Ma kakvi srbi, propaganda je rumunjski izum, Joseph Goebbels se obucavao u RumunijiUrbanBatalion je napisao/la:A jesu slozili propagandu, jaci su po tome od srba.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
- Goalgetter
- Kontakt:
Na dva listica sam odigrao dvicu na Rumune, taman da malo ublazim tugu ako BiH izgubi 
I sta bude X tuzan ti, tuzni miGoalgetter je napisao/la:Na dva listica sam odigrao dvicu na Rumune, taman da malo ublazim tugu ako BiH izgubi
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako jedrH je napisao/la:I sta bude X tuzan ti, tuzni miGoalgetter je napisao/la:Na dva listica sam odigrao dvicu na Rumune, taman da malo ublazim tugu ako BiH izgubi
Nadam se da nece doci do toga
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Autobus sa navijacima rumunije vracen sa granice Srbije sa Bosnom i nekoliko privatnih automobila....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Tuzan PapKe.drH je napisao/la:I sta bude X tuzan ti, tuzni miGoalgetter je napisao/la:Na dva listica sam odigrao dvicu na Rumune, taman da malo ublazim tugu ako BiH izgubi
Al saltcityattack je moj idol.
Pokrali im carinu ??RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Autobus sa navijacima rumunije vracen sa granice Srbije sa Bosnom i nekoliko privatnih automobila....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Neznam pratim neki rumunski portal imaju svakih pola sata update sta se desava u Zenici....L_blancos je napisao/la:Pokrali im carinu ??RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Autobus sa navijacima rumunije vracen sa granice Srbije sa Bosnom i nekoliko privatnih automobila....
- aleksandarhz
- Kontakt:
citam sad neke rumunske sportske stranice... Kazu Mutu je supak ali on nam je jedina sansa....
Bas su Cigani 
- UrbanBatalion
- Kontakt:
aleksandarhz je napisao/la:citam sad neke rumunske sportske stranice... Kazu Mutu je supak ali on nam je jedina sansa....Bas su Cigani
Ako nista imaju odlicnu Ultras scenu.
..znas rumunski???RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Neznam pratim neki rumunski portal imaju svakih pola sata update sta se desava u Zenici....L_blancos je napisao/la:Pokrali im carinu ??RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Autobus sa navijacima rumunije vracen sa granice Srbije sa Bosnom i nekoliko privatnih automobila....
Nema vise :P
- Principatus
- Kontakt:
Prica google-translatorski. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Kad ga rođo uhvati udarat.Emir_ZENICA je napisao/la:Sreca pa murija ne prati ****robovi88 je napisao/la:EEEE raja ovako, nije patka nikakva, upravo sam se čuo s rođakom došo je maloprije iz Njemačke s fanaticosima u Zenicu i kaže mi da će utakmica trajati samo 10min. i da će napravit neko sranje Fanaticosi![]()
mislim, momak je ima 27 godina ne BOMBA, a i sam je Fanaticos ... pa ne mogu da vjerujem
Dokle oni gubari(fanaticosi) da prave sranja![]()
![]()
- aleksandarhz
- Kontakt:
Ma kakvi fanaticosi... Mogu samo batine popiti od zenicke policije
Ioanko je policija nadrkana..
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
..znas rumunski???
[/quote]
google translate MAJKA
google translate MAJKA
google translate MAJKARoB_Do_BaGrO je napisao/la:..znas rumunski???
...mozak mi na rezervi....vec pola sata pokusavam skontat bar jednu hebenu rijec s njihovih sajtova
Nema vise :P
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Oni svaku utakmicu u Zenici dobiju batine,ali ne od policijealeksandarhz je napisao/la:Ma kakvi fanaticosi... Mogu samo batine popiti od zenicke policijeIoanko je policija nadrkana..
Nisu ni ovaj put daleko
A C A B !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja kret.ena nmg da vjerujem...jestel vidjeli na sa-x pricu o ukradenom mobitelu. Ja debilizma od drzave...Oni su gori narod od nas...
- aleksandarhz
- Kontakt:
ne bi im bio u kozi ako prekinu utakmicu.. Biti ce 20000 ljudi koji ce htjeti njihovu glavu i pare sto propadose...

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Meni je nekako nelogicno da likovi iz dijaspore cine BHF. Kada bi BHF cinile BH navijacke skupine, mi bi imali najjace navijace na svijetu.Emir_ZENICA je napisao/la:Oni svaku utakmicu u Zenici dobiju batine,ali ne od policijealeksandarhz je napisao/la:Ma kakvi fanaticosi... Mogu samo batine popiti od zenicke policijeIoanko je policija nadrkana..
![]()
Nisu ni ovaj put daleko![]()
Jos ako naprave neku stetu na stadionu..Bolje da u 80 minuti izadju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.