FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
47%
Prolazak u Play off
43
23%
Grupnu fazu
57
30%

Ukupno glasova: 187

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 maj 2024, 16:45

Lucas je napisao/la:
08 maj 2024, 16:45
sonpenn je napisao/la:
08 maj 2024, 16:29
Zna li iko ko je prije Škore bio na ovoj poziciji ?
Ne mozes ih vise pohvatati. Škoro je 57546 šef skautske službe u našem klubu u zadnjih nekoliko godina. Za sta je imenovan onaj Srđan Karic prije par mjeseci ?
Pa Karić je direktor akademije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

malibega
Kontakt:

Post Postao/la malibega » 08 maj 2024, 16:47

Lucas je napisao/la:
08 maj 2024, 01:29
sonpenn je napisao/la:
08 maj 2024, 00:46
Ako ode Rozamn i sd, nek dovedu Husrefa i Ibrakovica, nismo ni za bolje, realno.
Ne vidim po cemu je Ibricic bolji sportski direktor od Ibrakovica. Za mandata Ibrakovica smo uzeli kup, titulu, igrali play - off EL, imali onaj spektal decenije sa Borussiom na Koševu, a uz to još dovodio uglavnom dobre igrače i medijski se pišao po cijeloj ligi, pogotovo konama.Stvorio je fine temelje, druga je stvar sto su drugi sve to uprskali i uništili nakon njegovog odlaska.
Ibraković je tata za Ibričića, i ovaj drugi za 10godina neće bito ono što je bio Ibraković.. ali zar nismo i njega a i selimovića otjerali?
S druge strane ibraković je imao daleko bolju poziciju što se tiče saveza i suđenja.. to ne smijemo zaboraviti!

Nemamo sposobnost da provalimo ko nas folira s pričom a ko radi... A na kraju krajeva ako neko i radi ne znamo na koji je to način, hoće li nas ostaviti u dugovima kada ode?!?

Sljedeća stvar koja je kod nas opšte prisutna je da poslije određenog vremena nam sve dosadi, dobri rezultati, dobra atmosfera, dobra posjećenost itd itd...

Nažalost, sve je postalo instant tako i mi...

Treba nak vizionar i podrška istom, ali kako ga nači?!?
prva ljubav rudar, vjecna ljubav sarajevo...

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 08 maj 2024, 16:56

dolazak Skore znaci da Renan ide
sretno Alene i da te povrede zaobidju

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 maj 2024, 16:57

Luka Menalo
Ljubitelje Premijer lige BiH, posebno pristalice Bordo tima, na zimu je obradovala vijest da bi Luka Menalo mogao pojačati FK Sarajevo. Međutim do dogovora nije došlo.

“U tom trenutku sam imao i druge ponude i van naših prostora, ali odlučio sam se za Celje. Sa Sarajevom je bilo nekih razgovora i nije otišlo predaleko. Bilo je to čisto informativno. Razilazili smo se u nekim stvarima odmah na početku i vidjeli smo da se to ne može tako izvesti. Najveće zasluge za taj kontakt je imao Simon Rožman.

Ja stvarno o njemu imam jako pozitivno mišljenje i riječi hvale. Bio sam s njim u kontaktu, razgovarali smo, ali ja sam mislio da možda nije vrijeme za taj potez u mojoj karijeri. Na kraju zbog nekih mojih privatnih razloga odlučio sam se za Celje i smatram da nisam pogriješio” – iskren je fudbaler Celja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 08 maj 2024, 16:58

sad upratih ovo za Ibricica. Nije nikad trebao ni biti imenovan, hem skretnicar sa clanskom kartom, hem seljacina i kabadahija, hem bez ikakvog menadzerskog CV-a osim sto je statirao u kukuruzu u **** Domzalama koje su ekvivalent Posusju ili Gosku u Sloveniji. Haj Rozman makar ima neki CV, vodio i Rijeku, osvojio neki kup, igrao grupnu fazu, ali **** Ibricic? Give me a break. Plus ono psoivanje i divljanje pred kamerom, lik nas prosto bruka.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 08 maj 2024, 17:07

Hz1946 je napisao/la:
08 maj 2024, 16:15
Raja ja ću opet malo sa uobičajene teme skrenuti i pitati da ko slučajno nema ona slavlja posle utakmice u Zenici protiv Budućnosti, himna pa "jel Sarajevo gdje je nekad bilo".

Opet zaredao neke utakmice da gledam pa do te došao i sjećam se da smo je momački proslavili ali i odigrali :D

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 maj 2024, 17:13

Nirton je napisao/la:
08 maj 2024, 17:07
Hz1946 je napisao/la:
Raja ja ću opet malo sa uobičajene teme skrenuti i pitati da ko slučajno nema ona slavlja posle utakmice u Zenici protiv Budućnosti, himna pa "jel Sarajevo gdje je nekad bilo".

Opet zaredao neke utakmice da gledam pa do te došao i sjećam se da smo je momački proslavili ali i odigrali :D

Kad smo već kod ovoga, ovo što sam postavio neka ne gledaju oni koji su nostalgični.

L'otavo re di Roma F.T.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 maj 2024, 17:16

Šteta što nisu napravili neki paket ulaznica za ove dvije tekme. Sve se manje više zna, nisu atraktivni protivnici, a opet cijene karata iste kao za neke bitne tekme. Značajno će se ovo odraziti na posjeti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 maj 2024, 17:20

Ovo sa Skorom Alenom je po meni katastrofalan potez, izmisljena pozicija i uhljebljivanje..

