Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 08 maj 2024, 15:18

Još veća komedija da transove koji su pali u pljački stambenog objekta pale protiv drugog kluba a ne onog od kojeg je navijačka grupa. S tim da nemaju obraza i časti nebi me čudilo da iduću protiv Goska pokušaju ako im se danas izjalovi. Smjesni neki ljudovi od puta
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

MostarskiBijeli
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli » 08 maj 2024, 15:20

fanaticRA je napisao/la:
08 maj 2024, 15:17
Riziko je napisao/la:
08 maj 2024, 14:53
Pa sve vas neyeblo dokle više o krpetinama sa obe strane Mostara?
Ubište, 200 stranica na forumu o nekim kodeksima, qurcima, palcima...
Prebolite i jedni i drugi i tjeraj dalje.
Bukvalno. Zapali dns, izživi se, naslađuj se, raduj se, pjevaj, uživaj, došlo je tvojih pet min. Došli su do “robe” kako su došli, a onda jarane budi spreman na osvetu, jer osveta se sevira hladna. Sigurno je da na ovome neće stati. Samo sabura
Osveta je vama servirana ledena a ne hladna.
I nije jos gotovo,pa samo hajde naprijed.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 08 maj 2024, 15:20

nastrojeni21 je napisao/la:
08 maj 2024, 15:08
Suvorov je napisao/la:
08 maj 2024, 15:05
GrimReaper je napisao/la:
08 maj 2024, 14:45

Znaci ustvari vi i niste postojali i prije i poslje ? Zadnji put kad je veliki bjeli onaj sa orlom koristen je bilo na pocetku sezone. Gdje je onda bio sve ove ostale utakmice ? Sto su onda samo koristili onu 19Z05. Gdje je onda ona velika bivsa "Tribina Stajanje" sta je sa tim transom ? Znaci ili lazu sami sebe ili lazu cijelu BH navijacku scenu. Valjda bi na svakoj utakmici udarni morao biti bas taj.
Bijeli sa orlom su koristili protiv Zeljeznicara, tri sedmice prije utakmice sa Zvijezdom 09 kad su napadnuti, isto i na kupu protiv Jedinstva i Slavije su kacili taj bijeli. Sve ova polusezona.
Sta ce kaciti Tribina stajanje kad su trenutno na zapadu?
Na 9 domacih nije bilo udarnog sto je bas porazavajuce.
Ti se razumijes u navijacki svijet kao Mara u kriv k.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 08 maj 2024, 15:20

Al se blamiraju ovi veležovi simpatizeri, jel ovo moguće.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 maj 2024, 15:21

Breaking news !!!
Ukradene desne stative sa oba gola na stadionu Vrapcici :kafa:
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 08 maj 2024, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

VVM
Kontakt:

Post Postao/la VVM » 08 maj 2024, 15:21

Ljudi, završite sa je*enom temom o transparentima!

RA je prvi oduzeo transparente Ultrasima.
Onda su Ultrasi čekali sve moguće načine da vrate, ali bezuspješno do neki dan.
Počeli su sa pričom i o tom momku da je na cumu, ali moraju se pričati laži kao i uvijek.
Da je RA zanimao taj momak i njega bi ponijeli zajedno sa transparentima, da su imali namjeru da ga ubiju završio bi ko oni momci u Stocu, ali nisu od tog posla da to rade.

Preko raznih ljudi u Mostaru pokušavali, ali nista od toga.
Tako da su čekali pomoć drugih ljudi koji su van Mostara, da prođu dosta puta i da se oduže umjesto njih, pošto ultrasi nisu u stanju to uraditi sami bez ičije pomoći.
Upadali su i u svoje kafiće na zapadnoj obali, demolirali kafić svojim prijateljima, zakuhalo se, jbg.

Došla je ta noć kad su N.N. lica u gluho doba noći upali u tuđi posjed, završili zadatak koji su dobili, predali transparente navijačkoj skupini “ultrasi” i razišli se. 🤝🤝

Svak svojim putem :salut:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 maj 2024, 15:25

RondoMo je napisao/la:
08 maj 2024, 15:10
fanatik19 je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:
08 maj 2024, 14:43

Hahahahahahah vapaji plođenih, kome ste vi simbol? Samo jugonostalgičarima, eno vas je izdao titin unuk, a vi idalje plačete za titom i petokraku nosite. Pročitaj komentare boysa, torcide, kohorte, demona, pa ćeš vidit tko nas voli, a evo vas ni pojedine horde i manijaci ne mogu..
O cemu da pricamo, zidovi vam usli u klub, ljudi u klubu vam petokraku nosali i zivili komunizam, sad odjednom velike rvatine i katolici. Nikad vi u ocima pravih Hrvata iz Hrvatske necete bit Hrvati ako od vas nemaju debelu korist, a i tad ce vas nazivat tako preko neke stvari. Vi mozete bit skutori, ustase, bosanski i hercegovacki katolici al Hrvati nikad. Ali polako, opet cete ponosno nosat petokraku..
Evo vam i "vas" posto ga volite svojatat Baka Sliskovic dolazi 2. Godinu zaredom na Crvenu noc. Htio covjek ili ne, Velez ne moze izac iz njega i s tim ce u grob otic.
Hahahahah samo u tvojoj glavi deluzionalni mošnjo, boli mene neka stvar šta ću biti u tvojim ili nečijim drugim očima, imam HR putovnicu i HR osobnu, EU vozačku, što znači da nisam ništa manji Hrvat od Plenkovića, a kad smo već kod “sad odjednom” , kako ste to vi sa Pavelićevog cvijeća odjednom na petokraku pa odjednom na Bošnjakistan. Pokrij se klocu.
Alo seljoberu mali ne prosipam ja ovdje nikakav Bošnjakistan nego u startu negiram tvoje Hrvatstvo koje je ustvari skutorstvo i politicki projekat pod imenom Zrinjski. Kakve veze ima Hrvatska putovnica molim te lijepo, ima je i Edin Terzic pa jel to znaci da je Hrvat ili Sergej Jakirovic koji cak pokusava bit to a svi znamo sta su Jakirovici u Mostaru. Poenta price je da su tvoji korijeni i historija povezani sa drzavom koju negiras i da ti je dedo ponosnije petokraku nosio od dosta ljudi koji citav zivot navijaju za Velez. Oko Pavelica vec necu ostavit nikakav komentar iz cistog razloga jer je to vec opasan pokusaj provokacije gdje bi citava recenica u konacnici bila * 🫡

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 08 maj 2024, 15:27

Niste mi odgovorili jeste li se skupili u KN ???🤣🤣🤣

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 maj 2024, 15:29

Mi ćemo po ko zna koji put rastjerati nazovi struku, opljuvati pa braniti Mirvića, izanalizirati i dovesti nove trenere.. i sve će se to okončati prije nego što ovi wannabe huligani što im po kućama otimaju stvari završe sa svojim patetičnim pravdanjima. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 08 maj 2024, 15:30

Suvorov je napisao/la:
08 maj 2024, 15:20
Suvorov je napisao/la:

Bijeli sa orlom su koristili protiv Zeljeznicara, tri sedmice prije utakmice sa Zvijezdom 09 kad su napadnuti, isto i na kupu protiv Jedinstva i Slavije su kacili taj bijeli. Sve ova polusezona.
Sta ce kaciti Tribina stajanje kad su trenutno na zapadu?
Bitno je da se vi iz Banja Luke razumijete, idi se sakrij sa drugovima od kise seceruuuu.
slika
slika

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 08 maj 2024, 15:34

08 maj 2024, 15:30
Suvorov je napisao/la:
08 maj 2024, 15:20

Bitno je da se vi iz Banja Luke razumijete, idi se sakrij sa drugovima od kise seceruuuu.
slika
slika
Opet bolji izgled kopa i ograda nego vasa na finalu kupa.
slika

Izdviceukec
Kontakt:

Post Postao/la Izdviceukec » 08 maj 2024, 15:34

fanatik19 je napisao/la:
08 maj 2024, 15:25
RondoMo je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:

O cemu da pricamo, zidovi vam usli u klub, ljudi u klubu vam petokraku nosali i zivili komunizam, sad odjednom velike rvatine i katolici. Nikad vi u ocima pravih Hrvata iz Hrvatske necete bit Hrvati ako od vas nemaju debelu korist, a i tad ce vas nazivat tako preko neke stvari. Vi mozete bit skutori, ustase, bosanski i hercegovacki katolici al Hrvati nikad. Ali polako, opet cete ponosno nosat petokraku..
Evo vam i "vas" posto ga volite svojatat Baka Sliskovic dolazi 2. Godinu zaredom na Crvenu noc. Htio covjek ili ne, Velez ne moze izac iz njega i s tim ce u grob otic.
Hahahahah samo u tvojoj glavi deluzionalni mošnjo, boli mene neka stvar šta ću biti u tvojim ili nečijim drugim očima, imam HR putovnicu i HR osobnu, EU vozačku, što znači da nisam ništa manji Hrvat od Plenkovića, a kad smo već kod “sad odjednom” , kako ste to vi sa Pavelićevog cvijeća odjednom na petokraku pa odjednom na Bošnjakistan. Pokrij se klocu.
Alo seljoberu mali ne prosipam ja ovdje nikakav Bošnjakistan nego u startu negiram tvoje Hrvatstvo koje je ustvari skutorstvo i politicki projekat pod imenom Zrinjski. Kakve veze ima Hrvatska putovnica molim te lijepo, ima je i Edin Terzic pa jel to znaci da je Hrvat ili Sergej Jakirovic koji cak pokusava bit to a svi znamo sta su Jakirovici u Mostaru. Poenta price je da su tvoji korijeni i historija povezani sa drzavom koju negiras i da ti je dedo ponosnije petokraku nosio od dosta ljudi koji citav zivot navijaju za Velez. Oko Pavelica vec necu ostavit nikakav komentar iz cistog razloga jer je to vec opasan pokusaj provokacije gdje bi citava recenica u konacnici bila * 🫡

