Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kako nam je Toni 

RA vratili transparente i zastave.
Jbg.majku, meni tu nista nije jasno
Jbg.majku, meni tu nista nije jasno

- FKS -
Da je Ante bio u haustoru da prepozna tamnopute molere sve bi drugačije bilo, ovako nece na most opet dvadeset godina otići.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sad rvati na aparatima ,kamenjarska sapunica se nastavlja. Ovo ko da su se dvije osnovne skole zavadile 

Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 08 maj 2024, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To se desilo nesto opet ?
-
- Kontakt:
Najbolje da organizuju tradicionalnu Mostarsku ferku kamena s ramena da se ovo riješi.
-
Sused ja znam da ti je teško da si frustriran da si jadan ....Ultrasi nikad jači , navijanje nikad bolje i nikad kompaktniji .....te svoje floskule i lažne konsktrukcije sveži maćki za rep . Nego reci mi jeli majstor limariju i stakla završio ??opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:30Sta bi od paljevine, pola grada oblijepili sa najavom paljevine kad ono corak ? Zasto bar nekad ne odrzite rijec ?SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:28RAhmetlije znate li gdje su vam zadnje 2-3 koreografije da ih nije Drekavac pokupio![]()
Zasto se medjusobno mlatite ?
Treba gledati sa vedrije strane. One krpe su bile stare, izblijeđene od sunca, kise. Sad ce im Kinezi sašiti glanc nove 

Sta bi s travnjakom u Vrapcicima na kraju?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Pa moj komso pola ste grada oblijepili najavom paljevine? Sta bi ? Dali se u trosak sa printom, cvjece i svijecama i opet od obecanja cvrcak ispa. Kompaktni kao ulje i voda, cesto se nesto medjusobno marisete. A i tribina protiv sarajeva gdje vas 50 dovoljno govori ili ste previse zbili redove pa tako izgleda. Mozes li nam objasniti sta bi od tolike najave, kolko se najavljivalo morali doci vatrogasci iz capljineSokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:37Sused ja znam da ti je teško da si frustriran da si jadan ....Ultrasi nikad jači , navijanje nikad bolje i nikad kompaktniji .....te svoje floskule i lažne konsktrukcije sveži maćki za rep . Nego reci mi jeli majstor limariju i stakla završio ??opalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:30Sta bi od paljevine, pola grada oblijepili sa najavom paljevine kad ono corak ? Zasto bar nekad ne odrzite rijec ?SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:28RAhmetlije znate li gdje su vam zadnje 2-3 koreografije da ih nije Drekavac pokupio![]()
Zasto se medjusobno mlatite ?
Nestalo majstoru goriva mora do pumpe pa eto, kazu ispadne mu crijevo cesto i spotaknu se slucajni prolaznici.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- svrakino1921
- Kontakt:
- oldschool72
- Kontakt:
Vratite nam ljiljanesvrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 21:43Dobro si
Čovjek nije uopšte odavde a drže ga otetim
Englezi ga istjerali iz sopstvene Države i sad mu se ovo dešava ovdje
![]()
Haseta brus lija
A evo im indijanci
Atomska i cia
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Bit cw sve zvanicno u 09:17 , cro cop ce nam javiti
-
Ja bi sad potpisao da budem “ugrozen” kao vi dole i da mi predsjednika (cija je funkcija u ovakvom sistemu nebitna, gdje te niko ne j ni dva posto, dajes dozvolu za helikopter a ni to ne mozes sam odlucit) bira ko god hoce, a da zauzvrat RAVNOPRAVNO uzivam sve blagodati konstitutivnosti sa cca 200.000 ljudi dok ostala dva naroda imaju daleko vise. Ta prica oko Komsica i izbora je “problem” broj 1 “u hrvata” jer vam dole nemaju na sta drugo prodavati maglu. Kada toga ne bude, izmislit ce neki drugi problem od vitalnog znacaja. Kad vec pricas o mjestima gdje zive hrvati, sto se ne borite za status hrvata u rs-u i u drugim mjestoma u fbih osim hercegovine? Ne se.ri majke ti…Marko1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 20:58Koja država ,ova u kojoj Komšić nateže Bošnjake 12 godina i šta su dobili sa njim.Dobili su da Tzv. predsjednik Tzv. države nesmije nogom kročiti nigdje gdje zive Hrvati a ni ni Srbi ga ne šljive 2 %.Opet ga izaberite i opet ćemo zviždati državi koja ne priznaje svoj konstitutivni narod .
Pokazite sliku gdje su se igrači na prošlom finalu u Zenici okretali kid himne ,mi se tada okrenuli zastavi i nije valjalo ,šta je sad ,opet ne valja,pa ko će vama ugoditi.