Skoro nicim nije zasluzio da bude dio kluba.. senad repuh i obuca su vise dali FK SARAJEVU bego on.

Shecam se kako sam ga zavolio kad je dao inaj go JEDINSTVU SA 20 m kad nakon 3 mjeseca naslov FBI TRAZI ALENA SKORA NESTO..

Samo jadovic samir albin pelak i cevabdzija iz visokog su gamad veca od njeg..

Austriju da ne spominjem 6 ligu itd..

Al sve bi ja proguto da on obnasa funkciju koja nije izmisljena i da on ima uskustva da je radio negdje. Covjek tanjire noso i sad neki sef ****..

Barbarez ce pokazat sta znaci ne iskustvo. Obrukace se gore nego Saner Bajramovic, isti slucaj ceka Alena

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 maj 2024, 17:27

mnon46 je napisao/la:
08 maj 2024, 17:16
Šteta što nisu napravili neki paket ulaznica za ove dvije tekme. Sve se manje više zna, nisu atraktivni protivnici, a opet cijene karata iste kao za neke bitne tekme. Značajno će se ovo odraziti na posjeti.
Papci def ne žele da nas bude sto vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Herson

Post Postao/la Herson » 08 maj 2024, 17:31

Nažalost, niko u klubu ne vodi računa o tome. Ovo je bila odlična prilika da se omogući kupovina ulaznica u paketu za dvije uzastopne domaće utakmice, po nešto jeftinijim cijenama od uobičajnih. Klub je totalno podbacio kad je najava utakmica u pitanju. Sve je do nas! Petak 20h, Koševo!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 08 maj 2024, 17:34

Pitar6785 je napisao/la:
08 maj 2024, 17:20
Ovo sa Skorom Alenom je po meni katastrofalan potez, izmisljena pozicija i uhljebljivanje..

Skoro nicim nije zasluzio da bude dio kluba.. senad repuh i obuca su vise dali FK SARAJEVU bego on.

Shecam se kako sam ga zavolio kad je dao inaj go JEDINSTVU SA 20 m kad nakon 3 mjeseca naslov FBI TRAZI ALENA SKORA NESTO..

Samo jadovic samir albin pelak i cevabdzija iz visokog su gamad veca od njeg..

Austriju da ne spominjem 6 ligu itd..

Al sve bi ja proguto da on obnasa funkciju koja nije izmisljena i da on ima uskustva da je radio negdje. Covjek tanjire noso i sad neki sef ****..

Barbarez ce pokazat sta znaci ne iskustvo. Obrukace se gore nego Saner Bajramovic, isti slucaj ceka Alena
Nek si ti zasluzio da budes dio kluba j.e.b.o te onaj ko ti dopusti da kucas po ovom forumu svoje dugometrazne nebuloze.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 maj 2024, 17:34

Ako bi vec birao od slobodnih onda mozda Vahid Halilhodzic. Koji ima autoritet i znanje. I sigurno bi napravio nesto.
Ovo ostalo sve isto ko Rozman ili slabije.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2024, 17:40

Lavcina je napisao/la:
08 maj 2024, 17:34
Ako bi vec birao od slobodnih onda mozda Vahid Halilhodzic. Koji ima autoritet i znanje. I sigurno bi napravio nesto.
Sasvim logično s obzirom na razlike u plati tih trenera. Volio bi i ja Guardiolu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 08 maj 2024, 17:45

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2024, 17:40
Lavcina je napisao/la:
Sasvim logično s obzirom na razlike u plati tih trenera. Volio bi i ja Guardiolu.
Pa dobro sad glede na ulaganje Mirvica, ne znam zasto bi Vaha bio nerealan. Počeli smo placati odstete za igrače, bili smo doveli jednog Vrancica u ovu ligu.

Druga priča je koliko bi on trazio, te ima li uopste promil sanse, da bi on radio u nasoj ligi.

Zato kazem ili dovesti nekog u rangu Vahe ili nedirati nista.
Zadnja izmjena: Lavcina, dana/u 08 maj 2024, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 maj 2024, 17:46

MortemHz je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
Guardiola trener, ja SD. :ljepota:

L'otavo re di Roma F.T.

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 08 maj 2024, 17:46

Nirton je napisao/la:
08 maj 2024, 17:07
Hz1946 je napisao/la:

Hvala ti brate :tokralju:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 maj 2024, 17:47

Lavcina je napisao/la:
E cuj halilhodzic :rol: :rol: :rol:
Joj pitarluka :facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2024, 17:50

Lavcina je napisao/la:
08 maj 2024, 17:45
MortemHz je napisao/la:
Lavcina je napisao/la:
Pa dobro sad glede na ulaganje Mirvica, ne znam zasto bi Vaha bio nerealan. Počeli smo placati odstete za igrače, bili smo doveli jednog Vrancica u ovu ligu.

Druga priča je koliko bi on trazio, te ima li uopste promil sanse, da bi on radio u nasoj ligi.

Prije 2 godine je imao skoro 2 miliona maraka godišnje platu, nerealan je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 08 maj 2024, 17:54

MortemHz je napisao/la:
08 maj 2024, 17:50
Lavcina je napisao/la:
08 maj 2024, 17:45
MortemHz je napisao/la:

Prije 2 godine je imao skoro 2 miliona maraka godišnje platu, nerealan je.
Ma skoro je gostovao u nekoj emisiji kuka kako je dugo bez angažmana, kako je velike pare odbijao itd Ja ga nešto ne mogu smislit nit' mislim da bi bio neki strašan upgrade trenutno.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.