Ma heeejj lik je komedija, i to poslovni partner mu sve govori sta se dogadja u grupi a zamisli on njemu nista. Mislim provalilo se odma da je lik neko djete iz srednje skole, a da s tim partnerima mjenjaju slicice za nastupajuce prvenstvo. Al najjaci su mu oni sastavi kad je kao on njemu prepircavao kakvo je stanje. Ostat ce upamcen kao forumas sa najbujnijom mastom na forumu.kupus army je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:02Al kad rece ima poslovne partnere u starijoj ekipi RAopalaopala je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:58Pozivam Sokola da ugasi profil posto je ispao jedan obicni klaun. Dakle da sumiramo citav forum je vidio kakav je klaun, ugasi profil i otvori drugi samo nemoj pod tim jer ne da si ljudima pao u ocima nego ne postojis vise. A dobro sam predpostavio da se radi o skolarcu i da o svemu naglabaju na malom i velikom odmoru, i dok je u busu za Krusevo. Moj Sokole kako ti dodje s ovim slucajem, tako odleti![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Što su presmiješni? Upadnu ti specijalci u kući vežu te i odnesu i krpe i tebe u muriju. Tako i RA, sve im krpe našli i prebacili u Sarajevo. Sad će ih vratiti. Koliko vidim država se umiješala da ne dođe do nekog sukoba na relaciji Bošnjaci i Hrvati.RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:00To bi bio vrh ove španske sapuNjiceKonigsblau je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:53Ako je istina da su u policiji zavrsili, presmijesni ste jedni i drugi.![]()
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 08 maj 2024, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
Jos jedan dokaz da su obje politicka skipina nenavijaca.
S jednom bitnom razlikom. Torcidi je policija otela transparente, a UF se poduzeo da im se vrate.Istinasamo123 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:57Ovako nesto se desilo i Torcidi prije nekoliko godina kada im je jedan udarni transparent zavrsio na kraju u Mupu Srbije i na kraju vracen preko UFKonigsblau je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:53Ako je istina da su u policiji zavrsili, presmijesni ste jedni i drugi.
Dok su u Mostaru obe grupe popušile transparente od protivničke grupe (na koji god način) a policija se poduzela da se vrate.
-
- Kontakt:
Prodajem 3 zastave ultrasa po cjeni jedne. Ponude u pp.
Stvarno neznam jel on sudjelovao u ovoj akciji ultrasa, ali lik redovno surađuje/radi za ultrase kad treba smjestiti gostujućim navijačima u Z.Mo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
Drot mrtvi ustaski ukrao, pa pao od fupa, još i osmekao kapha je stigao. Gledamo se uskoro![]()
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Majke mi sam odmah raji govorio da je on ukljucen u ono bio al sam kontao da je logisticki, ne direktno.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
Drot mrtvi ustaski ukrao, pa pao od fupa, još i osmekao kapha je stigao. Gledamo se uskoro![]()
Koji debilni stasau.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kad ce druga sezona serije "Krpe"?RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:00To bi bio vrh ove španske sapuNjiceKonigsblau je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:53Ako je istina da su u policiji zavrsili, presmijesni ste jedni i drugi.![]()
-
- Kontakt:
Dje onaj sokol, evo ja tisucu
-
- Kontakt:
Koja je sad njegova uloga i sta je on radio zna li se ?ik0ik0 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:07Stvarno neznam jel on sudjelovao u ovoj akciji ultrasa, ali lik redovno surađuje/radi za ultrase kad treba smjestiti gostujućim navijačima u Z.Mo.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nikad, nece vise nikome pasti na pamet. **** je kad se drzava ukljuciAddo1922 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:10Kad ce druga sezona serije "Krpe"?RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:00To bi bio vrh ove španske sapuNjiceKonigsblau je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:53Ako je istina da su u policiji zavrsili, presmijesni ste jedni i drugi.![]()
Je li Soko ziv, zna li ko?
Gledaj glavurde, serem mu se na najmilije.1981oldschool je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:01
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sutra na forumu

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Pali su za neku pljacku pumpe i palo sa njima, poslije vraceno, cak je bila slika iz stanice neki sa fantomkama je drze naopako uz tri prsta..ik0ik0 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 23:06S jednom bitnom razlikom. Torcidi je policija otela transparente, a UF se poduzeo da im se vrate.Istinasamo123 je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:57Ovako nesto se desilo i Torcidi prije nekoliko godina kada im je jedan udarni transparent zavrsio na kraju u Mupu Srbije i na kraju vracen preko UFKonigsblau je napisao/la: ↑08 maj 2024, 22:53Ako je istina da su u policiji zavrsili, presmijesni ste jedni i drugi.
Dok su u Mostaru obe grupe popušile transparente od protivničke grupe (na koji god način) a policija se poduzela da se vrate.
Kakav cirkus 

-
- Kontakt:
HAHAHAHAHHA Ultrasiiii Ultrasiiii diii ste???
Ovo ako je istina obe grupe su ugašene u očima ostalih navijača. Velika, baš velika sramota za mostarsku tifo scenu.
-
- Kontakt:
Soko ocigledno nije dobio najnovije informacije cim ga nema da pise, eno ga javlja se svima cita grupe ima li ista novo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.