Istina.
Horde imaju transparente RA, Manijaci imaju nase. Nek se sutaju izmedju sebe, mi ionako ne znamo sta bi od sebe
Vi imate par clanova bosnjackog porijekla, ali sigurno se ne smatraju bosnjacima ni muslimanima cak i govore hrvatskim jezikom.SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:37Kakvi ste vi fašisti nemate u grupi nijednog Hrvata možda Srbina a mi smo baš ono multi kulti....zadnji Hrvat koji je bio u RA bio G.K. iz Cima prebjegao na Istočnu stranu pa se morao iseliti![]()
Glupan bi volio da je informisan. Ja idem s momkom iza gola koji je hrvat, momak sto je do prije par godina vodio navijanje je srbin, a jos ih 4,5 znam da nisu bosnjaci i da su iza gola redovno.Addo1922 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:42Vi imate par clanova bosnjackog porijekla, ali sigurno se ne smatraju bosnjacima ni muslimanima cak i govore hrvatskim jezikom.SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:37Kakvi ste vi fašisti nemate u grupi nijednog Hrvata možda Srbina a mi smo baš ono multi kulti....zadnji Hrvat koji je bio u RA bio G.K. iz Cima prebjegao na Istočnu stranu pa se morao iseliti![]()
Hahahaha gledaj Sokola sto glumi da je bitan a ne zna sta mu se desava i grupi
Boli tebe briga ti ne radiš sutra.
Vraga...nema vamo ni petka ni svetka.
SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:51Evo ovako tko god misli da zastave nisu više kod nas može se kladiti samnom početni ulog je 200 km mislim da je pošteno ??
S kakvim idiotom mi ovdje posla imamoSokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:51Evo ovako tko god misli da zastave nisu više kod nas može se kladiti samnom početni ulog je 200 km mislim da je pošteno ??
kakvi imbecili troše mostarski zrak.SokolPravde je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:51Evo ovako tko god misli da zastave nisu više kod nas može se kladiti samnom početni ulog je 200 km mislim da je pošteno ??
Prodaj ga yebo te udarni i vrati se ovdje i otvori birtiju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:51Vraga...nema vamo ni petka ni svetka.
Kolko sam na poslu morat cu udarni sa sobom nosit da ga ne bi neko ma'no dok me nema kuci
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86 i 30 gostiju.