& & " " " " у " " & " нас ? $ $ & ".
FK Drina Zvornik
- zvornicki klan
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
? је " ¥,% & % " ? прво па %.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- drinin vuk
- Kontakt:
" је " " по ' % " ¥ $ & " & $ $ $ ?,јасно је $ је & " ",? по " " & $ се $ о $ & " ".
п.с. $ ? & $ " " " / праве " $ " ЗВ? $ " ? ? " %.

п.с. $ ? & $ " " " / праве " $ " ЗВ? $ " ? ? " %.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- zvornicki klan
- Kontakt:
" ' за ону $ " је $ " $.
& " у $ $ је & ' % " & ? " " " $ " ? " $ ",& у ' саставу " " ". Стога не ' " % " $ " & је $ снага ",& је " то % је " & & тај $ $ то $ " ".
& " у $ $ је & ' % " & ? " " " $ " ? " $ ",& у ' саставу " " ". Стога не ' " % " $ " & је $ снага ",& је " то % је " & & тај $ $ то $ " ".
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
jbo ih premijer liga...idemo mi u Prvu Ligu RS,tu nam je i mjesto,sa ovakvom upravom..dao Bog da i odatle ne ispadnemo!zvornicki klan je napisao/la:" ' за ону $ " је $ " $.
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- drinin vuk
- Kontakt:
" - " " ? РС,& ? " " $ сезоне.
А ? $ је " " " " о " " " ?.' " & $ ?

А ? $ је " " " " о " " " ?.' " & $ ?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
$ " ? " ново везано за % ?," $ ' $ новог тренера?
Ima, Milenka Miloševića izbacili iz kluba bez ikakvog objašnjenja, mislim da je sada uprava ostala bez ijednog normalnog čovjeka kome je fudbal u prvom planu i interesu. Sada su ovi ostali slobodni i bez ikakvog nadzora za krađu i "drpisanje" ono malo crkavice što se dobije od opštine i sponzora, naravno, nemisleći na fudbalere..." je napisao/la:$ " ? " ново везано за % ?," $ ' $ новог тренера?
http://fkdrinazv.****/2011/03/blog-post_28.html
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- kamiondzija
- Kontakt:
Потпуно се ? са ",$ ? о & ' " & ? сезоне је " $ $ се у ? " " о ? " $ него о ?. " $ $ $ - у првој " " &,? ? је ту " " " $ /,? & ' $ $ туп па ' $ $ / $ " тај / %. $ срца " ? $ остваре % / ?,? " $ ' све ' &.B o X je napisao/la:Ima, Milenka Miloševića izbacili iz kluba bez ikakvog objašnjenja, mislim da je sada uprava ostala bez ijednog normalnog čovjeka kome je fudbal u prvom planu i interesu. Sada su ovi ostali slobodni i bez ikakvog nadzora za krađu i "drpisanje" ono malo crkavice što se dobije od opštine i sponzora, naravno, nemisleći na fudbalere..." je napisao/la:$ " ? " ново везано за % ?," $ ' $ новог тренера?
http://fkdrinazv.****/2011/03/blog-post_28.html
- drinin vuk
- Kontakt:
% " а $ се не " $ ? $ не $ ".
" се " $ је у $ $ је ' $ ? 600 ? 65 све ? $ ' /,? ? ",$ & пуњења " џепова ? " % $ се ' " ? ? % а " $ ' $ се % се $.
' $ & ' " " & $ & је по ' $ " / " " ? $ $ тзв. управе ,? " % " " $ " он. Његова " је % је ? & ? / "-",просто је то оно % ' у ' " ?.
А ? ? је ту " ',% ' $ " & ", не $ $ на свеце " ?,? $ је то " % " ? $ % $ са стране а своје не ".
" $ $ се $ - & " Управе $ $ на ¥.

" се " $ је у $ $ је ' $ ? 600 ? 65 све ? $ ' /,? ? ",$ & пуњења " џепова ? " % $ се ' " ? ? % а " $ ' $ се % се $.
' $ & ' " " & $ & је по ' $ " / " " ? $ $ тзв. управе ,? " % " " $ " он. Његова " је % је ? & ? / "-",просто је то оно % ' у ' " ?.
А ? ? је ту " ',% ' $ " & ", не $ $ на свеце " ?,? $ је то " % " ? $ % $ са стране а своје не ".
" $ $ се $ - & " Управе $ $ на ¥.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ja Vojvodi nemam šta da zamjerim. Čovjek je radio svoj posao kako je najbolje mogao i umijeo. Nije bio ispraćen od strane uprave. Ljetni prelazni rok je odrađen loše,o pripremama da ne pričamo. Vidjelo se da dolaska Vojvode nismo imali ni snage,ni igre ni ideje. E onda dolazi zima i mjesto da se ipak sasvim solidan tim pojača sa svega tri,četiri pojačanja odlaze tri glavna igrača a dovodi koliko 9 pojačanja i nastaje haos. I dalje imamo realne šanse za opstanak ali ako ovako nastavimo to će biti čudo.
- drinin vuk
- Kontakt:
$ је 11 ¥
А ? $ све " "," " је " 15-& " ? $,$ сезоне - & " стартер .
А % се / & " " он ? " ?,јер $ су ' $ у " $,/,? ? " то " - ",? & $ % ? - се " $ свест на 15 ".
А ? $ све " "," " је " 15-& " ? $,$ сезоне - & " стартер .
А % се / & " " он ? " ?,јер $ су ' $ у " $,/,? ? " то " - ",? & $ % ? - се " $ свест на 15 ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
S tim da Obradovic u Radu igra zadnjeg veznog u nekoliko utakmica koliko sam ga gledao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
Igrali sa Napredkom iz Donjeg Šepka, tj. igrao je drugi tim i dobio 1:0, gol dao Jaranović.drinin vuk je napisao/la:$ $ ' ? & " ",па & & ? " " & ",& & ? ? " ' " на $ " $.
Momci gde vam je otisao Culum.Brat mi je priljatelj sa njim na fejsu i na zidu mu sve zele srecu u novom klubu,i pominju Slaviju? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
$ & те % ",$ ' " на " ? је "," ' " " са "," знао $ је & & $,? у ' ?,&Devil je napisao/la:Momci gde vam je otisao Culum.Brat mi je priljatelj sa njim na fejsu i na zidu mu sve zele srecu u novom klubu,i pominju Slaviju?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- zvornicki klan
- Kontakt:
¥ па $ ' те $ о ' се ??drinin vuk je napisao/la:$ & те % ",$ ' " на " ? је "," ' " " са "," знао $ је & & $,? у ' ?,&Devil je napisao/la:Momci gde vam je otisao Culum.Brat mi je priljatelj sa njim na fejsu i na zidu mu sve zele srecu u novom klubu,i pominju Slaviju?,? ' " је " " & у " "," $ " ? ¥ ? % је " у " " % $ &,? то % " "." / " ' $ у ' ?,& ' се " ? на ¥ " " $.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- drinin vuk
- Kontakt:
Не ",& ' & " $ &¥ па $ ' те $ о ' се ??
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
U subotu će biti prava vatra od strane navijače, nabavilo se materijala 
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ у " - " ? у &. & " на ' ?,& се $ на ' " ? ",Горана ",$ ? ? " $ ". 
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.