Fup je odradio svoj posao.na Gorancima.
Premijer liga BiH - aktuelno
- oldschool72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Apsurd je da je ovu hmnu komponovao Dušan iz Banja Luke. Bog otac vam ne udovoljiSuvorov je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:00Zvizdalo se uvijek himni kad se igralo u mjestima gdje Bosnjaci nisu vecina. Eto mozda u Bijeljini nije jer je bila pozorisna atmosfera. Ovdje pola forumasa ne prati domaci fudbal duze od 4 godine pa ispadaju smijesni time kako se cude. Nije za pohvalu, ali je to realnost.Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
A i Bosnjaci ne znam kako postuju ovu himnu ako preko nje pjevaju neku drugu.
-
- Kontakt:
Svasta se nesto prica, al jedno je sigurno da se ljudi u korteu pobise radi toga ko ce otici po cigare na pumpu. Gdje sokol javise li mu ista
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Bez ispaljenog metka od nepoznatog strijelca ubio je vuk kenjca.

Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 08 maj 2024, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pjevajte onda od Tife, ponesi zastavu Dragane Vikiću
Ps: Srbin je od glave do pete

Ps: Srbin je od glave do pete

-
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:17Svasta se nesto prica, al jedno je sigurno da se ljudi u korteu pobise radi toga ko ce otici po cigare na pumpu. Gdje sokol javise li mu ista

Rodjeni odradili sve
Pozdrav od nodija za one sto su sumnjali
Nemaju ljudi od puta sad nista
Pozdrav od nodija za one sto su sumnjali
Nemaju ljudi od puta sad nista
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 maj 2024, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Borac je sramota bh. fudbala. Svaka cast Zrinjski
Sve ovo je previse sumljivo, ne bi me cudilo da je dogovoreno sve između RA i UM, kako bi makar jednu sedmicu bili u centru paznje…

[media] [/media]
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Oni nas kao napadaju, a mi se kao branimo.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta si nervozan, ko ti drma kavez?Marko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:06Šta bi pjevali ?Ajde napisi službeni tekst himne garantujem da ćemo je pjevati u BL.Nema je!Wlad55 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:52Mene vise cude ljudi koji se cude na zvizdanje himni od strane srba i hrvata... Danas kao nikad smo podijeljeni i gdje je zlatno doba za nacionalisticke stranke, gdje svaki dan imamo primjere mrznje na sve tri strane i pogotovo navijacki koji su pod direktnom kontrolom ljudi kojima nacionalizam i mrznja odgovara. Sutra kad bi covic ili dodik rekli nema vise nepostivanja drzave, kako bi se i jedna si jedina pjevala, samo to njima ne ide u korist. Zavadi pa vladaj...
To je problem sto B komponenta nepostuje ostale ,njima je istima samo u Sarajevu iako znaju i oni da nešto nije istina oni nastavljaju dalje i tonu sve dublje.Ma ko vas yebe potonite kad nemate mozga .Ja i onako živim pola sata od EU a i imam dokumente EU a bolnicu,sveučilište ,škole,klubove Itd financira nam RH.Žali Bože djece koju mazlume i uče ih kako su im svi neprijatelji
Od svega sto sam napisao uhvatio si se jedne stavke. Himna je najmanji problem. Najveci problem je i poenta onoga sto sam napisao je da se ne radi koliko-toliko na pomirenju i smanjivanju tenzije od sve tri strane.
Sto se tice preglasavanja... Zasto bih dozvolio da bude biran neko ko radi protiv moje JEDINE domovine? Da vi imate tu mogucnost i vi bi isto radili. I nismo mi krivi sto je takav zakon. Da covic kaze bosna je i nasa domovina, da radi u korist drzave, da postuje drzavu, ne bih imao uopste problema da bude biran.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- svrakino1921
- Kontakt:

Nakon što su izgubili transparente, Red Army kao navijačka grupa će nastaviti svoje djelovanje pod istim imenom kojeg koriste od 1981. godine.
Vođe grupe su održale sastanak na kojem je zaključeno da ostaje ime Red Army.
Na ovu odluku neće utjecati eventualna razmjena ili spaljivanje transparenata na večerašnjoj utakmici između Zrinjskog i Borca.
Prema informacijama koje se mogu pročitati na svjetskim stranicama koje se bave navijačima kao što je “Ultras-tifo”, akcije koje su izveli prvo Red Army, a onda uzvratili Ultrasi, ne spadaju pod navijačke akcije već pod krađu i lopovluk.
Tako da sačekuša Red Armyjevaca i otimanje transparenata od jednog pripadnika Ultrasa i sa druge strane upadanje Ultrasa u kuću jednog člana Red Armyja i krađa njihovih transparenata ne priliči navijačkom kodeksu.
Shodno ovom tumačenju, Red Army je odlučio da se neće ugasiti kao grupa, te će vjerovatno i Ultrasi nastaviti tamo gdje su stali, odnosno, pod istim "imenom i prezimenom"
Eto riješeno
Al vratite LJILJANE kako znate i umijete
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vratite indijanca , on nije Bosnjak 

-
RAhmetlije znate li gdje su vam zadnje 2-3 koreografije da ih nije Drekavac pokupio 

- VivaLaStella
- Kontakt:
Kruže dronovi po mostaru, sve je dobro dok neko bayraktar ne digne
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Sta bi od paljevine, pola grada oblijepili sa najavom paljevine kad ono corak ? Zasto bar nekad ne odrzite rijec ?SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:28RAhmetlije znate li gdje su vam zadnje 2-3 koreografije da ih nije Drekavac pokupio![]()
Zasto se medjusobno mlatite ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles