Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izgleda da ni ovi nemaju muda da zapale
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtve
Svi patriote na svoj nacin 

Dajte mi one nikove sto navijaju za Zrinjski u Evropi i sto im cestitaju i raduje se sa ustasama da im se redom pisam usta. **** vam Štokholmski sindrom sve redom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Yebemo je i tebi, sto sta fali? Vjerovatno voli i tvoja da primiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:28Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtveSvi patriote na svoj nacin
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Yebes ligu u kojoj je ovaj borac prvi
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja cu tebi ziveledesma je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:29Yebemo je i tebi, sto sta fali? Vjerovatno voli i tvoja da primiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:28Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtveSvi patriote na svoj nacin
![]()
![]()

Pa budite vi prvi, ko vam brani

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Konigsblau
- Kontakt:
A dobro od grupe je samo ostala mrznja prema Velezu jer koliko cujem ne pjeva se za Zrinjski.
Navijanje je samo negacija Veleza, ne vole oni ni sebe.
Navijanje je samo negacija Veleza, ne vole oni ni sebe.
Wir leben dich Schalke 04!
Ti mozes samo nama podudlatiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:30Ja cu tebi ziveledesma je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:29Yebemo je i tebi, sto sta fali? Vjerovatno voli i tvoja da primiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:28Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtveSvi patriote na svoj nacin
![]()
![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Balijo **** ti grob u koji ces leci ti i najmilijiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:28Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtveSvi patriote na svoj nacin
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ko je ovaj komentator yebala mu tisuca metve
Sta je ovim pitarima, pa jebu ljudima sve zivo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Igraci koji su clanovi Zrinjskog i Borca,a igraju za reprezentaciju, seniorsku ili neku od omladinskih,a ne postuju himnu BiH ne trebaju se pozivati ili ako su frajeri u klubu nek budu frajeri i u repki pa kazu nije moja himna.
Jedini takav frajko je bio Adem Ljajic koji vlahe i njihovu himnu nije **** jedan posto. Dok ovi nasi u klubovima fol ne okrecu se prema himnoj,a u repki bi pjevali Da te nije Alija da im narede.
Jedini takav frajko je bio Adem Ljajic koji vlahe i njihovu himnu nije **** jedan posto. Dok ovi nasi u klubovima fol ne okrecu se prema himnoj,a u repki bi pjevali Da te nije Alija da im narede.
Zato ste šampioni u kmečanju. Uvijek vam drugi krivi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- TMmanija2012
- Kontakt:
I tebi zive ,kako je gospodja mamaFCUM je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:32Balijo **** ti grob u koji ces leci ti i najmilijiTMmanija2012 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:28Kakva je razlika od ovih sto pjevaju jbali su Velaza i ovih isfrustriranih "pariota'' sto Hrvatima i Srbima psuju mrtveSvi patriote na svoj nacin
![]()

Ima ih 300 000 uglavnom starijih i srednjovječnih.....od tog broja 50 000 normalnih,uljudnih,,,,,pro UZP nacista je maksimalno 250 000.Taj otpad civilizacije će za 30-ak godina spasti na ispod 100 000 starih i srednjovječnih pro UZP nacistamma_hz je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:25Ma ima ih jos oko 350 milja al i to najvise deda..AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑08 maj 2024, 18:18Ko im ne da da se odsele ovi što ne vole domovinu?
ABd pomrijece ti stariji a ovi mladji ce odseliti i za jedno 50 tak godina nema ih haman.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, laszlo, Morpheus i 18 gostiju.