari su patoloski lazovi , svoju bruku zele prikriti lazima i glumeci zrtvu 

To rade od nastanka!TMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 14:06Pijacari su patoloski lazovi , svoju bruku zele prikriti lazima i glumeci zrtvu![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: amypitar, nedimmmm1337 i 26 gostiju.