Kad si se već dotakao deda. Znaš li kako ti se pradedo zvao?

RondoMo

Post Postao/la RondoMo » 08 maj 2024, 15:35

fanatik19 je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:

A sta ćeš ti negirat krezubi mamlaze, koga boli neka stvar za tebe i tvoje stavove, uzmi kakvu knjigu pa pročitaj pametnije ti je nego da pričaš nekom tko je i šta je. Normalno da nećeš ostaviti komentar jer te pogađa istina. Aj sad upali TV i gledaj dvije najbolje ekipe u zemlji.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 maj 2024, 15:37

Izdviceukec je napisao/la:
08 maj 2024, 15:34
fanatik19 je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:

Kad si se već dotakao deda. Znaš li kako ti se pradedo zvao?
Znam kako sigurno nije 😘

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 08 maj 2024, 15:38

Kad će transeve vako?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 maj 2024, 15:38

tutankamon1905 je napisao/la:
08 maj 2024, 14:48
Ako nije problem samo im ljiljane vratite. Imam kolega u Sarajevu koji vec par dana ne mogu oka sklopit zbog neodgovornosti crvene armije
Ja sam lijepo predlozio da se ljiljani razmjene za onu šahovnicu, a trans 1981 sa indijancem za trans 19Z05.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 maj 2024, 15:39

RondoMo je napisao/la:
08 maj 2024, 15:35
fanatik19 je napisao/la:
RondoMo je napisao/la:

A sta ćeš ti negirat krezubi mamlaze, koga boli neka stvar za tebe i tvoje stavove, uzmi kakvu knjigu pa pročitaj pametnije ti je nego da pričaš nekom tko je i šta je. Normalno da nećeš ostaviti komentar jer te pogađa istina. Aj sad upali TV i gledaj dvije najbolje ekipe u zemlji.
Golemo su najbolje 2 ekipe ciji je godisnji budzet veci od svih klubova u ligi zajedno izuzev Sarajeva. Treba bit sposoban u tim okolnostima bit najbolji hahahah

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 maj 2024, 15:40

Šta pricat ljudima o kodeksu i ponašanju, ako se sjetimo samo kad je ex Ultrasima bio zabranjen dokazan na stadion Rođeni, tada je Red Army solidarisao se i nisu došli. Prije par kola RA zabranjen dolazak, putari se naravno pojavili. Da se to desilo dok je bila bivša garnitura koja je znamo gdje već otišla garantiram da bi ispoštovali, nova garnitura balavurdija i narkomana ima samo jedan cilj bez obzira na način i posljedice. Toliko o tome.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 maj 2024, 15:42

tutankamon1905 je napisao/la:
08 maj 2024, 14:59
Riziko je napisao/la:
08 maj 2024, 14:53
Pa sve vas neyeblo dokle više o krpetinama sa obe strane Mostara?
Ubište, 200 stranica na forumu o nekim kodeksima, qurcima, palcima...
Prebolite i jedni i drugi i tjeraj dalje.
Kako ces tako lako prebolit godine i godine historije? Palo sve zbog tog jer je neko bio zeljan paznje.
Svih ovih godina se ovo vec moglo odradit i s jedne i druge strane..bilo je i ludjih momaka i situacija na izvolte, al nikad se nije islo tako daleko. Trazili - dobili.
Lako je rec: preboli...ali tesko izvodljivo

I ti si naivan. Koga ce bolit khurac za to sto se desilo za mjesec dana da ne kazem za dalji period za nesto sto je odradjeno mimo svih pravila i nazovi kodeksa..
Doci ce nove generacije i furati svoju furku.
Niti se RA planira gasiti niti ce ga ova glupost unazaditi .
Padali su i drugima u fer tucama ima 30 godina udarni transovi pa se nisu gasili. Koliko ljudi to uopste danas zna.
Ne budite naivni..ovo je Balkan i tu ne postoje kodeksi
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 31 gost.